Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
weberzolee
aktív tag
válasz
üzenetére
de meg tudna győzni, ellentétben veled, mert te a böfögésen kívül egy érvet sem hoztál fel, azt meg hogy a kérdéseimre válaszolj el sem vártam, te vagy az iSheep WP -s verziója
.@Dalai Láma
beállítás csekkolva, háttérben futhat mind2 alkalmazás. Lumia 620 WP 8.1, szóval ha ez neked megy, akkor a WP 10 kiváltsága, vagy az én telefonom hulladék. Mindenesetre a 610 -zel is megszívtam, a 620 -szal és az 535 -tel is. kérdem én mégis mi indokolja, hogy bizakodva vegyek egy 550 -et? és itt a nagy probléma, mint írtam budget kategóriában lehetne erős a WP, de ott meg hulladékot gyárt. flagship kategóriában abszolút esélytelen. -
Dalai Láma
őstag
válasz
üzenetére
Én nem akarok senkit semmiről meggyőzni, midenki azt vesz, amit akar.
Csak kiváncsi voltam, hogy amit leír, az valóban úgy van-e, és én egyik jelenséget sem tapasztaltam. Ez nem zárja ki ,hogy neki valóban problémája van, és lehet, hogy nem saját hibájából. De első körben én lecsekkolnám a beállításokat.Az iPhone-ok is jó telefonok, csak túlárazottak. De ez is relatív, mert amíg így fogynak, addig miért lenne olcsóbb?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 100% Akkumulátor
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.