Hozzászólok Aktív témák
-
.mf
veterán
"A vállalat maximum 8 GB-os modulokat fog kínálni"
"A G.Skill az élettartam garanciával rendelkező memóriákat önmagukban, vagy két- illetve négycsatornás csomagban szállítja. A hírek szerint a szettek minden összeállításban 100 dollár alatti árcédulát kapnak."
100 USD, de mennyi? Mert egyfelől van egy maximum 8GB / modul, másfelől pedig egy 1 / 2 / 4 db-os kit -- ezek így elég sok kombinációt tesznek lehetővé ay 1*1GB-tól a 4*8GB-ig.
Amúgy: megfizetni sok dolgot meg lehet, de amikor az ember 3-4 évvel ezelőtt féláron vette ugyanazt, akkor nem szívesen teszi...
[ Szerkesztve ]
-
50$ -ért jó ár lenne a 8GB (kit) -ért. Felkavarná ezt az állóvizet(mint AMD a vga piacot).
Tele vagyok!!!
-
Entryy
aktív tag
2x4x8Gb akkor már jöhet is 200 dodóért...
http://www.adrenalinbase.com/index.php?L=fr&T=videos# -- The need4speed " The art of flight "
-
Mercutio_
félisten
Dizájnos festés mellé CL11......édes istenem
Eladó/Cserélhető: https://tinyurl.com/y7ts88wr Orient Bambino Bigsize (50k), Fehér Bőr Nike Sneakers, Fantasy könyvek, m4/3 Panasonic GM5 váz és 25/1.7 obi, AKASA 120W ThinITX külső táp, Egér (1 wireless 1 "gamer") Rapoo mini, MS Curve Billentyűk
-
Hát nem tudom,hogy menyivel lesz 100 dodo alatt(plusz még az az összeg ami rámegy amire ideér) de az 1600 cl11 az elég harmatos annak függvényében,hogy 20-21 ropi körül 2x4gb HyperX 1600 cl9 et kapni ami szintén 100 dodo alatt van egy hajszállal.
Privát kérdésekre sajnos nem tudok válaszolni, erre ott a nyilvános fórum!
-
gebro
aktív tag
Most tervezek ram vásárlást, de akkor még megvárom az új Viper 3 szériát, mivel azokban lesz 1600 cl9, de ezt semmi esetre sem választom már.
-
Cobra.
őstag
2013-ban 1600mhz CL11... Corsair 1866-os CL10-es ramja alig volt drágább tavasszal, mint bármelyik 1600/CL9-es.
-
-
warcat
addikt
Részemről azért foglakozom vele,mert egyértelműen kartellezés áll a háttérben,megduplázódtak az árak,és ha a korábbinál sírtak,hogy alig van haszon rajta,akkor most mennyi lehet? 50 dodó egy ilyen kiten?.
Abban is biztos vagyok,hogy 3-5-6 év múlva kint lesz a cikk,hogy az EU fogyasztóvédelme ennyi és ennyi százmillióra büntette meg a cégeket,csak abból mi nem látunk vissza semmit.EA: It's in the crate!
-
flakter
tag
Túl sok időt lőttek el a designra, inkább az időzítést dolgoztatták volna meg.
Amúgy szépek..FlaK..
-
GETLEF
újonc
o.O már jó pár hónapja (legalábbis akkor láttam először) lehet kapni 1600MHz/CL9/1.5V Viper 3 memóriákat sejtelmes link
the hammer of justice is unisex.
-
KAMELOT
félisten
Sajnos ezek már nem azok az árak amik voltak. pl. 2x4GB Kingston HyperX Predator CL11 2400Mhz. 44euro.
Most már angyon drágák a ramok. Én 77euroért vettem 4x4GB most ugyan ez 150euroV1200 - 18CORE - 4K
-
Lomha 8V
addikt
Valószínűleg az sem segített a memória áraknak, hogy szeptember elején leégett a Hynix két kínai üzeme.
-
dgabor80
tag
Segítenétek hogy mitől 2 vagy 4 csatornás?
„Nem kell megtenned, a túlélés nem kötelező.” W. E. Deming - D3 - Planner007#2949
-
banhammer
veterán
Az azert tulzas, hogy megfizetheto.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
.mf
veterán
Ha ugyanazon termék ára különösebb indoklás nélkül duplájára emelkedik 2 (talán 3) év alatt, hadd fejezzem már ki rosszallásom. Nekem sem szokott ilyen mértékben emelkedni a bérem...
Daa-raa: igen, az egy gyilkos árverseny volt, a többség mégis túlélte és fennmaradt. Azonban most csak simán a keresletet gyilkoló árak vannak. Ha nekik jó az árak egekbe emelése miatt felhalmozódó készlet, csak hajrá, nekem egy jó ideig elég még az a 10GB, ami az asztaliban van.
G@bo: azért az túlzás. Az ár(-)víz előtt egy hónappal 14k-ért vettem egy 2TB-ost, ami ma még mindig 21k... A biztosítók kifizették a kárt, a termelés már rég helyreállt, csak az árakat nem akarják lejjebb vinni. Ez mondjuk jobban bosszant, mint a RAM ára, mert egyik winyó mintha épp most kezdene rosszalkodni, valamint kéne még egy backupnak...
-
Azt azért megvárom még a 16 GB (kit) újra lemegy 30.000 Ft környékére. 42.000-50.000 Ft -t nem fogok fizetni érte.Nem azt mondom ,hogy legyen extrém olcsó , de legyen megfizethető.
Tele vagyok!!!
-
Peak
addikt
jesssszusom ezek lassabbak mint a nagyanyám járókerettel
2,5 évvel ezelőtt vásárolt ramjaim mennek 1600on 9-9-9-24-T1 időzítéssel, 2x4GBos kit volt 20k.
[ Szerkesztve ]
Samsung S10+ / Galaxy Watch 46mm LTE / Intel Core i7-6700K@4GHz / 2x8GB DDR4@3000C14 G.Skill Trident Z / Gigabyte Z170X Gaming-3 / Gigabyte GV-N1080G1-Gaming-8GB / 2x250GB Samsung 840 / 2x Acer HN274H 27" 120Hz 3DVision
Hozzászólok Aktív témák
ph Az AEGIS nevű újdonságok többféle csomagban kerülnek az üzletekbe.
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- nVidia kártyát mindenkinek!
- [Re:] [LÁZ:] Steelseries Arctis 7 Alkatrésznek/Kísérletezőknek
- [Re:] Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- [Re:] [IO.sys:] Ez történt ma, ér röhögni :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 3D nyomtatás
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- HP ENVY 13-AQ090NZ - 13,3" FHD 120Hz / i7-8565U / 16GB RAM / 512GB SSD / NVIDIA GeForce MX250
- Apple Watch Series 4 Space Gray 44MM Garanciával Számlával
- HP 15-DB0011NP - AMD Ryzen™ 3 2200U / 4GB RAM / 1TB HDD / AMD Radeon Vega 3 Graphics + RADEON 530
- Apple Watch Series 3 Space Gray 38MM Garanciával Számlával
- Apple Watch Series 5 Space Gray 44MM Garanciával Számlával
Állásajánlatok
Cég: Intelliport Systems Kft.
Város: Budapest
Cég: Midori Global Consulting Kft.
Város: Budapest