Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Japános és zombis lett az új AMD Software
- 3D nyomtatás
- Mini-ITX
- Milyen processzort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Megmenti a kevés VRAM-mal rendelkező VGA-kat a Sampler Feedback?
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Csakhogy ezt nem minden játékban tudod megtenni. Pont erre való ez, hogy ott is tudja állítani, ahol manuálisan nem tudnád, s méghozzá dinamikusan, csak akkor viszi le ennyire a minőséget, ha a vas már végképp nem bírja.
Mégis mit vártál, főleg egy intel igp-től
bilibe lóg a kezed, ahogy a mondás is tartja, "szarból nem lehet várat építeni"
-
PPatrik
aktív tag
Szerintem ők is meg akarják lovagolni az ultrabook hullámot, ahol fizikailag nem fér el dedikált gpu, na oda lehet hasznos ez. Ha meg majdnem minden második ultraboora telepítik, mert ott szerintem elterjedt lesz, akkor is megéri nekik.
-
Tartok tőle, hogy ez pont olyan sikeres lesz a háztartásokban, mint a hydra lett.
-
Dagidög
senior tag
Ha valaki Intel IGP-n játszik, akkor nem hiszem, hogy túl sokat rontana a játékélményen a DynamiX, úgysem magas részletességgel játszik.
Először néztem a képet, hogy mi ez a playstation 2 grafika, de azért kb +200%-os teljesítménynövekedés mellett ez jó eredmény szerintem. Gyenge géppel rendelkezőknek megváltás lenne, csak hát Sandyn, meg Ivyn kívül máson nem megy.
-
banhammer
veterán
Lefénykepezték a kijelzőt!?!?!?!
-
hackeeeee
Jómunkásember
Valami gyakorlati haszna csak van, ha eddig fejlesztik..
Bár, Én meg úgy látom ezt, hogy aki játszani akar, az szánjon pénzt rá, hogy tudjon is játszani.. Persze ez nem mindig opció, Nekik lesz segítség ez.. Bár a kérdés az, hogy vajon megéri-e? Mert ez eléggé elronthatja a játékélményt.
-
Jó ötletnek tűnik, ha "lazább" rész van, akkor lehet úgyis csak bambulni a környezetet.
-
Löncsi
őstag
Mintha "rász@rtak" volna a képre... így persze, hogy van 28 fps...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az idei IDF-en a felhasználók is paraméterezhették a szoftvert.
- Politika
- Motoros topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Beats Powerbeats Pro 2 - az Apple termék, ami jobb Androiddal
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Robotporszívók
- Elektromos autók - motorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest