Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
macci730
csendes tag
Kedves Fórumtársak!
Köszönöm a segítséget, az atom processzoros témában. A nyerő disztribúció a Sparky Linux lett, ami kellően gyors és tökéletesen fut a kis netbook-on.

-
macci730
csendes tag
Köszönöm a válaszokat, megpróbálom a minimál linuxot felrakni. Ez az Unicorn6 Puppy jól néz ki! Ha semmi nem jó, akkor teszek rá egy XP-t
. Nem ez a cél, de amire kell, arra nekem elég lesz. -
macci730
csendes tag
A szerző ezt írja az ajánlott gépigényről:
"x86-os processzor (ajánlott 10 évesnél nem régebbit használni), 2 GB RAM és nagyon javasolt legalább egy alap integrált grafikus gyorsító, ezt már a közel 10 éves processzorok többsége is biztosítja, egyedül az Atom szériás megoldásoknál lehetnek kisebb-nagyobb problémák"
Az én kérdésem az volna, hogy milyen problémák lehetnek? Megéri vele kínlódni?
Mivel nekem van egy acer emachines e250 netbookom, atom processzorral, és 2 Gb rammal, és 120 Gb-os SSD-vel, amire egy normális Linuxot keresek. Próbáltam már a BlackPanthert, Ubuntut, Pear OS-t, de az egyik csak épphogy elketyeg rajta, a másiknak nem tetszik a kinézete, a harmadik pedig nem magyarosítható. Szóval ez a disztró jó lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- X670 DDR5 alaplapok kedvező áron garanciával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Nem ez a cél, de amire kell, arra nekem elég lesz.