Hirdetés
- Steam Deck
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen széket vegyek?
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Amazon Kindle
- Amazon Fire TV stick/box
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
Új hozzászólás Aktív témák
-
tecsu
addikt
válasz
E.Kaufmann
üzenetére
A gemátriában és Püthagorasz tanításaiban kellene elmélyedni ahhoz, hogy megértsük pontosan mit takar a négyes szám. Egy-egy "ezoterikus" magazin néhány oldala nem elég ahhoz, hogy felfogjuk a hatalmas jelentéssel bíró szimbólum üzenetének esszenciáját!!!!4!!

-
bteebi
veterán
válasz
E.Kaufmann
üzenetére
Nem. Ay ay angol billentz#yet. A magzarban a n;gzesn;l van. )L'tom is, mert itt van el[ttem. De am]gz is tudom.Ö
-
Bird
addikt
válasz
E.Kaufmann
üzenetére
Nézd meg a kedvemért, hogy a magyar billentyűzeteden hol van a "!" jel

De addig is: Némi olvasni való.
-
figoa
tag
válasz
E.Kaufmann
üzenetére
"szam misztikaval" mar nem foglalkozom.illetve foglalkozom.de nem publikalom nyilvanos helyeken..

-
duke
aktív tag
""persze nem a kedvező árával fog hódítani"
Azert remelem nem lesz tul draga, ugy kb 25 ezret Ft megerne nekem.

-
Van egy olyan érzésem, ez 5 év múlva is drága lenne nekem használtan.
-
Bird
addikt
Valami árat légy szíves mondjatok már, hogy tudjam mennyi hitelt kell igényelnem a Providenttől!!!!!négy
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
MineFox54
őstag
válasz
flashpointer
üzenetére
Még csak az kéne -
togvau
senior tag
csak 2 ilyen 1 tb-s chipet kérnék egy ssd-be, ami ócsó, és elégedett lennék.
-
-
Cyberboy42
senior tag
kellenek az ilyen cuccok. Még ha most egy autót is lehet venni ez árából, csak innét fognak leszirvárogni majd a consumer piacra a termékek...
-
Tidus
addikt
válasz
Komplikato
üzenetére
Az SSD árról igazából csak a Samsung tehetne, mivel minden "porcikája" házon belül készül. De ők nem fogják olcsóbban adni, hogy te jól érezd magad, nekik meg kevesebb legyen a profit.
-
Komplikato
veterán
Nem volt a Toshibának anno egy bejelentése 3.5"- os firmátumú 100TB-os meghajtóról, meg arról, hogy tezsnek róla essen az SSD-k ára?
-
t72killer
titán
Kérek belőle egy Raid 5 tömböt

-
.mf
veterán
Elsőre nekem is megakadt a szemem rajta, de elvileg Multipath I/O-val lehetséges, és úgy tűnik, mindkét végén vannak portok...
Ami a hírben nincs megemlítve, de szerintem elég fontos: ez egy mindössze 2.5"-es drive!
(igaz abból a legvastagabb fajta, 15 mm). 3.5" méretben mekkora kapacitást ki lehetne hozni?...
Sőt, most olvasom, hogy a Seagate is bejelentett egy méret-rekorder SSD-t, 3.5" méretben 60 TB - méghozzá szimpla 2D lapkákkal; amint 3D-re váltanak ők is, talán meglesz 4x-e is?
Sőt-sőt, ez 2016-os hír
Igaz csak prototípus volt még akkor, és a Samsung és Huawei 32 TB-osát végleges dizájnnal is akkor mutatták be, de csak most került gyártásba, tehát esélyes, hogy ez a Seagate nincs még gyártásban. De höh, 60 TB 2016-ban... 
"nem a kedvező árával fog hódítani"
Talán már egy kisebb országot is lehetne venni az árából...
-
Gondolom a lakás árával fog megeggyezi az ára, de ez nem baj mert aki a cél felhasználó az biztosan meg fogja venni.
-
Hg3X
tag
30,72 TB... Az egész életemnek nem kéne ennyi hely

-
-
bpx
őstag
Hogyan jön ki a 12 Gbps interface-en keresztül 2100/1700 MB/s?
-
bteebi
veterán
válasz
flashpointer
üzenetére
Hát nem emiatt az SSD miatt nem lesz olcsóbb a DDR4... erre az SSD-re szerintem max. 10 ezres nagyságrendben lesz igény (de az is lehet, hogy ezzel nagyon fölé lövök), az meg nem olyan sok.
-
flashpointer
őstag
persze tegyunk meg az SSDkbe is DDR4-et, nehogy meg a vegen stagnaljon az ara.
-
bteebi
veterán
Idővel majd készülhetne ehhez hasonló kapacitású akár QLC NAND chipekkel, SATA csatolóval, 3,5"-os méretben, otthonra. Persze ehhez még legalább egy nagyságrendnyi árcsökkenés kellene, mert különben annyiba kerülne, mint egy jobb kocsi
. -
NomadND1
senior tag
-
[CsuCsu]
őstag
"persze nem a kedvező árával fog hódítani"
Egy ilyen megnyilvanulast mar bocsanat, de minek kell a felvezetobe irni? Eloszor is, nem is tudjatok az arat, masodszor pedig meg jo, hogy nem ingyen dobjak utanunk. Ennyire kell a klikk?
Egyebkent ez olyannyira abszolut vallalati felhasznalasra szant specializalt termek, hogy mezei alaplapba be sem lehet kotni. Atlag fogyaszto szamara annyira relevans az arazasa, mint egy nyergesvontatoe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam Deck
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen széket vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 750W
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

? Mi a jelentése?
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Még csak az kéne

(igaz abból a legvastagabb fajta, 15 mm). 3.5" méretben mekkora kapacitást ki lehetne hozni?...
.