Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gliskard
senior tag
végre! több fórumon is felvettették, hogy a sok port kivezetése helyett lehetne inkább egy nvme ssd-nek helyet kialakítani.
-
Ez így, ennyiért nem is rossz, sőt! Mikor elkezdtem olvasni, elég szkeptikus voltam, de a végére, pláne miután láttam az árát meggyőzött, ez egy jó cucc.
Ui.: Mondjuk Steam Deck mellé isteni lenne, ha lehet(ne?) a benne lévő ssd-ről bootolni.
[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
-
mhn
tag
Nem rossz, de én egy ethernet portot még el tudtam volna képzelni rajta.
Egyébként ezek a 20-30ezres multiportos cuccok ki is bírják szolgálni az összes rákötött eszköt? Pl rákötök 2 monitort + külső ssd + ethernet port + pendrive és mind megy max sebességgel?
Nekem már mondtak olyat, hogy örüljek ha egyesével tudják. pl. 2 rákötött monitor mellett felejtsem el a gigabites hálózati kapcsolatot. Persze teszt nem tartozott a "mondáshoz" szval azért kérdezem, hogy van valakinek gyakorlati tapasztalata? -
Erre igy fixen nem lehet sajnos valaszolni, ez fugg mindentol IS.
Milyen sebesseget tud az usb, amibe dugod? Milyen felbontason es frissitesen hajtod a monitort/monitorokat? Ha TB4, akkor menni fog rajta faszan minden IS. Ha sima usb, akkor meg attol fugg milyen a savszel.
De amugy kiszamolni ki tudod magadnak: Veszed a max savszelesseget az usb-nek, ahova dugni akarod, aztan szamolgatsz. Azt hiszem van amugy valami prioritasi lista is, pl hogy inkabb az usb-A port van visszaveve, de a monitor kapja meg, ami kell neki, de ebben nem vagyok 100%ig biztos."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
akaido
addikt
Nagyon praktikus kiegészítő!
Köcce a bemutatót!Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest