Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen Blu-ray írót?
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
Nagyon érdekes dolog ez.
Máshol is jókat olvastam róla, és itt is, és el is hiszem, ha mondjátok, de valahogy mégis kételkedem.
Egyszerűen nem tudom rászánni magam, hogy megvegyem, mert mégis attól tartok, hogy csalódás lenne az első szériához mérten.Mikor vettem, éppen akciós volt, szinte ingyen, és nem sok elvárással ültem le elé, mondván mit tudna nekem mutatni egy ilyen tini lányos picsogás. De úgymond adtam neki egy esélyt, és hagytam kibontakozni a sztorit.
Aztán rájöttem, hogy nem is a játéknak adtam esélyt, hanem magamnak, mert kiderült, hogy az egyik legjobb kaland volt, amivel valaha játszottam!
Úgyhogy magas a mérce, amit nem én, hanem az első rész készítői tettek magasra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Wacom DTH-2452 - Digitalizáló tábla 24"- Új ára 944.000Ft
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Wacom DTH-2200, (Cintiq 22HD touch) - 21,5" Digitalizáló tábla- Full HDs - Több db
- Simson tank
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi