- [Re:] Hardverjegyzék március elején
- Milyen notebookot vegyek?
- Micro Four Thirds
- [Re:] Március végén startol az Intel új asztali processzorcsaládja
- Milyen processzort vegyek?
- [Re:] Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 - 5600X / 5800X / 5900X / 5950X "Zen 3" (AM4)
- Kompakt vízhűtés
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
Hozzászólok Aktív témák
-
lenox
addikt
válasz
RacePrivat95 #1 üzenetére
Miben van jobb 1.3 kg-bol es 13 inchbol?
-
lenox
addikt
válasz
macilaci78 #8 üzenetére
Nagyobb meretben nem izgalmas, hogy vannak, nekik is van nagyobb meretben sokkal erosebb, 15 inchben 1060, 17-ben 1080. Ekkoraban sorold legyszi az erosebb gpus laptopokat. Vagy akkor most az ara a baj? Dontsd el legyszi. Mert fanyalogni lehet, de a teny az, hogy ez a merethez kepest egy eleg szep teljesitmenyu gep, foleg gpu tekinteteben, aminek megkerik az arat. Nekem mondjuk nem kene (15-ost vettunk, de odaadtam masnak), de azert mert nekem kell numpad es 32 gb ram. De a gpu teljesitmenye ennek mondjuk eleg lenne, masik feltetelem, hogy 4GB gpu mem kell, annak is megfelel, pedig ennek a tobbi mx150-nel szerelt noti nagy resze nem felel meg. Szoval pont a gpuba lehet legkevesbe belekotni szerintem.
Hozzászólok Aktív témák
ph A vékony notebook új generációjának vásárlói három konfiguráció közül választhatnak.
- PH!otósok beszélgetős offolós topikja
- [Re:] Hardverjegyzék március elején
- Milyen notebookot vegyek?
- Alternatív kriptopénzek (altcoin-ok) és bányászatuk
- Android felhasználók OFF topikja
- [Re:] Texasban nyithat Starlink-gyárat a SpaceX, újat épít a Samsung is
- [Re:] Iphone 7 Plus Gold 128GB független
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- DIGI Mobil
- Call of Duty: Mobile
- További aktív témák...
- AKCIÓ! BONTATLAN ÚJ IPAD PRO 2020 11” 512GB Wi-Fi Wi-Fi AZONNAL DEÁK TÉRNÉL ÁTVEHETŐ SPACE GREY
- ÚJ iPad Pro 2018 11",WI-Fi SPACE GREY 256GB GARANCIÁBAN CSERÉLT 2021.08.10 Deák térnél AZONNAL ÁTVE
- Dell XPS 13 9300*i7 10.Gen/vil.MAGYAR bill.+MAGYAR lokalizáció/600 nits 100% sRGB/13h netezés/gari
- HP EliteBook 840 G2 „Golyóálló” Prémium Üzleti Laptop 14” -75% i5-5300U 8GB 256GB SSD FHD IPS !
- Bomba áron eladó dobozos új gyártói garanciás Asus Vivobook /Ryzen7 3700U/8Gb/512Ssd/Vega 10/Fhd/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT
Város: Budapest
Cég: United Call Centers Kft.
Város: Miskolc