- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HP notebook topic
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Riasztó topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szoszo94
őstag
Oh...akkor még van időm csézni
-
brady28
tag
Mindjárt agy.aszt kapok.....
-
davidsone
addikt
Remélem bugtalanítják és szépen optimalizálják a PC-s verziót
-
SityiSXT
őstag
Ha visszakérted az árát, honnan tudod/veszed, hogy "tele lesz hibával, optimalizálatlan lesz és ganész@r" - hiszen nem férsz hozzá a napi frissítésekhez (meg a játékhoz se)?
A napokban toltam egy kicsit, és nekem nem volt vele különösebb bajom. A napi kiadási jegyzetek is már bugfixekről szólnak, és egyre kisebbek. -
wolfman
veterán
Nem az a gáz ha hónapokat tologatják, hanem ha majd ennek ellenére is tele lesz hibával, optimalizálatlan lesz és ganész@r. Mert erre is nagy az esély sajnos.
-
gianni85
veterán
PC = Postpone Cars
-
mcwolf79
veterán
Örülök hogy visszakértem az árát amíg lehetett.
Röhej amit ezzel művelnek. -
szami777
addikt
Túl sok már ez a halasztás, 3 játékot várok idén nagyon és mindhármat össze-vissza halasztgatják.
(witcher 3, gta5, project cars) -
Penge@Borisz
tag
Project Delay...
-
Logen88
aktív tag
Csak egy hónap csúszás, hát az semmi...
Lassan minden egyes címél érdemes bekalkulálni több hónapos halasztást, mert senki se tudja tartani a beígért dátumot. -
dhstyle
tag
hát az irányítás kb akkori korokra emlékeztet
-
pigster
senior tag
Ha már csak tényleg 0,1% hiányzik, és ez egy hónap fejlesztést jelent (apróságokból persze), akkor a teljes fejlesztésnek 1000 hónapnak kellene lennie. Szóval, ha igaz lenne a 0,1%, akkor már 1931-ben elkezdték fejleszteni. Hmmm.
-
gianni85
veterán
Tippmix-en lehet fogadni játékmegjelenésekre? Komolyabb összeget rátennék, hogy fog ez még párszor csúszni
-
dunc
nagyúr
Nem baj csak frankó legyen!
-
D.Va
őstag
Nekem harmadjára is jól jön a csúsztatás mert már megint elköltöttem a játék árát másra...
De így megint lesz egy kis időm visszaspórolni megjelenésig...
-
vm93hun
aktív tag
Jujj, mekkora hiszti lesz itt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest