- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Androidos tablet topic
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gzoll
aktív tag
válasz
Necroman_Mk2 #20 üzenetére
Szerintem egy technikailag nem annyira képzett LG tévé tulajdonos nem biztos, hogy tudja, hogy mi az a Stadia... Nekem rengeteg technikailag és még a gamer piacon is viszonylag jártas ismerősöm se tudta amikor mutattam nekik, hogy mi az a Stadia
-
gzoll
aktív tag
válasz
Necroman_Mk2 #18 üzenetére
Ez hülyeség, a Stadia lényege hogy bármin fut, nekem egy 12ezer forintos Xiaomi Mi Stick-en is tökéletesen fut a rendszer... Nem kell ehhez új TV-t vennie senkinek... Annyira különben se népszerű a platform, hogy tömegek induljanak meg csak azért TV-t venni mert a tavalyi modellen nincs Stadia...
-
Necroman_Mk2
őstag
Valószínűleg ezzel a mocskos marketing trükkel akarja LG rávenni az embereket, hogy vegyenek még újabb tévét.
#8 travix Ez játékstílustól függ, egy 30 fps-re lockolt singleplayer játéknál pl. alig látni különbséget. De igen, a kompetitív multit inkább "local processing"-gel érdemes játszani.
-
kilua
senior tag
De vajon miért nem kompatibilisek régebbi TVK? Úgy értem itt csak egy videostreamről beszélünk, Bluetooth is van bennük ami a gamepadnak kell.
Én kipróbáltam régi olcsó telefonon is redmi note 4x azon is működik a stadia (csak kicsi a kép)
-
cSuwwi
senior tag
Csak a friss LG tvken megy appként
An LG webOS Smart TV (2020 or later model year)
Nekem 2018-as van, webOS 5.6-al, természtesen nincs rá app. -
travix
aktív tag
válasz
Necroman_Mk2 #7 üzenetére
FPS játékok kompetitíven vállalhatatlanok streamen keresztül.
-
Necroman_Mk2
őstag
Korábban kellett volna meglépni, nem tudom, mi tarthatott ilyen sokáig. Optimalizáció a sok-sok HW-re? Nem hinném.
Ez egyébként jelzés értékű, hogy mi várható a (közeli?) jövőben: konzolt maximum csak a grafikabuzi-mániás elitisták vesznek, mindenki más megelégszik a havidíjas streammel. Emiatt nem csodálnám, ha a jövőbeli játékgépek akár drágábban is debütálnának, mint 400-500 dollár, de technikailag viszont pariban lesznek a kurrens csúcs gamer PC-kkel.#6 gzoll Ez az akció Magyarországon is él?
-
gzoll
aktív tag
Csak akkor van havidíj, ha ragaszkodsz a 4K-hoz, egyébként pedig ugyanúgy megveszed a játékot mint más platformokon és akkor játszol vele amikor kedved tartja. Nekem nem kell a 4K meg 5.1 hang, én laptopon, telefonon és sima HD TV-n nyomom. Egyébként az első hónap Stadia Pro ingyenes, meg most hétvégén pl az Assassin's Creed Odyssey játszható ingyenesen bárki számára, tehát mindenkinek van lehetősége letesztelni a dolgot, hogy egyáltalán viszi e rendesen a nete. Én amúgy eddig egy pár ezer forintos Mokute márkájú gamepaddal nyomtam, aztán egy Xbox One kontrollerrel, de most Black Friday alkalmával beszereztem egy Stadia Premier csomagot amiben van Stadia kontroller és egy chromecast ultra (22€ volt a pakk), úgyhogy már azzal nyomom.
-
havi 3 ezer forintért nem tudom megéri e.
-
sün
tag
válasz
Trailblazer #1 üzenetére
Azt hiszem az webOS 4.5
-
kzcs
tag
55OLED CX-en már telepitethető
-
Trailblazer
veterán
32LM6300PLA-m van, erre vagy nincs, vagy nálunk nem érhető el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A platform eléréséhez szükséges kliens az LG alkalmazás-áruházából szerezhető be.
- Sweet.tv - internetes TV
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- Lexus, Toyota topik
- Trollok komolyan
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bundle topik
- A karcsúság ára
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Apple asztali gépek
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest