Hirdetés

2018. szeptember 25., kedd

Hozzászólások

(#1) --ka


--ka
(fanatikus tag)

Ha ezzel kezdik, akkor ma a többség arról beszél, hogy milyen nagyvonalú a Logitech.
...de legalább "kapcsolatak".

(#2) Lacok


Lacok
(őstag)

(#3) Gergosz2


Gergosz2
(PH! kedvence)

Azért kíváncsi lennék arra, mit sikerült ilyen jól licenszelniük.

Nokia 6030 Hardcore User // I ♥ Panic Restaurant by Taito

(#4) XuChi válasza --ka (#1) üzenetére


XuChi
(PH! addikt)

Sajnos az a trendi, hogy előbb megrángatjuk a macska bajszàt, és ha nem durcizik miatta akkor minden úgy jó ahogy van.

Na ugyan ilyen népharaggal kellene fellépni a köcsög lootbox rendszer ellen!!!!

(#5) troviko


troviko
(senior tag)

Ezek engem annyira nem mozgatnak meg, de a Harmony 350-nek csinálhatnának már egy utódot, mert annak vannak "dolgai". Az elődje teljesen jó volt, csak 4 év után bekapcsolt rajta az öngyilkos chip, és menthetetlenül megőrült. :(
Amúgy ezt leszámítva messze ezek a legjobb univerzális távirányítók a világon.

Sony Fan, Samsung hater -> Samsung fan, Sony hater - Nem én változtam, a piac... - Most S7E, és rühellem...

(#6) L4mie


L4mie
(PH! kedvence)

mindjárt jobb színben tűnik fel a cég, kár volt a tegnapiért. :(

Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák

(#7) strogov válasza L4mie (#6) üzenetére


strogov
(tag)

Nem valószínű, hogy maguktól lettek ilyen "jófejek". Kilátásban volt egy csoportos per, és valószínű beszéltek az ügyvéd csapattal, hogy mibe fájna nekik. Mivel eleve cserélték volna a garanciális linkeket, és 35% kedvezményt adtak volna a többire, így nem volt nehéz olyan számot mondani amivel így jönnek ki jobban (a negatív visszahangról nem is beszélve).

(#8) bounty123


bounty123
(őstag)

Ami persze marhára nem egy kaptafa, én pl. egyáltalán nem szeretném egy appal irányítani egyik eszközömet se, sokkal kényelmetlenebb, mint egy célhardver. Az én kedvencem a Harmony 650, amivel úgy 6 eszközt irányítok otthon, csak felkapom és egy gombnyomás. Telefonos appal ez sokkal körülményesebb lenne, felkapni, feloldani, appot elindítani. Számomra ez elég gáznak tűnik.

(#9) Chrys_ válasza bounty123 (#8) üzenetére


Chrys_
(PH! addikt)

Nem kell app-pal irányítani, ugyanezt kapod az Elite csomagban is eredeti Logitech távirányítóval együtt. 900-t cseréltem erre, megérte.

So obvious that Stevie Wonder could see it.

(#10) nbg


nbg
(őstag)

Van valakinek hasznalt Link, olcson elado? ;]

I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

(#11) Hiftu válasza L4mie (#6) üzenetére


Hiftu
(senior tag)

Csak kár, hogy a tegnapi miatt a felhasználók egy része bedobta a céget a nem megbízható kategóriába. Szóval ez csak károk minimalizálására jó így.

Tessék mondani, lehet itt hazudni? - Kaszt: Decker, Faj: Troll, Működési Terület: Prohardver

(#12) Dr. Akula válasza XuChi (#4) üzenetére


Dr. Akula
(PH! nagyúr)

Ezért nem kell külföldre menni, tipikus magyar biztosítós hozzáállás. Amíg nem fizettél, addig jópofizás van, kasszától távozás után meg erre se vonatkozik a bizti, meg arra se, meg semmire se... A biztosító által felkínált összeget MINDIG meg kell reklamálni, ha látják az elszántságot, akkor kb. automatikusan kifizetik a jogosan járót, úgyis van elég lúzer akin majd visszajön, mert nem mer reklamálni.

A lootbox (és úgy általában az egész "free" to play) ellen a legegyszerűbben és legbiztosabban úgy lehet fellépni hogy nem veszed meg. Akkor nem lesz életképes üzleti modell, és nem fogják erőltetni.

(#13) captainm válasza Dr. Akula (#12) üzenetére


captainm
(kvázi-tag)

Egyetértek! De ameddig mobilon is hatalmas siker a freemium, nem számíthatunk másra a lootboxokkal sem :(

(#14) XuChi válasza captainm (#13) üzenetére


XuChi
(PH! addikt)

Mindaddíg nem érdekelt ez az lootbox mizéria amíg a single player játákokat nem érintette, de már a Shadow of War is úgy van megcsinálva, hogy a játék végigjátszhatatlan ha nem veszel lootbox-ot.!! :W Mondjuk nem is vettem meg és nem is fogom, de rohadjanak meg!!!

Csak abban bízom, hogy a ps ex címekbe nem fognak bekerülni ilyenek, mert amint bekerül, dobom is a kukába az egész gépet mindenestűl!!!

Kb olyan ez, mintha vennék egy könyvet 3000Ft-ért, és az első 20 oldal után üres lapok lennének, vagy olvashatatlan betűk, és ha el akarod olvasni a kövnyet, vissza kell menni a boltba, és újra kifizetni 1000-2000-4000-xxxx ezer forintot, hogy megkaphasd a hiányzó oldalakat.

Vagy egy éttermi étlapon a hamburger 1500.-, kihozzák a zsemlét 1500ft.-ért de ha a hiányzó dolgokat is szeretnéd megenni, az megint 1500.- :W

Pofátlan, mocskos undorító irányba halad a világ!!!!

(#15) Dr. Akula válasza captainm (#13) üzenetére


Dr. Akula
(PH! nagyúr)

Ja, csak addig sírni se kell, mert az üzleti modell életképessége a mi kezünkben van. Én a magam részéről aktívan teszek ellene. :D

[ Szerkesztve ]

(#16) macskea


macskea
(őstag)

Durva ám, hogy megvásárolsz egy terméket, a maga fizikai valójában, aztán valahol kilőnek mögüle egy szervert, és máris használhatatlan a több évre vett cucc. Lesznek még gondok ezekkel a neten lógó cuccokkal, nincsenek felkészülve a gyártók még erre.

''You can't measure safe driving in miles per hour'' Paul Smith

(#17) captainm válasza Dr. Akula (#15) üzenetére


captainm
(kvázi-tag)

Én is, terveztem megvenni pár játékot, de inkább mással lepem majd meg magam. Anno megvettem a Forza Horizon 3-mat és eszméletlen pofátlanul tolják az arcomba a reklámot a kiegészítőkről... ebből én nem kérek és ha ez a jövő, akkor maradok a régebbi játékoknál.

(#18) MikeRenton válasza macskea (#16) üzenetére


MikeRenton
(kvázi-tag)

Ilyenkor ki kellene adni a népnek. Homeassistant.io vagy OpenHab berkein belül biztos élhetne tovább. Legalábbis szerintem ez még egy emberséges megoldás lehetne. De mindenképpen szükség lenne valamiféle törvényi szabályozásra, hogy egy elektronikai eszköz ne válhasson papírnehezékké, ha lekapcsolják a szervereket...

(#19) samuki


samuki
(kvázi-tag)

Sziasztok.
Nekem tegnap jött meg a hub, a cég ingyen cserélte, ups kihozta. Szóval nincs veszve minden. Bár a link-nek tényleg vége, de levélnehezéknek jó lesz. :)
:D :D

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.