Új hozzászólás Aktív témák
-
aaa112
csendes tag
Érdekes, hogy az Alza oldalon specifikációban egysoros entert ír, de a képen valóban nagy enter billentyű van. Aki már rendelt és/vagy látott élőben ilyet, tudja konfirmálni, hogy valóban nagy az az enter?
Köszönöm! -
undeflorate
csendes tag
Alzán már a magyar kiosztású is ki van listázva, borsos 25 ropiért. Szerencsére azon már nagy enter van (nekem sem jön be az egysoros enter, de a magyar kiosztást se szeretem ), persze kérdés, hogy mikor lesz elérhető.
Kicsit más kérdés, hol lehet SPC billentyűzeteket kipróbálni? Konkrétan a kapcsolókra gondolok. Alzában van egy barna kapcsolós és egész kellemes volt és mellé szeretném a pirosat is megtapasztalni. Viszonyítási alapként ott volt mellette talán egy red kapcsolós (persze azt nem írták, hogy Cherry-e vagy nem), de az gagyinak tűnt az SPC mellett.[ Szerkesztve ]
-
Csandi
őstag
válasz adrian360 #28 üzenetére
Mostani munkámhoz is kell excelezni, de a felső számokat használom. Igazából elsősorban azért, mert rohadtul nem esik kézre a jobb oldalt levő numpad, jobb kézzel béne vagyok hozzá, a ballal meg messze van. (Bal kezes vagyok, de jobbal egerezek.) Egy southpaw billen, ahol bal oldalt van a numpad valószínűleg használnám. Vagy egy külön numpad, amit oda rakok ahova akarok.
[ Szerkesztve ]
-
Csandi
őstag
Ugyanazt mondjuk, csak úgy tűnik nem jött le. Arra válaszoltam, hogy azt mondta “hogy lehet ezt megszokni?”. Hogy lehet a másikat megszokni? (Egyébként simán, olyan billem is van, de most nem ez a lényeg)
Szerintem is mindenki használjon azt ami neki jó, pont ezért nem értettem az eredeti kérdést, hogy hogy lehet ezt megszokni, így csak erre válaszoltam, hogy így.
[ Szerkesztve ]
-
csibe1
addikt
Azért kellene megszokni mindenki másnak, mert neked bejött?
Mindenkinek más jön be, más a kényelmes, mást használ.
Engem például idegesít a vékony Enter, mindig melléütöttem.
Megszoktam a rendes nagy Entert, nekem az a jó, és még numpadot is használok." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
Csandi
őstag
válasz abridabri #10 üzenetére
Hogy nem lehet megszokni? Numpadet soha az életben nem használok, vannak számok felül is, a vékony enternek a jobb széle ugyanott van mint a nagynak az alja, nyomd ott és akkor nincs különbség az Ű máshol, ezt szerintem 2 nap használat után bárki megszokja Én jobban szeretem mint az általad leírtat.
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
Szerintem tök egyforma azzal amit én vettem és a gyerek használja most
Genesís TKL ami magyar karakteres nagy enteres és az Emag árulta korábban igaz az még 1 színben pompázik.
Ennek van nagyobb változata, több szín LED világítással és numerikus billel egybe építve is. -
2ofthem
aktív tag
Sajnálom hogy ezen is vékony lett az enter a hagyományos helyett.
Gyakorlatilag ugyan ilyet használok egy másik márkától, és megszokhatatlan számomra sajnos. -
nyunyu
félisten
Nézem a marslakós boltot, 18k az amerikai kiosztású GK530, 25-26k körül vannak a numpados nagytesók. (GK540 Magna, GK550 Omnis)
Hááát, nem is tudom, annyiért már inkább valamelyik CM.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
SunMount3r
nagyúr
Vezetéknélküli változat max 10€-val drágábban?
-
KaitouP
nagyúr
Legjobb forrás a kérdésedre a Prohardver Tudástárában található, összességében masszívnak és informatívnak nevezhető megannyi írás.
- Billentyűzetek működése – membrános, ollós, mikrokapcsolós
- Billentyűzetek érzékelési mechanizmusa – ghosting, NKROMagyarország legnagyobb PlayStation specifikus weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
TTomax
félisten
Kár,hogy TKL...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
McDuglas
aktív tag
válasz abridabri #10 üzenetére
A képen US/Ansi kiosztás van, valószínűleg a magyaron "hagyományos" kupakok lesznek. Csak nem készül minden verzióról termékfotó, ahogy a legtöbb billentyűzetnél. Amúgy meg lehet szokni ezt is, én is ilyenről írok épp.
#9 longwild
Előnyök: Nem kell tökig nyomni a kapcsolókat a kapcsoláshoz, ezáltal kíméled az ujjaid. Mechanikusból jellemzően tudnak nkro-t kihozni. Lehet egyesével cserélni a kapcsolókat, ha valamelyik meghalna. (Ami amúgy nem jellemző, elég hosszú az élettartamuk).
Red kapcsolók: Puha, lineáris, (kapcsolási pont visszajelzés nélküli) kapcsolók, (legalábbis az általam ismert gyártóknál). Ízlés függő, kinek melyik jön be.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Hogy lehet ezt megszokni ? Nagy enter gomb meg numpad nelkul el nem tudok kepzelni egy billt.
-
longwild
aktív tag
Cikkhez: miért, mi az előnye a mechanikus billentyűzetnek a klasszikus, gumishoz képest?
A red kapcsolókat miért sozkták szeretni?szoftver szakmabeli && Beverly250
-
nyunyu
félisten
Várjuk meg a magyar árazását...
55€ az elvileg tízzel kevesebb, mint a numpados CM CK350 ára.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
KaitouP
nagyúr
Akkor talán a TKL-re gondolsz pluszban? (ten key less) Bár a képen mutatott billentyűzeten egyéb más billentyű is hiányzik, de mivel ez gondolom Apple cucc, ott nem tudom, hogy Mac-en hogy vannak a dolgok.
[ Szerkesztve ]
Magyarország legnagyobb PlayStation specifikus weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
TigerCat
nagyúr
Egyrészt igen, másrészt a kevesebb billentyűre. A Mac-hez van ilyen kis cuki billentyűzetem, azt nagyon szeretem. Ehhez hasonló, csak a nyíl billentyűk még rendesen elkülönülnek, fordított T alakban.
[ Szerkesztve ]
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
KaitouP
nagyúr
Na bakker, nemrég vettem a SPC Gear GK530 Tournament billentyűzetemet Kalih Red kapcsolókkal, angol kiosztással, erre jön egy magyar. Nagyon szeretem egyébként, ez az első mechanikus billentyűzetem, egyedül a hosszú i-t hiányolom róla, azt mindig csak ügyeskedve tudom beilleszteni.
Magyarország legnagyobb PlayStation specifikus weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
TigerCat
nagyúr
De jó, szeretem az ilyen kis cuki billentyűzetet. Sőt, ha noteszgép kiosztással (nem tudom mi a pontos megnevezése, csak hogy egész kicsi) is lenne, még jobb lenne!
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, Bontatlan Essager Fém USB C HUB (4k HDMI, USB 3.0/2.0, SD/TF Kártyaolvasó)
- LCD LED TV bazár 22"-32"-40" Baján! Alkatrészek eladóak kijelzőhibás bontott TVkből!
- Corsair 4000D Airflow számítógép ház
- Új, Bontatlan Fém USB-C HUB, 4K/144Hz (8k HDMI, 100W PD USB-C, USB-A 2.0)
- Lenovo Thinkpad 11e Chromebook - Intel Celeron - 4GB ram - 16GB ssd