Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • #21180672

  törölt tag

  válasz vaakuum #19 üzenetére

  igazából magával az rbs-el semmi bajom nincs önmagában, van hozzákötve egy corev2 (benne gtx1080) és inkább azzal kapcsolatosak ezek a dolgok:

  - ha elindul a windows (azaz nem felébred hibernálásból vagy sleepből) akkor a felbontás elvan baszódva (2x olyan magas a tálca meg az egész kép olyan fura valahogy), kell egy logout és utána megjavul a kövi inditásig. mivel mindig sleepelem illetve hibernálom igy különösebben nem gáz.

  - a thunderbolt csatlakozó egy kalap szar, egy picit is hozzáérsz a kábelhez és máris megszakad a kapcsolat, a kép visszavált a laptopra, a felbontás azonnal szétbaszódik. mostanában magától visszatér a monitorra ha megigazitom de ez korábban nem mindig volt igy, kellett egy restart. igazán rakhattak volna bele egy mágneses csatit mint az almáknál.

  - ha a hangkártya a core-ra van kötve akkor laggol a hang

  - néha nem látja a mambát a synapse és akkor visszavált default szin rotációra

  hja és 3x küldtem vissza a core-t és egyszer az rbs-t. először az usb-k szarok voltak és a venti nagyon hangos volt, azt javitották de cserébe összekarcolták a szervizben a burkolatot, utána kaptam egy új házat rá viszont eltörték a belsejében a nyákot (egyébként az új ház aljáról ügyesen leszedték a termékinfókat szóval ha nem lett volna meg txt-ben minden akkor ezután már a supporthoz sem tudtam volna fordulni).
  majd ezekután mondtam nekik ha kurva anyátokat és küldjetek egy vadi újat. küldtek.
  a laptopban meg csapágyas lett az egyik venti és olyan hangja volt mint egy motorfürésznek, ezt is javitották ingyen és bérmentve.

  szóval tudják ők is súlyos problémák vannak házon belül ezért a legkisebb panaszra is azonnal javitanak/cserélnek.
  ettől függetlenül a németországi "letmerepair" szervizük egy rakat szar és senkinek nem ajánlom.

Hozzászólok Aktív témák