- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 - 5600X / 5800X / 5900X / 5950X "Zen 3" (AM4)
- [Re:] Hardverjegyzék március elején
- Milyen notebookot vegyek?
- Micro Four Thirds
- [Re:] Március végén startol az Intel új asztali processzorcsaládja
- Milyen processzort vegyek?
- [Re:] Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
Hozzászólok Aktív témák
-
törölt tag
nekem tavalyi blade stealthem van, megvagyok vele elégedve eltekintve apró kellemetlenségektől.
mindenesetre nem vennék újra razert amig meg nem bizonyosodtam h javitották ezeket. -
törölt tag
igazából magával az rbs-el semmi bajom nincs önmagában, van hozzákötve egy corev2 (benne gtx1080) és inkább azzal kapcsolatosak ezek a dolgok:
- ha elindul a windows (azaz nem felébred hibernálásból vagy sleepből) akkor a felbontás elvan baszódva (2x olyan magas a tálca meg az egész kép olyan fura valahogy), kell egy logout és utána megjavul a kövi inditásig. mivel mindig sleepelem illetve hibernálom igy különösebben nem gáz.
- a thunderbolt csatlakozó egy kalap szar, egy picit is hozzáérsz a kábelhez és máris megszakad a kapcsolat, a kép visszavált a laptopra, a felbontás azonnal szétbaszódik. mostanában magától visszatér a monitorra ha megigazitom de ez korábban nem mindig volt igy, kellett egy restart. igazán rakhattak volna bele egy mágneses csatit mint az almáknál.
- ha a hangkártya a core-ra van kötve akkor laggol a hang
- néha nem látja a mambát a synapse és akkor visszavált default szin rotációra
hja és 3x küldtem vissza a core-t és egyszer az rbs-t. először az usb-k szarok voltak és a venti nagyon hangos volt, azt javitották de cserébe összekarcolták a szervizben a burkolatot, utána kaptam egy új házat rá viszont eltörték a belsejében a nyákot (egyébként az új ház aljáról ügyesen leszedték a termékinfókat szóval ha nem lett volna meg txt-ben minden akkor ezután már a supporthoz sem tudtam volna fordulni).
majd ezekután mondtam nekik ha kurva anyátokat és küldjetek egy vadi újat. küldtek.
a laptopban meg csapágyas lett az egyik venti és olyan hangja volt mint egy motorfürésznek, ezt is javitották ingyen és bérmentve.szóval tudják ők is súlyos problémák vannak házon belül ezért a legkisebb panaszra is azonnal javitanak/cserélnek.
ettől függetlenül a németországi "letmerepair" szervizük egy rakat szar és senkinek nem ajánlom.
Hozzászólok Aktív témák
ph A vékony notebook új generációjának vásárlói három konfiguráció közül választhatnak.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 - 5600X / 5800X / 5900X / 5950X "Zen 3" (AM4)
- PH!otósok beszélgetős offolós topikja
- [Re:] Hardverjegyzék március elején
- Milyen notebookot vegyek?
- Alternatív kriptopénzek (altcoin-ok) és bányászatuk
- Android felhasználók OFF topikja
- [Re:] Texasban nyithat Starlink-gyárat a SpaceX, újat épít a Samsung is
- [Re:] Iphone 7 Plus Gold 128GB független
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- DIGI Mobil
- További aktív témák...
- AKCIÓ! BONTATLAN ÚJ IPAD PRO 2020 11” 512GB Wi-Fi Wi-Fi AZONNAL DEÁK TÉRNÉL ÁTVEHETŐ SPACE GREY
- ÚJ iPad Pro 2018 11",WI-Fi SPACE GREY 256GB GARANCIÁBAN CSERÉLT 2021.08.10 Deák térnél AZONNAL ÁTVE
- Dell XPS 13 9300*i7 10.Gen/vil.MAGYAR bill.+MAGYAR lokalizáció/600 nits 100% sRGB/13h netezés/gari
- HP EliteBook 840 G2 „Golyóálló” Prémium Üzleti Laptop 14” -75% i5-5300U 8GB 256GB SSD FHD IPS !
- Bomba áron eladó dobozos új gyártói garanciás Asus Vivobook /Ryzen7 3700U/8Gb/512Ssd/Vega 10/Fhd/
Állásajánlatok
Cég: G&G Növényvédelmi és kereskedelmi Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT
Város: Budapest