Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Achill3uS

  veterán

  válasz Zsolty20 #23 üzenetére

  Ez fejben dől el, amikor én kezdtem próbáltam olcsó alkatrészekkel kitapasztalni mi merre hány méter és megtanulni megszokni mit tolerál a technika és mit nem. Maga a hűtés fizikájával ha az ember tisztában van és elfogadja, ebben semmi nagy durranás nincs amit ne tudna bárki megcsinálni otthon, legó felnőtteknek :D.
  Csak a felkészülés, preparáció, és most nem is a szoftveres részére gondolok, hanem hogy a hardware túl is élje az a része amire a legtöbb embernek - akit pl nem érdekel a téma - nem lenne türelme alaposan megcsinálni. De alapvetően egy aranyszabály van, megfelelő szigetelés, hogy a kondenzvíz ne tudjon zárlatot okozni. Ha ezt el tudod kerülni és nem úgy mész be a bios-ba hogy na most minden feszültséget maximum értékre teszel és F10 enter, nem lehet semmiben kárt tenni kb. Nyilván a siker kulcsa a részletekben rejlik tehát ahhoz, hogy eredményes is legyél ez még nem elég, sokat kell olvasni a témában de elindulni több mint elég.

  "De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés