Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Home server / házi szerver építése
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnat
veterán
válasz
takacsbotond #12 üzenetére
Belépő szinten a hd felbontás még mindig nem alap, szóval ebben a tekintetben simán jó lehet olcsóbb telefonokba. Egyébként én személy szerint nem is érzem őrületes kompromisszumnak, főként nem belépő szinten.
-
takacsbotond
őstag
Én az extrém energiatakarékos kivitelból, és a gyenge grafikus részből (max. hd felbontást támogat) én arra számítok, hogy ezt a SoC-t nem telefonokba, hanem okosórákba szánja a Samsung.
-
-
Freebush
csendes tag
Attól tartok, hiába van elég erő az új processzorban, a hálózati rész lehet a gyenge pont. Több Exynos processzorral szerelt telefon tulajdonost halottam panaszkodni, hogy ledobja a hálózat, nincs mobilnet stb. miközben egy szimpla MediaTek processzoros telefonomon egyszer sem volt ilyen gond.
-
DooMbo
tag
Remélem is, hogy lassan csak gyors telókat lehet venni ... Ezzel a SoC-al sem kell lassú legyen egy teló. Ha csak HD kijelzőt kell meghajtania és kap mellé 2gb rammot akkor az a53 magok négyese bőven elég erős hogy gyorsan pörgesse a rendszert. Max nem fognak menni az új 3d játékok de kit érdekel. Kíváncsi leszek az órajelekre (remélem legalább az 1.5ghz et elérik.), és hogy milyen grafikus egység lesz a fedélzetén.
-
Nirvanus
aktív tag
Szerintem vállalható lenne a SoC. 2GB RAM, AMOLED mellett 4,3-4,5"-on. 800x480 vagy 540x960 felbontással, 16GB tár mellett, mondjuk 3000-es akksival (Samsung pls)
-
törölt tag
válasz
Plazmacucci #6 üzenetére
Az android is a végletekig optimalizált alkalmazásairól híres. És alap rendszeréről.
-
-
lm83
őstag
Majd csak lassan elérünk oda, hogy 60 ezer lesz a belépő szintű telefon...
-
XeeN
senior tag
Engem a 7880 jobban érdekel. Ha igazak a pletykák érvényesülhet az "olcsón jót" szlogen.
-
<Lacy85>
addikt
Már nagyon ideje lenne. Az okostelók elhozták azt a korszakot, amikor 100 alatt csak elektronikai hulladékot kapni (pár évvel ezelőtti állapot).
Régebben volt szerencsém pár 1 magos, 512 ramos android masinához (talán 70-80 ezres kategóriában voltak), de az ellenségemnek sem kívánom a felhasználói élményt. -
Ez jó hír, lassan már csak gyors telókat lehet venni.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az Exynos 7570-es SoC a készülő, kifejezetten olcsó Samsung telefonok alapja lehet.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Tőzsde és gazdaság
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bluetooth hangszórók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Home server / házi szerver építése
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest