2019. augusztus 18., vasárnap

Hozzászólások

(#14) PeachMan válasza klambi (#12) üzenetére


PeachMan
(veterán)

Ha neked a "kényelmessé teszel" azt jelenti, hogy olyan legyen mint az ablakos, hát annak nincs sok értelme.
Vállalati környezet? Mi éppen dobtuk a kukába a win10-et (pedig céges szinten nem olcsó móka), miután 1-1 ránkerőszakolt frissítés után nem futottak a szükséges programok és napokat szívtunk vele, mire valamennyire megoldottuk. Aztán jön egy újabb baromság a MS-tól és kezdődik minden előről.

Szóval szerintem a felülettel nincs baj (a család minden tagja, még anyós is, aki informatikai antitalentum), könnyű megszokni. A rendszer felépítése, működése pedig teljesen ésszerű és átgondolt.
Nem mellesleg ingyen van és a legfontosabb, hogy amikor reggel bekapcsolom a gépet és nekiállok dolgozni biztos lehetek benne, hogy ott folytathatom, ahol abbahagytam. Nem vár semmi "Windows Surprise" :DDD

Tudod, annyit várnék el egy OS-től, hogy gyorsan, biztonságosan, stabilan futtassa a programjaimat minimális erőforrást felzabálva. Hát... inkább hagyjuk, mert a win-fan-oknak felesleges beszélnem.

Egy biztos, linux mellett eddig még nem volt gondom (ami volt az user error)
Tény, hogy nem való mindenkinek, érteni kell hozzá. De aki a win-t akarja használni az is kénytelen hegeszteni folyton (registry pucoló, update blocker [ez a röhej a köbön], stb )

Nálam a windows csak játékra jó, de arra pedig már nem használom.

Keresek Toshiba A80 laptopot működőképes állapotban - "Only Amiga Makes It Possible"

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.