Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
Új hozzászólás Aktív témák
-
domel
tag
Húsz éve még azt mondták, hogy 7 nanométer az elméleti legalja, annál lejjebb nem lehet menni
-
MeszesKPT
őstag
Arra lettem volna kíváncsi, hogy miként oszlott ez meg mondjuk a tíz legnagyobb partner között. Gondolom azért Apple volt az első.
-
Darmol
senior tag
Itt még csak pletyka szintjén emlegetik. Egy hónapja viszont az Intel be is jelentette, azért esett az árfolyamuk (az AMD-é pedig nőtt).
-
GeryFlash
veterán
Felmerül a kérdés hogy mik várhatóak 6nm-en? Apple fixen megy 5nm-re, Qualcomm nem tudom, ott ugye lehet érdemes lenne megfontolni a 6nm-t az S875-re és nem kifizetni az 5nm-t már így is nagyon sok gyártó nem a csúcs SOC-ot (S865-t) rakja be a flagshipjeibe hanem a 765G-t, mert annyira elszállt a SOC ára.
Esetleg még az AMD-től Warholet tudom elképzelni. Mindenesetre szerintem óriási tülekedés nem lesz így hogy a VGA gyártók és az Apple biztosan nem foglal waffert 6nm-re.Szerk.: Közben látom, hogy az S875-t mindenképp 5nm-re várják, a kérdés hogy TSMC vagy Samsung. Így viszont tényleg nem nagyon értem ki fogja használni ezt a halfnodeot, tényleg csak a Ryzen refresh jön kb szóba.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ph És ezek működő megoldások, tehát a selejteket nem számolták hozzá.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gitáros topic
- Megmosolyogtató tárterülettel indít az iPhone SE
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Fujifilm X
- EAFC 25
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...