Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • hallador

  addikt

  válasz erdoke #45 üzenetére

  Na igen de amiket itt felsoroltál, azt egy Subnotebook tökéletesen ellátja, minek is mellé egy IPad? Ha erre használod az IPad-et, akkor az 15 óra hamar 6 - 8 óra lesz, ha munkáról van szó, akkor az IPad még egy felelsleges dolog, a munkaeszköz mellett ami a (sub) notebook, üzleti ultrabook.

  Az áraknak nézz utána, iPad 4-et 150e Ft-tőle vehetsz közvetlenül Apple-től, és munkára inkább elég a 16 GB-os, mint játékra...

  Tudom! Csak éppen számoljál már hozzá milyen subnotebookot is kapsz? Ami munkára is alkalmas az IPad mellé? Semmilyet, szóval akkor minek az IPad? Nem nagyon értem.

  És igazából azt még meg is értem amit mondasz, hogy neked jó az IPad, de engem pl a halálba idegesítene ha egy excelt kellen, vagy egy Word dokumentumot szerkeszteni vele. Próbáltam, a használhatatlan szó, pont igaz rá. Egyébként egy szóval sem mondtam, hogy ugyanannyiból kijön, de ha Spectre vonalon mozgunk megfelelő tárhellyel, akkor sok minden belefér laptop + iPad vonalon is.

  Nem mert abban már a Revolve versenyez és akkor már tényleg mindegy, mert ott az Ipad nem játszik.

  -----------------------

  Email, Internet

  Ok ez rendben erre valóban jó, bár erre bármi jó ma már.

  Alap dokumentum kezelés (olvasás fullos, egyszerűbb módosítások)

  Az olvasás része rendben, de a szerkesztés részt inkább nem erőltetném a magam részéről, Ha neked megfelel, akkor az a Te dolgod. (Nem csak IPad-en, úgy semmi hasonlón)

  Szervező funkciók

  Erre is bármi alkalmas, az Ipad/Iphone/Android/Bármi is.

  Intranet, SharePoint, Ügyfélközpont

  Erre is bármi alkalmas.

  Költségelszámolás

  Hát ez?

  Konferenciák, egyéb professzionális "szociálódási" módszerek

  Szintén erre is, bármi.

  (I)Amire várhatóan alkalmassá teszik a közeljövőben:(/I)

  CRM (olvasási joggal)

  Azért egy windows-on az alap.

  SAP (korlátozott olvasási joggal)

  Árazási rendszer (saját rendelésre készült)

  Ha csak Ipad-en Windows-on megy, akkor az nagy baj...

  Technológiai támogatási rendszer (saját rendelésre készült)

  Szintén...

  Ez éppen szinte bármin megy már szóval éppenséggel a az IPad erre mondhatnám drága játék, és gyanítom, hogy egy Windows-os Hybriden ezek jobban működnek azért, és gyaníthatóan 10 éve is működtek (Nem hybriden mert akkor nem volt még, hanem windows-on)

  Szóval, ha neked az IPad jó, akkor használd azt, de azért ha egy CEO-nak ilyen célokra odaadnám az IPad-et lehet, hogy a fejemre húzná, nem azért mert az Ipad rossz lenne, hanem azért mert az IPad nem erre való.

  [ Szerkesztve ]

  The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]

Hozzászólok Aktív témák