Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 - 5600X / 5800X / 5900X / 5950X "Zen 3" (AM4)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mini-ITX
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- [Re:] Egy rém egyszerű paranccsal károsítható akármelyik partíció a Windows 10 alatt
- OLED TV topic
- [Re:] Passzív Radeon RX 5700 XT a Sapphire fémjelzésével
Hozzászólok Aktív témák
-
...Azért ez megint nem egy új keletű dolog... a SanDisk Cruzer Micro kb 10 évvel ezelőtt is LED-es volt, még ha nem is volt annyira "dizájnos" mint ez....
-
htc07
addikt
Ebben semmi RGB nincs, ha nem lehet meghatározni, hogy milyen színűen világítson.
Abból kiindulva, hogy az RGB, mint köznyelvi fogalom nem egyezik az RGB LED technológiával.
-
eldiablo
addikt
128Gb-os méretben? Nem kapacitásban inkább?
3900X & 10850K
-
Joker88
őstag
ez hiányzott eddigi nyomorult földi életemből
-
King Unique
félisten
Mondjuk a telítettség, a szabad terület mértékétől függően változó színű LED ötletes. Viszont a 180/90 MB/s olvasási/írási sebesség annyira nem nagy szám, igaz nem is a legalja. Meg az USB 3.2 Gen 1 bulshit nyilván csak Gen 1x1 = USB 3.0 alapon értendő.
-
siposz
tag
Na bassza meg, pont 3 napja vettem pendriveot, pedig ha tudom, hogy lehetett volna RGB is.
-
Submarine
senior tag
Csak úgy mókából rákerestem, ledes piercing nincs-e még?
És van pasztmek..!
Értem én, hogy énekes madár de a kottát, hogy rakta bele?
-
Thor71
csendes tag
Lassan az olyan cucc lesz különleges amiben NINCS ez a RGB-ledes hülyeség 🤔
-
Domonkos
Ármester
Aztan a pendrive honnan tudja, hogy mennyi szabad hely van rajta?
Elado lakas (Pecs): https://hardverapro.hu/apro/pecs_kiraly_utca_38_nm-es_lakas_4/friss.html
-
dabadab
titán
Smart capacity status indicator supports Windows system only. If connected to a game console or Mac OS, only normal RGB lighting effects will be displayed
[...]
Antivirus software will affect the lighting effect of capacity detection. If there’s any abnormality, please click “EXE file” again in the preloaded folder to execute.
[link]Szóval igazán nem tudja, van rajta valami windowsos autorunos program, ami beállítja a színt.
DRM is theft
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
ph A Teamgroup T-FORCE Spark RGB terméke ugyanakkor nem annyira agyatlan fejlesztés, mint elsőre látszik.
- Netflix
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 - 5600X / 5800X / 5900X / 5950X "Zen 3" (AM4)
- Satisfactory - Epikus bolygóiparszimulátor FPS
- Telenor topik
- [Re:] Huawei Mate 30 Pro 8/256Gb , Dual, 3 naposan , 2 év garanciával teljes dobozával eladó !
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mini-ITX
- [Re:] - Gianni bazárja 2017 - GTX 1060/1070/1080 AKCIÓ csak a készlet erejéig raktárról -
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- További aktív témák...
- Délután 4ig jég! AMD RADEON R9 390 8GB (Ingyen Posta)
- Garanciális GAMER PC! Intel i5-9600KF / RTX 3060 Ti / 16GB 3200MHz / 512GB NVMe! BeszámítOK!
- LG PK3 bluetooth hangszóró ELADÓ!
- nJoy Horus Plus 1500 szünetmentes táp ELADÓ!
- HP Probook 645 G1 ÜZLETI laptop home officera v. iskolásoknak, FULL HD, 16GB RAM, 4 magos CPU
- FÉLKONFIGURÁCIÓ! GIGABYTE H110M-S2H + Kaby Lake-S INTEL CELERON G3930 Dual-Core 2.9GHz LGA1151
- Huawei Mate 30 Pro 8/256Gb , Dual, 3 naposan , 2 év garanciával teljes dobozával eladó !
- Ps3 játékok, ritkábbak is pl: Grand Turismo 6, Dirt 2 stb... 36 db játék!
- Playstation 2
- ELADÓ Asus Strix GTX1080 ÁR 125.000 Ft
Állásajánlatok
Cég: Scania Hungária Kft
Város: Biatorbágy
Cég: Polygence
Város: Budapest