Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Micro Four Thirds
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple MacBook
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tripower
tag
ezt a q11 et megnézném tömve hogy néz ki! csak annyival amennyit irtak! a kis ujjad nem férne be utána az ziher
!
-
Isee
senior tag
Újabb méregdrága semmilyen lian-li kecók
-
Gabboo
tag
Szépnek szépek, de ennyi pénzért inkább veszek egy régi fekvő házat és nekiesek flex-szel meg festékkel.
-
Hát egyik ház sem gyözött meg arról,hogy ilyet kell venni,ha pedig az árcéduláját megnézem akkor már biztosan mondom,nem kellene
-
priti
addikt
Mi a ferde azért nem csinálnak fekete műanyagból egy 3k-s HTPC házat? Az egészet műanyagból egy az egyben. Most arra nem jó az? Úgyse mozgatod soha, ott porosodik a TV alatt és ennyi, tennének az előlapjára egy nagy csillivilli lakkfekete hatású műanyag ajtót, ami lefelé nyílik, teliben eltakar mindent, hogy olyan legyen, mint az LCD TV tokozása, oszt csókolom. Fazé kell itt variálni?
Csinálni egyetlen egyen szervízházat, amelyik oldal nem kell neked bele belül, azt kitöröd belőle, szevasz, kitörhető. Facsavarral belecsavarsz mindent. Nem szállítható, de eldobható. Összekarcolod, más kell, eltöröd, akármi fogod azt kidobod. -
vgergo
aktív tag
Engemet nem győzött meg egyik sem. Mind a kettőnél elég rossznak tartom az elrendezést, ráadásul még a második csúnya is. Eddig a Antec Fusion Remote Max tetszik legjobban.
-
TESCO-Zsömle
titán
Nem csak a szórásért. Az árban benne van a szállítási költség, a festés minőség-ellenőrzése, mert gondolom nem olyan elbánást kapnak a házak, mint pl 10.000 zártszelvény... Itt egyetlen hiba sem lehet, mert azt a tulaj egyből észreveszi. Zártszelvényen nem annyira gáz az apróbb hiba, ha egy épület tetőszerkezetét alkotja.
Akkor ott van még a plusz papírmunka, stb... Több meló van vele, hidd el.sz: És amúgy is. Lian Li. Olyan árcédulát ír rá, amilyet akar...
-
hitman6
csendes tag
egy philips videómagnót, vr220-ast átalakítottam HTPC-re, befért egy microATX lap (ASUS M4A785T M), Athlon II 240-es proci, 2GB RAM, 300W FSP tápegység (persze doboz nélkül), AverMedia Hybrid TV Tuner, 320GB HDD (3,5") és még egy dvd író is (5,25") ami a videókari helyére került, a szellőzésről egy 7cm-es PWM venti gondoskodik, cpu kupak hőm. max. terhelés mellet nem lépte túl az 50C fokot, 250€ adtam el
-
hitman6
csendes tag
te jó ég
, ki tervezte ezeket, ocsmányak, főleg a Lian Li PC-C50
biztos egy ovis tervezte, apucinak meg megtetszett
-
orbano
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #21 üzenetére
közel 14e forint egy ilyen cucc szórásáért azért érzed, hogy nem különösebben reális
nyilván nem saját maguk cisnálják, hanem mondjuk elviszik egy festésre szakosodott műhelybe a közelben. egy fényezőműhelyben, kézzel pingálva még talán reális ez az ár. de egy sima szórás? akármelyik modernebb lemezfeldolgozó üzem tud ilyet fingér-hugyér.
-
TESCO-Zsömle
titán
Nekem itt van egy Lian Li házam, és 100%-ra veszem, hogy nem tiszta alu. Az ötvözetek meg -ha olyanok- nem mattulnak. Lásd Alu-felni, ami Alu-Magnézium ötvözet.
Az elox olcsóbb, mint a festés, mivel minimális anyag kerül a felületre, a rétegvastagság mikronokban mérhető.
Ehhez jön, hogy maga az eloxálás sokkal kevesebb energiát fogyaszt. Gondolom porfestenek, mivel az az egyik legjobb módja, akkor pedig valahol kell egy kemence is, amit fel kell fűteni, hogy kiégesség a festéket. A lyukakat ki is kell (égetés elött v után) tisztítania valakinek, stb...
Szóval a festés minden képpen macerásabb egy gyárnak, aki főleg eloxálással foglalkozik.
De ha csak a mennyiséget nézzük: sokkal kevesebb festett terméke van a Lian Li-nek, mint eloxált. Ez önmagában megdrágítja az eljárást.
-
nbg
senior tag
"a microATX szabványú alaplapokkal is elbánik"
Inkabb elboldogul, ugye? Legalabb is nagyon remelem, hogy nem banik el az alaplapokkal, mert akkor oda a Lian Li jo hire...
-
törölt tag
"Igénytelenség netovábbja... de komolyan."
Szeretem a Lian Li házakat, de akár hogyan is rágtam magamban ezt az állítást, bizony +1.
Eddig az nem tetszett ezekben a uITX rendszerekben, hogy egyrészt a CPU foglalathoz közel kerül a VGA, másrészt fölötte ott a táp. Így a bikább CPU + nagy hűtő = halk üzem képlet borul. Aztán eszembe jutott, hogy létezik ám Corsair H50 (H70) is...
Úgyis érik a gépcsere, cifra világ lesz itt kérem.
-
orbano
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #16 üzenetére
az ezüst is eloxálva van, ha nem lenne, csúnyán mattulna és foltosodna az alu. ennyiért meg ne fessék
egy ilyen házra kb. 1-4e forint az elox, ha én odamegyek egy üzembe, hogy légyszi rakjátok be a házamat. nyilván egy ilyen gyártónál ez a töredéke... a festés szintén, talán még olcsóbb is mint az elox.
-
Ste
addikt
Na, kijavították a kisebb hibákat a Q07-en s kiadják mint Q11? Ebbe legalább lehet dupla slotos vga-t rakni, s előlre is kapott szellőztetést, amit spec hiányoltam a Q07-ről.
Sajnos a régebbi modell itthoni 12k+-os ára után eléggé drágán kezd a Q11
-
Televan74
nagyúr
"A fekete és az ezüst verzióért 95, vörösért 115, a fehér színű változatért pedig 175 dollárt kell fizetni."
A fehér festék ennyivel drágább lenne?
-
DesertDog
tag
Nem olyan nagy kérés ez, és van aki meg is csinálta.
-
motorhead
aktív tag
Tetszetős szép házakat készít a LIAN LI. De borzalmasan ronda a cég logója, valami újat kitalálhatnának. Nekem gagyi hatása van nagyon a termékminőségükhöz képest. Az áruk pedig elég magas.
-
Morden24
nagyúr
Akkor viszont berakhatom ház nélkül a lapot plusz a kábelezést, az legalább nem kerül 20-30-40K-ba
Viccet félretéve, nem értem, hogy miért nem lehet erre figyelni. Vagy legyen flipes ajtó a portok előtt, vagy adjanak fedőelemeket, amiket rá lehet tenni...
(#11) motorhead: Ez is egy teljesen jogos észrevétel.
-
Silentfrog
veterán
Akárki akármit mond ezek nagyon szép kis házikokat készitenek.
-
lujó55
addikt
Egyszer majd ezekre a HTPC-s dolgokra is ujjal fognak mutogatni, hogy "nézd má' mekkora böszme nagy cucok voltak akkoriban, most meg itt van ni az egész 3D a távkapcsolóban és még csak hűtés sem kell". Ennyi pénzt kiadni egy házra...
-
Sicilian
addikt
Szerintem ennek (Lian Li Mini-Q PC-Q11) eléggé tré lehet a szellőzése, tuti nem venném meg..
-
Morden24
nagyúr
Továbbra is nagy kérés lenne, hogy egy 20+K-s, alapvetően nappaliba szánt HTPC-házon a csatlakozókat fedje valami?
Igénytelenség netovábbja... de komolyan.szerk.: Na persze no para, mert a 40+K-sra is elmondható ugyanez
-
Szemjuel
tag
táp nélkül 190 USD?
ez mire hazaér belekerül min 50be hogy működjön!
egyébként nagyon szépek, nagyon el tudnék egyet képzelni a szobámba
Új hozzászólás Aktív témák
ph A vállalat a PC-C50-es, és a Mini-Q szériát képviselő PC-Q11-es modellel frissít.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Tenda 4G Simkártyás Router 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest