Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Centre

  aktív tag

  Egyébként én úgy látom a helyzetet, a kérdés az, hogy hogyan tudunk három funkciót maximum két eszközbe zsúfolni: smartphone, táblagép, laptop.

  A telefon =telefon, térkép, email, nagyon hosszú üzemidő
  táblagép=tartalomfogyasztás
  netbook=tartalomgyártás
  laptop=Workstation, játék

  Ha az első kettőt teszed egy készülékbe akkor tepsifonod lesz, ha a második kettőt akkor hibrided, ha a telefont és a laptopot karod egybegyúrni akkor az ubuntus csoda való neked.

  Mindegyik közös hátránya a súly, de minden kombigép egyéb kompromisszummal is jár, amelyek közül talán a tepsifónok energiaéhsége a legkevésbé kézenfekvő.

  Nem akarok olyan közhelyekkel dobálódzni, hogy mindenki a saját igényeihez igazítsa az eszközparkját de lényegében erről van szó. Akkor járunk a legnagyobb sikerrel, ha a szükséges funkciókhoz igazítjuk a gépeket. Pl ha játszani vagy dolgozni szeretnénk rajta akkor teljesen értelmetlen halálba lefojtott processzorokal foglalkozni.

  ddekany szerintem a screenshot ugyanazt mutatja majd. Ennek az az értelme(gondolom), hogy a gpu-val számolva egyrészt kevesebb energiából jön ki(= élettartam, melegedés)másrészt nem a processzort terheli, ami ezeknél a gépeknél azért még szűk keresztmetszet. </HSA promo off>

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák