- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- DUNE médialejátszók topicja
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az ASUS átdolgozta a "lopakodó" BTF dizájnját
- 3D nyomtatás
- A egyedi felskálázás érdekli leginkább az ipart a neurális leképezés kapcsán
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andrash22
csendes tag
zalman z9 neo plus vagy pedig ezt vennétek meg inkább . Külsöre cmaster jobban bejön. minöségileg , hangszigetelés,levegöáramlásba nmtudom melyik jobb
[ Szerkesztve ]
-
prochris
csendes tag
A piros-fekete kombó elég szép, bár a Bitfenix Aegis-em még megmarad.
-
addikt
Lehet én vagyok az egyetlen itt, akinek nem tetszik ez a ház? Nagynak kicsi, kicsinek nagy, a szellőzése szerintem hagy kívánni valót maga után, és ez a fekete-piros már unalmas.
Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
Milka 78
nagyúr
Pont most volt két panasz is (lehet nem a light),hogy a vizhűtés pumpája/ventije miatt rezgett rajtuk a sok műanyag.Persze gumi bakkal orvosolható,de azért nah...
-
Raymond
félisten
Az ara nem rossz es kinezete is pofas, de azt nem ertem hogy ha mar akkora batar darab es nincs 5.25" keret akkor miert van csak 2 darab 3.5"/2.5" ami raadasul ha jol ertem el van dugva alul(?). Mit kene belerakni fentre ami miatt igy kiuritettek? Direkt vizhutesnek van hogy 360-as radiator beferjen?
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
törölt tag
Ez egyáltalán nem ahogy a példa is mutatja... Azért nézz megy egy bee quiet silent base 800-at egy kicsit máshogy néz ki kívül belül. Bitfenix nova midi is van hangcsillapítással, cm-nek is van a silencio sorozata. Attól függ mennyit akarsz rászánni... Elmehetsz ilyen nanoxia deep silence 6 fele de azért lehet az már sok
Ennyiért nyitó ajánlatként teljesen korrekt kuckó ez... Meg is lepett ezzel a cm, bár láttam hogy lite, de egész értelmes belső elrendezése van helyenként.
[ Szerkesztve ]
-
nuke7
veterán
ez mennyire hangszigetelt..? Melyik most a legjobb halk ház ATX-hez? (leghalkabb)
https://youtube.com/user/nuke7
-
DeltaPower
addikt
Igazad van, a Lite-hoz nem jó, csak a simához. Pedig elég takaros doboznak tűnik, az elite 331-esem lecseréltem volna egy ilyenre a következő konfigfejlesztésnél.
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
LLKobe
veterán
A tetejébe egyáltalán nem lehet ventit / radit tenni??
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz DeltaPower #4 üzenetére
Sehogy sem, maximum külső meghajtóval. Amúgy mostanában nem sokan használnak lemezolvasót.
Az nem csak a sima(azaz nem Lite) MasterBox 5-höz van?Egész jó háznak tűnik €50-ért.
[ Szerkesztve ]
-
DeltaPower
addikt
Ebbe hogy lehet pl. optikai meghajtót tenni? Ahogy nézem az előlap nem ajtó.
szerk: közben megtaláltam, az 5,25-ös beépítő kerethez jár egy másik előlapi rács is [link].
[ Szerkesztve ]
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
Duddi
aktív tag
Tetszetős ház! Eddig az Aerocool P7-C1 el szemeztem erősen de ha ennek is tényleg sötétített de átlátszó az előlapja akkor versenybe szállhat. Egy dolog van ami aggaszt, mégpedig hogy az előlapi légbeömlő a frontpanel alján lévő nyílás akarna lenni és kétségeim vannak hogy így a mögötte berakott 3 venti nem e fuldoklik. [a cserélhető színes valami a légbeömlő]
-
Televan74
nagyúr
Nekem a piros -fekete tetszene,de most egy darabig megvan az ATX -s konfigom kuckója.
Mindenbe beleugatok!!!
-
Chp
őstag
Számomra nagy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmgyűjtés
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- DUNE médialejátszók topicja
- iPhone topik
- Nintendo Switch 2
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Cooler Master Masterbox MB311L ARGB ablakos Micro ATX ház ARGB vezérlővel, 4 ventivel, AQUA Garis!
- Lian Li UNI FAN TL LCD Series ventilátor, 3-as csomag, vezérlővel, 120mm, fekete (12TLLCD3B)
- Garanciális ASUS ROG Strix 1200W 80 PLUS Gold Aura Edition
- Phanteks NV7 Számítógép ház
- Aerocool Mirage L240 Processzor vízhűtés