Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Egy év iteráció: Zenbook Duo 2025 notebook
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nagyon érdekli az Intelt a PC-s kézikonzolok piaca
- Milyen notebookot vegyek?
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tibiajax
nagyúr
lehet ebből kettőt is venni, hogy sli-be rakhassam, aztán downclockoljam, hogy legalább a redvás ventik nem menjenek rajtuk, ha már vízhűtésesek?
-
-
-
válasz
t72killer #24 üzenetére
Értem én, hogy ez az infláció, de basszus, ezek a kifutó modellek, nem az új technológiát kell velük megfizetni...
Visszatekintve egyre jobb vételnek tűnik a GTX 970 245€-ért (200€ kártya+20€ szállítás+25€ 10 év garancia). Úgy látom ezt használni kell, ameddig el nem kopik, 1440p-ben úgyis jól viszi az én játékaimat.
[ Szerkesztve ]
-
Fred23
nagyúr
"a fejlesztés kizárólag az EVGA Associate tagok számára kerül értékesítésre"
Ezek ki akarnak b@szni velem.
Hmm, hol van kolopele?
-
A probléma az, hogy a "sima" hibrid modelljeik is horror áron mennek.
Nekem szállítással együtt 220€-ba került a GTX 970 Hybrid 2017 nyarán a nagy bányászláz idején. Az akkor három éves architektúra volt, de a modell jóval fiatalabb volt.
Most a hasonló korú GTX 1070 Hybrid 480€+szállítás. Vagyis több, mint a duplája: és ennyit nem mentek feljebb a költségek. -
t72killer
titán
" itt a lényeg az, hogy mekkora mozgásterünk marad a megahertzekkel való zsonglőrködésre"
Na épp ezaz, kifizetsz egy rakás pénzt, és simán kifoghatsz egy szar tuningos darabot, ami akár gyengébb is, mint egy szerencsésebb vizezett alapárú refkari.
Akkor hiszek a gyári tuninger karikban, ha tényleg elkezdenek chipeket válogatni, és garantálják a 20+% tuningot. Ilyen gyártóról nem tudok, kézzel a modern ember már nem nyúl munkadarabhoz...
-
Chaser
legenda
kár h csak vip tagok vehetik meg, pedig venni akartam rögtön kettőt, mosmámindegy' rohaggyonrájuk' ( :
-
Televan74
nagyúr
Akkor neked ez be fog jönni. EVGA RTX 2080 Ti KINGPIN Tear-Down
-
Televan74
nagyúr
Valamikor még nyál csorgatva néztem ezeket a termékeket.Ma már hidegen hagynak.Átlag úgy sem éri el,akinek meg jut annak csak a sznobság egy újabb lépcsőfoka.
[ Szerkesztve ]
-
KIngpin nem is hétköznapi halandóknak szól. A VGA-k Ferrarija , ilyesmi. Általában sorszámozott modellek, minden alkatrészük külön tervezett, nem hasonlít egyik modellhez sem. Külön tervezik és gyártják a nyákot hozzá, az áramköröket és a PCB-t satöbbi. Az egész az extrém mértékű tuningolhatóságnak van alárendelve, és annak, hogy egyedi minden porcikája.
Amúgy elég értékállóak, Ebayen könnyű eladni még a 780 TI modelleket is jóval az áruk felett.. Amikor kijött a Pascal széria , az 1080 TI hez poló meg hőmérő járt,50 % kedvezmény a vízhez, meg lehetett utazást is nyerni , meg küldtek hozzá később egy a névadó által aláírt polót is.Kinek mi, de általában hamar elkenek ezek a különleges modellek.
Ezelőtt pár éve simán adtam volna érte ennyi pénzt, ( 1080TI -t330 K ért vettem akkoriban)ma már nem.
2 hét után eladtam, mert rájöttem, hogy felesleges pénzkidobás volt nekemk, mert én nem gyűjtöm, hanem használom a VGA-t. Ebayen vitték el tőlem ,kb 30 K-t buktam rajt, de a pólóm megmaradt .[ Szerkesztve ]
-
Kolbi_30
őstag
Kifinomult design..
A vörösréz bordák lehet jók.De ez se nem szeép se nem olcsó.Ehhez jár a space invaders?
-
schwartz
addikt
Dizajnolva? Az arcedula.
(faragtak rajta egy kicsit, ennyiert mar a hulyenek is megeri
)
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
Ennek így konkrétan melyik része lett dizájnolva?
-
szokásos Kingpin , kár hogy nem adtak neki extrém színt
980 TI még mindig megy Ebayen húzós áron, szóval ezek kicsit más áron mozognak használtan is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ph A legizmosabb konzumer Turing Vince Lucido dizájnolta verzióját már nehezen lehetne tovább fokozni.