- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen alaplapot vegyek?
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Google Chromecast topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Elérhető az Intel kisebbik B-szériás Arc VGA-ja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Fém az egész, csak épp nem érintkezik az M.2 chipjeivel.
Mindenesetre a Tom's Hardware bütykölése szerint a VRM nem a megfővős fajta.SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Mikki96
csendes tag
Azért az érdekes, hogy ennyi alaplap és a piac tendenciái után se jött rá az NZXT hogy az m.2 slot fölé nem műanyagburkolat kell hanem hűtőborda.
Don't be a fanboy
-
-
tibaimp
nagyúr
Én sem 10 éveben gondolkodom 4-5 évente azért csere van, de akkor sem vennék ilyen lapot. Nem a melegedés izgat, hanem a többlet árat nem vagyok hajlandó kifizetni érte. Szerencsére vannak jó alternatívák. Amiből én nem engedek az a csipszet. Amikor lap+cpu+táp+(ram) csere van, akkor az elérhető legmodernebb kell.
Most épp egy lga1200-on töröm a fejem valami 8-10 magos i7/i9-el z590-el, de még ddr4-el.[ Szerkesztve ]
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Hoplitész
junior tag
Azt megértem, hogy védelemként burkolják, ami legószerűen építhetővé teszi a gépet, vagy kazettaként mennének bele a kártyák, akár kesztyűben is szerelhetőként. És lehetne olyan is a burkolat, hogy hűtene, elvezetné a hőt, persze arra nem törekednek.
-
tibaimp
nagyúr
"plexi oldallapos ház" -- ez, OK, jogos, ki mit szeret!
De, akkor Neked sem jön be ez a leburkolt cucc, pedig úgy még el is tudom képzelni a jogosultságát, egy szép letisztult gépet lehet építeni vele, de igaz, kinek mi!A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Amazonas
senior tag
Hát nem tudom. Személy szerint pont azért választottam anno én is plexi oldallapos házat, hogy az elektronikai alkatrészekben gyönyörködhessek (ki, mire izgul ).
Erről a "burkoljunk be mindent"-ről mindig az autók jutnak eszembe: ott is megfigyelhető ugye az irányvonal, hogy már gyakorlatilag szinte csak az olajbetöltő nyílás, meg a hűtőrendszer kiegyenlítő tartálya van szabadon... -
tibaimp
nagyúr
Na igen, ez meg a másik, a melegedés nekem hirtelen be sem ugrott. Nem volt még ilyen burkolt lapom, mert fölösleges pénzkidobásnak tartottam, illetve snecy20-nek is igaza van a kinézet, tipikusan plexi/üveg oldallapos házak esetén, esetleg lenne értelme.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
fanti
addikt
Hát ja, kinézet. Úgy néz ki mint egy elfuserált gázkonvektor...
Amúgy meg tök hasznos a burkolat! Nem engedi szellőzni az alatta levő alkatrészeket, átfújathatod akár 6-8 ventivel is a gépházat...és így legalább sokkal hamarabb kifingik valami a burkolat alá szorult melegtől!
De kiszámolják ezt előre pontosan. És nagyjából gari idő + két hetet kell kibírjon. -
tibaimp
nagyúr
Miért jó az, ha egy alaplapot ilyen szinten leburkolnak? Csak kinézet, vagy valami haszna is van?
-
macilaci78
nagyúr
Az a hátlapi Type-C port siralmas látványt nyújt. Mi a frásznak kellett köré akkora kivágás a takarólemezen?
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
dkess
őstag
Mondjuk azt nem tudom hány embernek jut eszébe, hogy ez a választható (és változtatható) fehér alaplapi "flat design" igazából azt a célt is szolgálhatja, hogy mellé fehér kábeéeket és ventillátorokat választva akár egy oldallapi LCD mod -ot is lehet applikálni. Mondjuk valami ilyesmit: [link] .
Ehhez ugye egy kiszuperált régi monitor meg némi LED szalag (fehér) kell meg némi "barkács" és ennyi ...
-
Pug
veterán
Tetszik, kar hogy intel
-
Hoplitész
junior tag
Elég szegényes a PCI-E-t meg a SATA-t illetően.
Az USB portok sokféleségéről meg egyből az USB IF nevű "agytröszt" és egy mesterlövészpuska jut eszembe, jó sok lövedékkel. -
snecy20
nagyúr
Semmi csicsa.
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
dkess
őstag
Apróság és a javítást követően a hozzászólásom törölhető is, de az AX210 az egy 6 GHz -es sávot is támogató WiFi 6E vezérlő. A linkelt termékoldalon is így szerepel.