Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake" (LGA1700)
- Élmenő microSD memóriakártyával újít a Micron
- Alig használt bányászkártyák festés után eladók
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- [Re:] Készíti a Switch utódját a Nintendo
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
Ilyen RPG kellene végre megint, csak Sci-Fi sett-ben. Valahogy ezekből a sárkányos "Középföldés" dolgokból már kinőttem, vagy nem is tudom...
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
duvi
nagyúr
Én újra nekivágok haverokkal egy coop végigjátszának. Ezúton is köszönet a fordítóknak a monumentális munkáért!
-
Busterftw
addikt
válasz
SunMount3r #1 üzenetére
Meg TPS/FPS nezetben.
Halalom ez az "izometrikus" nezet.RTS-nek tokeletes.
-
SunMount3r
nagyúr
RPG-nek is. Mondjuk olyan vegyes harcon belüli nézetekkel, mint pl. amilyenek az XCOM-ban vannak. Jobban szeretem az FPS-t én is, de inkább pure akcióban, mint taktikai, körökre osztott harcrendszerrel inkább bejön ez. (Vegyük hozzá,hogy ez kimondottan nem Real Time harcrendszerű RPG amúgy sem).
-
Norb79
őstag
válasz
SunMount3r #1 üzenetére
Wasteland3.
-
-
Ruhplus
csendes tag
Köszönjük a fordítoknak, piszok nagy munka lehetett!
-
Jacktor
tag
válasz
SunMount3r #1 üzenetére
Wasteland 2-3. A harcrendszer is hasonlít a DOS-éra.
[ Szerkesztve ]
www.wotinfo.hu
-
Dlite
tag
Én is elkezdtem, köszönet a fordítóknak! Sebille-lel kezdtem. Még az elején járok - éppen elhagytam a hajót - de nem találom azt az opciót amivel hullát lehet enni. Ez később lesz elérhető?
RTX2060 I5-9500
-
Yonimenn
csendes újonc
Az megoldható valahogy hogy a magyar nyelv az első részben nagyobb méretű karakterekből álljon?Azért nem játszottam vele mert olyan kicsi a szövegezés hogy alig lehet olvasni.
-
Sziasztok!
Esetleg valakit érdekel co-op mod?
Történet alapú teljes végigjátszást szeretnék normál vagy nehezebb fokozaton.Life goals 1/∞
Új hozzászólás Aktív témák
gp Minden idők egyik legjobb RPG-jéhez végre elkészült a teljes, mindenre kiterjedő honosítás.
- HP ENVY x360 15-ey0777ng Convertible - ÚJ - 15,6" OLED notebook - Ryzen7, 16GB, 1TB SSD, 500nit
- HP ENVY 14-eb1777ng - ÚJ - 14" 2,2k UWVA notebook - Core i7-11390H, 16GB, 1TB SSD, RTX3050
- HP PROBOOK 450 G8 (2X7X3EA) - ÚJ - 15,6" FullHD IPS üzleti notebook - i7, 16GB, 512SSD, W11 pro
- Ryzen5 PC(R5-1600AF/GTX 970/ssd/hdd/Win10)
- RTX 3080 Ti Vision OC
- 3 hetes Samsung S22 Ultra, független NEM SZOLGÀLTATÓS, 256GB, Black!!!
- OEM gyári akkumulátor HP PROBOOK 640 G2 645 G2 650 G2 G3 655 G2 / 10,95V 4200MAH
- Új!! Platronics POLY P5200 Calisto USB-A + 3,5 mm - Konferencia kihangosító
- Karcmentes Apple iPhone 13 128GB Starlight 1OO% ! 11Hó GaranciA
- The last of us 1 remastered ps4
Állásajánlatok
Cég: Webtown Informatika Kft
Város: Budapest
Cég: ELIN.hu Kft.
Város: Budapest