Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • nemlehet

  őstag

  Tudom itt is fröcsögés lesz, de alapvetően azt mondják a bennfentesek, hogy ez az egész IRS vizsgálat (tehát az amerikai adóhivatal vizsgálódik) arra irányul, hogy felmérjék a legutóbbi Biden kabinet javaslat hatásait, hogy a nem realizált hasznot is adóztassák. Jelenleg ott is úgy működik hogy csak akkor lesz adóköteles ha átváltod FIAT-ra.
  Ugyanakkor ez egy elég abszurd ötlet, ugyan azért amiért a milliárdosokat sem lehet megadóztatni akik assetekben (pl részvény) tartják a vagyonukat. Olyan pénzt akar beszedni az állam amivel nem rendelkezik az adóalany lévén adót nem lehet crypto-ban fizetni ott.

  Továbbá a Binance mindig is együtt működött a hatóságokkal, KYC van rajta régóta és kiadják az adatokat ha az adóhatóság kéri. Maga a cég ellen elég érdekes a vizsgálat mivel se nem amerikai tulajdonú vagy adóilletőségű és amerikában amúgy is csak korlátozottan elérhető hivatalosan (7 államban pl egyáltalán nem). Én nem hiszem hogy magát a Binance-t el tudnák meszelni bármiért is, az amcsi felhasználókat akit adót csaltak már annál inkább, de ezért nem a Binance felel.

  Felvan ez az egész fújva, egyetértek azzal amit írtak fentebb ez inkább a piac lefölözésére szolgál. Kapóra jött Elon tweetje, erre rájön még pár riogató cikk, egy kis dump és lehet majd jó olcsón vásárolni.

  Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés