Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Dr. Romano

  veterán

  válasz Dißnäëß #25 üzenetére

  "Ki tudja, mi lesz itt még ebbôl." :DDD

  Mint amikor én elkezdek festeni, csak azt nem tart 10+ évig kitalálni ;]

  Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???

 • SRC

  junior tag

  válasz Dißnäëß #25 üzenetére

  Zsetonnak csak az ad komoly értéket, aki lépésről lépésre átlátja a boltot, hogy hogyan lesz abból újra pénz. Vannak persze játékosok, akik azért vesznek zsetont, hogy elveszítsék de a zseton a kaszinótulajdonos miatt létezik, aki mindig nyer, aki átlátja a boltot.
  Egy altcoin az… egyszerűen elképzelhetetlennek tartom, hogy egyik kaszinótulajdonos elkezdje elfogadni a másik kaszinó zsetonját, hiszen attól az övé a bolt, hogy átlátja az egészet így a coinok közötti konverzió lehetősége oda vezet logikailag, hogy ez még mindig egy bolt.
  Ezt a boltot a törvényen kívüli üzletek ismerete nélkül nem lehet átlátni, mert nem csak a pénzmosásról szól. Aki itt nagypályás az tuti benne van. Mindenben. Ember, fegyver, drog minden és bármi, ami kereskedelem. Itt mindenki sáros minimum pénzmosásban, de másban is..
  Elképesztő vagyonokért, amikből tényleg felhőkarcolókat, vagy akármit építtethetne mit vesz? Kriptovalutát és miért? Mert ő hisz benne (?)… hát ha ezt a kutya megenné. Teljesen hülyének néznek mindenkit.
  Ez akkora buli, hogy mindenkit megkennek és így megy egy jó darabig, de nem lehet hagyni. Vége kell legyen. Mert ennek nincs teteje így. A kapzsiság tudod. Vége lesz mert nem lehet hagyni. Bedönt mindent akkorára nő. Nem lehet hagyni.

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés