Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen SSD-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 / 4090 / Ti (AD103 / 102)
- 3D nyomtatás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Melyik tápegységet vegyem?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grat!
Törlés előtt elfelejtettem megnézni, hogy mikor regeltem az előzőt, úgyhogy én nem tudom, mióta vagyok itt.Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Narxis
nagyúr
Grat, ez örömteli.
I do not fear, for you are with me. All those who defied me, shall be ashamed and disgraced. Those who wage war against me, shall perish. I will find strength, find guidance, and I will triumph.
-
Winner_hun
félisten
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
válasz
Winner_hun #3 üzenetére
és hogy ez a topik is több, mint 10 éves
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
-
Winner_hun oda írtam először
Többieknek
[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Viktor77
félisten
Grat!
SAMCRO
-
kuntics
tag
válasz
Winner_hun #3 üzenetére
Van ilyen is? Bár én már le súsztam róla rendesen. Látszik, hogy inkább read only-ban használom a fórumot.
Szerk: és természetesen Gratula!
[ Szerkesztve ]
-
pusszycat
nagyúr
Én 4315 napja vagyok itt. Akkor régebben mint te? No way
Samsung Galaxy S9 Plus & Xiaomi Mi 10T 8/128 GB 5G Cosmic Black & Mi 11 Lite 5G 6/128 :)) Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB
-
Én lemaradtam a 10. évről. Zavaros volt a tavalyi nyár.
4000 napos már naptárba írtam.
[ Szerkesztve ]
6 hónap tapasztalat után elmondhatom hogy az iOS 13PM semmivel sem jobb mint egy Android 11-es flagship. Ha nem lenne egy kész vagyon ezt is földhöz baxnám mint anno a W10-es Lumia 950et.///A Doctor nem hal meg, csak átalakul. https://www.youtube.com/watch?v=0C3zgYW_FAM
-
-
Grat
Veszek _hibás_ LCD monitort,fényképezőgépet, objektívet, routert ---- Mutogatni való hater díszpinty
-
-
Petyyyyy
addikt
Grat!
Többnek tűnik pedig mióta "látlak"
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever. Im the star || Gloryfy Gi15 St. Pauli Red Mirror eladó - shorturl.at/zNQ25
-
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Luck Dragon #17 üzenetére
Most hogy mondod, igazad van. Nem rémlett honnan is...
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever. Im the star || Gloryfy Gi15 St. Pauli Red Mirror eladó - shorturl.at/zNQ25
-
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Luck Dragon #19 üzenetére
Az én koromban már...13 éve regisztráltam
-
-
-
Regisztrációs dátumot kell akkor néznünk vagy mást ?
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
válasz
Luck Dragon #26 üzenetére
Részemről 13 éves a jelenlét, bár az utóbbi 2 évben be se néztem. GradiLaci kamionos sztorijai vonzottak be. Aztán Vakegérke tartott itt.
-
-
-
válasz
Luck Dragon #29 üzenetére
+Guga. Még voltak páran.
Veszek _hibás_ LCD monitort,fényképezőgépet, objektívet, routert ---- Mutogatni való hater díszpinty
-
válasz
Bozodi János #31 üzenetére
Ezzel egyet tudok érteni . De sajnos a világ nem áll meg .
-
Bozodi János
aktív tag
válasz
Luck Dragon #32 üzenetére
Vagy szerencsére. Vagy csak mi öregszünk és nosztalgiával eltelve régenmindenjobbvoltozunk
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Bozodi János #33 üzenetére
Ha csak azt vesszük, h régen volt hajad meg fogad...
Samsung Galaxy S9 Plus & Xiaomi Mi 10T 8/128 GB 5G Cosmic Black & Mi 11 Lite 5G 6/128 :)) Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB
-
válasz
Bozodi János #33 üzenetére
Én nem öregszem !
-
Bozodi János
aktív tag
válasz
Luck Dragon #35 üzenetére
Csak mint a jó bor?
-
válasz
Bozodi János #36 üzenetére
Valami olyasmi
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: pepris.de
Város: Budapest
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest