Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 4080 / 4090 / Ti (AD103 / 102)
- Olcsó gamer monitorral támad a Xiaomi
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake" (LGA1700)
- Házi hangfal építés
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devid_81
nagyúr
A virtualizáció beleférhetett volna...tudom nem kívánságműsör
...
-
Érdekes AMD-nél is belefér a legalja procikba. Per pill egy 45nm-en gyártott mobil procijukban nincs ott.
Mos mé, hánem? De! Vagy nem...
-
smkb
őstag
"A négy új versenyző támogatja a Clear Video HD technológiát, ám a Core i5-ös megoldás kivételével le kell mondani a virtualizációról, ami a Windows 7 XP módját kihasználó felhasználókat érzékenyen érintheti."
Most nem tudom megmondani melyik win7 frissítés óta, de tudtommal nem kell már hozzá HW szint virtualizáció támogatás, anélkül is megy pont úgy mintha hw lenne, úgyhogy ez a fícsör nem tudom mennyire releváns manapság.
Valami 2010 márciusa óta.
[ Szerkesztve ]
-
siriq
őstag
Bizony, bizony. Ez az erzekenyen erinti dolgot en sem ertem. A patch mar regota kint van. Mar hasznaltam is. Nalam egesz jol mukodott a 939-s procin(sebesseg). laptopra is ajanlottam(intel proci), ott is megfelelo volt a sebesseg.
[ Szerkesztve ]
Meg mindig nincs 1000 oras BF3 nev, kozben mar masok is erdeklodnek utana... Mar bevallottan nincs 1000 ora neki... Varjunk Dec 31-ig a Mantle-a.
-
luw2win
őstag
Jó most nem akarok belemenni AMD vs Intel harcba, de az intelnek az alaplapfogyasztást kéne kordában tartani. Amit lehet proci szinten behoz az Intel az amd-vel szemben azt el is bukja az alaplapon. Az én szemszögemből pedig nem minden a teljesítmény, én többet adok a fogyasztásra.
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
Zso2
őstag
Hát ennek pont az ellenkezőjéről tudtam.. mindenki avval magyarázta a proci teszteknél az AMd- jóval nagyobb fogyasztását, hogy az alap tehet róla..
"Az én szemszögemből pedig nem minden a teljesítmény, én többet adok a fogyasztásra."
Eddig én a teszteken úgy vettem ki hogy az Intel magasan jobb fogyasztásban, főleg azonos teljesítménynél..[ Szerkesztve ]
Adelante ALONSO - Forza Ferrari | BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.
-
Bird
addikt
Hmmmm...Öröm lesz egy ilyen erőművel megáldott notebook tulajdonosa lenni...
Ideje elkezdeni tépni a centiket!
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Chiller
senior tag
Nem értem, 35W hol jó fogyasztás....
Ráadásul ezek 32nm-esek, nem? -
Killing
addikt
Én úgy tudom hogy már nem kell virtualizáció az XP-módhoz.
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
chron
tag
az új i5-ös jó lessz
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az Intel négy új processzort fog bemutatni.
- QNAP-PROHARDVER! három napos villámjáték, fődíj egy NAS!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Razr 40 is jónak tűnik, de az Ultra tényleg ultra
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Apple notebookok
- Ford topik
- Revolut
- NVIDIA GeForce RTX 4080 / 4090 / Ti (AD103 / 102)
- Autós topik
- Volvo és Saab topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: KIFÜ
Város: Budapest
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest