Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • szmörlock007

  aktív tag

  "Ami nem jelenti azt, hogy nem is létezhetne olyan. Csak amíg mindenki, beleértve a prohardveren beszélgető egyszerű magánembereket is, csak hatalmi harcokban tudnak gondolkodni, addig nem is lesz ez másképp."

  Nem akarok offolni, de te meg azt nem látod, vagy nem akarod látni, hogy ha az USA valamiért tegyük fel összeomlana (megjegyzem, nem fog, vagy ha tegyük fel, összeomlana, senki se higgye azt naívan hogy a világ legerősebb hadseregét ebben az esetben majd hagyják parlagon heverni ;) ), Kína egyből a helyére lépne és attól fogva ő játszaná a "csendőr" szerepet, ami legjobb esetben se lenne jobb mint ma az usa, de inkább rosszabb.

  [ Szerkesztve ]

 • szmörlock007

  aktív tag

  "Veled is ugyanaz a baj, hogy hatalmi harcokban gondolkodsz. Ha az USA teoretikusan gondolkodva összeomlana, más állna a helyére HA HAGYJUK."

  Ha hagyjuk. Hát ez LOL de komolyan. Mégis mit tudsz tenni ellene, de most komolyan kérdezem. Milyen lépésekkel tudod te ezt egy olyan kis ország szerepében elkerülni, aki kb senkit se érdekel a kis népessége és a még kisebb gazdasági tényezője által, főleg nem a nagyhatalmakat. Legjobb példa erre amugy pont a keleti oldal. Hongkongban már tele lett a tökük az embereknek a kínai kormány diktatórikus szarságaival. Nem hagyták. Mi lett a következménye. Brutális rendőri megmozdulások a tüntetők ellen. Ezt csinálja ám a te szép kis kínád. Ugye milyen jól jár az aki nem hagyja a szavaiddal élve ;)

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák