Hirdetés

2019. augusztus 22., csütörtök

Hozzászólások

(#41) #54072192 válasza PeachMan (#33) üzenetére


#54072192
(törölt tag)

Fejlesztőként lehet, hogy ez az elvárásod. Pont ezért írtam korábban, hogy az a 900 millió ember nem olyan, aki ért hozzá. Zömében olyan emberek, akikre nem szabad rábízni dolgokat, mert nem tudják mérlegelni, hogy szükséges-e valami. A frissítésekkel olyan kényelmetlenség jár, mint hogy havonta egyszer tovább tart a kikapcsolás. Legyenek letiltva en bloc, és nincs probléma - gondolják. Ha az igényeidnek a korábban vázolt megoldások nem felelnek meg (pl. frissítések halasztása), akkor másik, vállalati kiadást kell telepíteni, WSUS használata mellett, vagy másik OS-re kell váltani.
Nem a Win10-et védtem korábban, hanem arra akartam rávilágítani, hogy nem a víz a hülye attól, hogy a kacsa nem tud úszni. A frissítéseket lehetett volna szabályozni, a programmal való kompatibilitást lehetett volna ellenőrizni, ezt pedig nem tették meg.
Anno az új kiadáson nem működött a Sandboxie. Akkor most a Windows a szar? Nem, kapott egy frissítést a program, és semmi baja. A programhiba nem feltétlenül a rendszer hibája, de Linuxon is meglátod.

A Candy Crush amúgy engem is zavar... addig az 5 másodpercig, amíg megnyitom a start menüt és eltüntetem a placeholder csempéjét. Többet nem rakja vissza. Hirdetéseket egyáltalán nem látok a rendszerben, mire gondolsz?

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.