Új hozzászólás Aktív témák
-
balint107
aktív tag
Hogy vállalnának garanciát a tuningra. Elég, ha csak azzal reklámozzák, nem kötelessége feltétlen tudnia, nehogy már ezért cseréljenek ki egy kártyát, ha valaki sz*rt fog ki.
-
Bootyhunter
tag
Ez egy igazi kickass product! Gyönyörű, a következő vga-m tuti EVGA lesz, na persze nem a csúcskategóriából.
-
Laja333
őstag
Ez a kártya marha jól néz ki.
-
DooMbo
tag
Nem rossz... Biztos elviszi a játékokat még pár évig
-
mepet
addikt
Kit érdekel az ASIC quality, mikor ingyen póló is jár!!!
Na jó, jó szöveg ez az ASIC quality, végülis, ha főzök pálinkát, az is ilyen dolog, amíg mérgező, addig 1000 litere, amikor már nem mérgező, de ihatatlan 2000 litere, ha iható 3000, ha meg már majdnem finom is, akkor 4000. A legjobban sikerültet úgyisodaadom az általam szponzorált tunernekén iszom meg. És mindeztléghűtésselműanyag flakonban adom mindenkinek, mert úgyis mindenkivízhűtiáttölti díszpalackba...Gyengébbek kedvéért: nem, nincs semmi eladó lőre, a hozzászólásom metaforák sorozata, tehát allegória.
-
westlake
félisten
Beszarás, hogy a többi gyártónak nem volt annyi esze, hogy ezt már évekkel ezelőtt megtegye.
#1: Bármelyik 980 Ti-vel meg lehet etetni 450W-ot. Nem kell hozzá a Kingpin verzió.
#10: Nem léghűtésre tervezett kártya. A léghűtés határait egy referencia paneles kártyával is el lehet érni.
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
embe
nagyúr
Besz@rás, hogy a termék árába beépítik az ASIC értéket.
-
icp1970
senior tag
Komoly cucc,de az ára miatt sajnos számomra elérhetetlen.
-
Athos981
csendes tag
Kár hogy nem kapta meg a hybrid hűtési rendszerét..
Most akkor melyik jobb a hybrid vagy ez ?
-
babkukta
senior tag
Olcsón mérik....
Egyébként brutális kinézete vanÜdvözlettel, Tibi
-
steven84
tag
Elég gyengének tűnik a hűtése, ebbe az árba beleférhetett volna egy másfélszer nagyobb hűtőborda.
[ Szerkesztve ]
-
kpal
nagyúr
Vajon az aprón mikor bukkan fel
-
shiftac
aktív tag
Átváltva ez 286ezer Forint
De ez a hűtőborda a legszebb, amit valaha is láttam.Samsung Galaxy S23, Galaxy Buds 2 Pro
-
törölt tag
Ez már minőségi cucc a javából. Hatékony lehet a hűtés
-
félisten
Alap 72%-os modell is bőven elég lenne. Nem semmi az a borda...
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
LLKobe
veterán
Hmmm... Az én GTX670-em ASIC tesztje 94%-os, de okosba odadom 900 dodóért is bárkinek
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
titán
20% gyári tuning. Kemény.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
mmdms
addikt
450 watt, nem semmi. Tápot is adnak hozzá?
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?