- Milyen házat vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen széket vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Apple notebookok
Új hozzászólás Aktív témák
-
tecsu
addikt
válasz E.Kaufmann #36 üzenetére
A gemátriában és Püthagorasz tanításaiban kellene elmélyedni ahhoz, hogy megértsük pontosan mit takar a négyes szám. Egy-egy "ezoterikus" magazin néhány oldala nem elég ahhoz, hogy felfogjuk a hatalmas jelentéssel bíró szimbólum üzenetének esszenciáját!!!!4!!
https://www.youtube.com/watch?v=F7uwRuF6pYw
-
bteebi
veterán
válasz E.Kaufmann #40 üzenetére
Nem. Ay ay angol billentz#yet. A magzarban a n;gzesn;l van. )L'tom is, mert itt van el[ttem. De am]gz is tudom.Ö
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
Bird
addikt
Nézd meg a kedvemért, hogy a magyar billentyűzeteden hol van a "!" jel
De addig is: Némi olvasni való.
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
figoa
tag
"szam misztikaval" mar nem foglalkozom.illetve foglalkozom.de nem publikalom nyilvanos helyeken..
"My chosen torture makes me stronger .In a life that craves the hunger .A Freedom and a quest for life Until the end the judgment night ...."
-
duke
aktív tag
""persze nem a kedvező árával fog hódítani"
Azert remelem nem lesz tul draga, ugy kb 25 ezret Ft megerne nekem.
-
figoa
tag
aterzem.bar 5 ev rengeteg ido..elvileg annyi ido alatt van aki 3 hazat is epit a semmibol,tehat hiszek a teremto energiaban,de legfokepp a hasznalt harvdverpiaci tozsde esetleges kedvezo alakulasaban.
"My chosen torture makes me stronger .In a life that craves the hunger .A Freedom and a quest for life Until the end the judgment night ...."
-
Fred23
nagyúr
Van egy olyan érzésem, ez 5 év múlva is drága lenne nekem használtan.
-
figoa
tag
most intezek egy ingatlan jelzaloghitelt...biztos ami biztos alapon...nehogy lemeradjak,
csak javasolni tudom....foleg a deviza alapokat...."My chosen torture makes me stronger .In a life that craves the hunger .A Freedom and a quest for life Until the end the judgment night ...."
-
Bird
addikt
Valami árat légy szíves mondjatok már, hogy tudjam mennyi hitelt kell igényelnem a Providenttől!!!!!négy
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
MineFox54
őstag
válasz flashpointer #4 üzenetére
Még csak az kéne
-
togvau
senior tag
csak 2 ilyen 1 tb-s chipet kérnék egy ssd-be, ami ócsó, és elégedett lennék.
hitler, sztálin, micro usb
-
Nem értem mit eszel Roccon.
Csipnék egy ilyen kapacitást M.2 -ben
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
Cyberboy42
senior tag
kellenek az ilyen cuccok. Még ha most egy autót is lehet venni ez árából, csak innét fognak leszirvárogni majd a consumer piacra a termékek...
...A teknős ezután pszichoanalitikusként kezeli az identitászavaros krokodilt...
-
Tidus
addikt
válasz Komplikato #18 üzenetére
Az SSD árról igazából csak a Samsung tehetne, mivel minden "porcikája" házon belül készül. De ők nem fogják olcsóbban adni, hogy te jól érezd magad, nekik meg kevesebb legyen a profit.
[ Szerkesztve ]
-
Komplikato
veterán
Nem volt a Toshibának anno egy bejelentése 3.5"- os firmátumú 100TB-os meghajtóról, meg arról, hogy tezsnek róla essen az SSD-k ára?
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
t72killer
titán
Kérek belőle egy Raid 5 tömböt
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
.mf
veterán
Elsőre nekem is megakadt a szemem rajta, de elvileg Multipath I/O-val lehetséges, és úgy tűnik, mindkét végén vannak portok...
Ami a hírben nincs megemlítve, de szerintem elég fontos: ez egy mindössze 2.5"-es drive! (igaz abból a legvastagabb fajta, 15 mm). 3.5" méretben mekkora kapacitást ki lehetne hozni?...
Sőt, most olvasom, hogy a Seagate is bejelentett egy méret-rekorder SSD-t, 3.5" méretben 60 TB - méghozzá szimpla 2D lapkákkal; amint 3D-re váltanak ők is, talán meglesz 4x-e is?
Sőt-sőt, ez 2016-os hír Igaz csak prototípus volt még akkor, és a Samsung és Huawei 32 TB-osát végleges dizájnnal is akkor mutatták be, de csak most került gyártásba, tehát esélyes, hogy ez a Seagate nincs még gyártásban. De höh, 60 TB 2016-ban..."nem a kedvező árával fog hódítani"
Talán már egy kisebb országot is lehetne venni az árából...
[ Szerkesztve ]
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
veterán
Gondolom a lakás árával fog megeggyezi az ára, de ez nem baj mert aki a cél felhasználó az biztosan meg fogja venni.
duree54
-
Hg3X
tag
30,72 TB... Az egész életemnek nem kéne ennyi hely
Jeff who??
-
Kamusoma
csendes tag
Ez se rossz "persze nem a kedvező árával fog hódítani", de az igazán vicces az, hogy a cím mindig igaz volt és mindig is igaz lesz, amióta és ameddig SSD -t gyártanak.
Hiszen mindig éppen gyártani fogják, az éppen legnagyobb kapacitású SSD-t!!!![ Szerkesztve ]
''DVI, MPEG, HDD, Flash, Java, XML, HDTV, Telefon, PDA, Computer. Még szép, még szép, még szép, még szép!''
-
tibaimp
nagyúr
Ez nekem is feltűnt, jó kérdés!
szerk: megvan a válasz:
"SAS-1: 3.0 Gbit/s, introduced in 2004
SAS-2: 6.0 Gbit/s, available since February 2009
SAS-3: 12.0 Gbit/s, available since March 2013
SAS-4: 22.5 Gbit/s called "24G", standard completed in 2017"[ Szerkesztve ]
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
bpx
őstag
Hogyan jön ki a 12 Gbps interface-en keresztül 2100/1700 MB/s?
-
bteebi
veterán
válasz flashpointer #4 üzenetére
Hát nem emiatt az SSD miatt nem lesz olcsóbb a DDR4... erre az SSD-re szerintem max. 10 ezres nagyságrendben lesz igény (de az is lehet, hogy ezzel nagyon fölé lövök), az meg nem olyan sok.
-
flashpointer
őstag
persze tegyunk meg az SSDkbe is DDR4-et, nehogy meg a vegen stagnaljon az ara.
-
bteebi
veterán
Idővel majd készülhetne ehhez hasonló kapacitású akár QLC NAND chipekkel, SATA csatolóval, 3,5"-os méretben, otthonra. Persze ehhez még legalább egy nagyságrendnyi árcsökkenés kellene, mert különben annyiba kerülne, mint egy jobb kocsi .
-
NomadND1
senior tag
-
[CsuCsu]
őstag
"persze nem a kedvező árával fog hódítani"
Egy ilyen megnyilvanulast mar bocsanat, de minek kell a felvezetobe irni? Eloszor is, nem is tudjatok az arat, masodszor pedig meg jo, hogy nem ingyen dobjak utanunk. Ennyire kell a klikk?
Egyebkent ez olyannyira abszolut vallalati felhasznalasra szant specializalt termek, hogy mezei alaplapba be sem lehet kotni. Atlag fogyaszto szamara annyira relevans az arazasa, mint egy nyergesvontatoe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen program, ami...?
- Assetto Corsa
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Politika
- Milyen házat vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...