Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szerintem így ez a termék szar, ha normálisan akarták volna megcsinálni, akkor kábel a csőben elv mentén kellett volna.
Vagy kábelre rápattintható kiegészítőként. -
Dr. Romano
veterán
Remélem nemsokára az rgb-ben is találnak sebezhetőséget.
Remélem nem kapok ezért a kommentért szabadságvesztést. Ha igen, akkor találkozunk a böriben. Majd látogassatok meg légyszi.
-
Televan74
nagyúr
Mindenbe beleugatok!!!
-
-Skylake-
addikt
Ugyan ilyen hazam van, az adatlapomon szereplo konfiggal (kiveve, hogy a 380 helyett most 1060 van benne) es pontosan ugyan azt mondom amit te is : meg ez is bszott nagy. A fele legures ter tulajdonkepp.
[ Szerkesztve ]
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz -Skylake- #35 üzenetére
Hagyni kell a hülyéket (gyártókra értem) gyártani a nagy házakat.
Én egy Phanteks Enthoo Evolv ITX házikóba költöztem, de még ő is "nagy" mai mércével már. Mondjuk legalább game-elni még jó, dual slot, hosszú VGA elvan benne, nagy CPU hűtő is, szaladt is rendesen.
Aztán végül meguntam a kábeldzsungelt és eladtam az egész desktop kócerájt, lett egy gamer laptop. Legjobb döntés, avulni meg mindegyik avul úgyis, ezt meg legalább hordozhatom is.
Cégbe most vettünk 3 Asus VivoMini miniPC-t, tökéletes az Intel GPU-val mindenre, ami nem hardcore játék. Mondjuk Prime és GPU Test alatt csúcsra járatva a procit és a VGA-t egyszerre, csúnyán bethrottling-olt az i3, ezen meg a miniPC gyártók fejleszthetnének, de amúgy ja, osztom.
Kígyó vére, béka hája, pók levedlett ruhája.. kondéromban lepke sül, kívánságom teljesül !
-
Béééla
őstag
Tegyenek bele egy minimál intelligenciát (mindkét végről egy-egy induló világítás, 12V-nak 11, 5V-nak 4.5V nyitófeszt összehozni) és mutatja ha megszakadt vagy leesik a fesz.
Bélabá
-
opr
nagyúr
válasz -Skylake- #37 üzenetére
Akkor olvasd el az idezett resz elotti par szot is, esetleg az az elotti hozzaszolasomat is, es mindjart rajosz, en meg miert ugy valaszoltam, ahogy.
Mashogy mondom, hogy egyszerubb legyen akkor: Ennek a cuccnak komoly marketing erteke van. Egy gephaznak, legyen az akarmilyen kicsi es fasza is, nincs kb semmi. Ennyi a megoldas. Reagaltak a piacra, szerintem okosan. Az megint egy mas kerdes, hogy egy adott embernek szemely szerint mennyire tetszik a termek. Engem a gondolatatol is a hanyinger es a rohogogorcs kerulget felvaltva, ettol fuggetlenul a termek a celjat mar akkor elerte, ha egy darabot se adnak el belole, mert peldaul mi is epp a Lian Li topikban beszelgetunk. Es hidd el, hogy erre nincs olcsobb modszer, egy osszetakolt vilagitos csillamf@szlama tapkabel.
[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
-Skylake-
addikt
Akkor kezdjen el ertelmes meretu hazakat tervezni, mert minden gyartonal (Liannal is) szignifikansan tobb az ultramegagigaextended atx haz, mikozben a vilagon semmi ertelme. Latod, ez egy piaci res, hogy szakadjunk el a kobmeteres 30kilos hazaktol, mert egy kabylake-g ugyan kompromisszumosan kicsit, de lenyegeben kb barmire eleg es intelek beleraktak 1 literbe. Ezt fejlessze , ne villogo 24pinest.
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
hemaka
nagyúr
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
kriszpontaz
veterán
termék fejlesztésében egyébként a túlhajtásban jeleskedő Der8auer is részt vett
Micsoda mérnöki bravúr.... -
Solten
őstag
Saor Alba
-
shteer
titán
szerintem jónak tűnik..
-
D.Va
senior tag
Én csípem az RGB-t ha ízléses, de ez már durva, pár fórumtársnál ki fogja verni a biztosítékot...
RGB-s kondik, CPU lábak mikor jönnek?
[ Szerkesztve ]
-
Yutani
nagyúr
Szivárványos. Bizonyos körökben tuti siker.
Mutasd a géped, megmondom, b***-e vagy.
[ Szerkesztve ]
#tarcsad
-
atike
nagyúr
Megérett.
-
Arnold2
őstag
Na akkor borítom a bilit és elsőként bevállalom, hogy nekem (kisebb fenntartásokkal, de) tetszik.
Nemrég vettem új házat, aminek oldala edzett üveg, az eleje meg full minimalista (viszlát DVD meghajtó).
Majd az egész felkerült, megfelelő kábelrendezés után az asztalra, mellém. A szobám egy díszeként funkcionál, nevezzük akár hangulatvilágításnak.
Van benne (koromhoz abszolút nem illően) viszonylag sok RGB-s megoldás, ami akár ki is kapcsolható, vagy hangulatomnak megfelelően kalibrálható. Na ide, természetesen nem ennyiért, de elférne egy ilyen kábel. Ha megfeleződik a beszerzési ár, akkor megkezdem a gondolkodást egy ilyen portékának a beszerzésén.Bár hazabeszélek, de lehet az RGB-s megoldásokat okosan (vagy okosabban) is használni.
Szerintem -
opr
nagyúr
Uhhhh ember, akkor csoda, hogy elsz...
Nem gond amugy, mert ha nem pont ezt vesszuk, akkor teljesen egyetertek veled, hogy nagyon tul lett tolva ez a "minden szarra rakjunk rgb-t, aminek a kozeleben van aram" dolog, csak pont ennel a termeknel erzem ugy, hogy nem igazan volt mas valasztasuk, ha akartak fejleszteni valamit. Fejleszteni meg ugye kell, hogy a markanev benne legyen a hirekben."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Interceptor
addikt
Ez a "világ megérett a pusztulásra" duma nem kicsit fárasztó már. Régen is voltak/történtek marhaságok, ahogy most is.
Nem kell drága gép, csak játékra kell
-
rii
nagyúr
elnézést
hajnal 4-ig dolgoztam ... aztán 7kor már keltem ... azóta meg készenlétben vagyok ...általánosságban szerettem volna érteni ... nem konkrétan erre a cikkre/termékre ...
(#16) GoldhandRent:
98 óta tudnék értekelni egy ilyen megoldást ... akkor jött ki a bebox a beos-el ....piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Chp
őstag
Emlékszem, 10 évesen légpuskával komolyabb cuccokat lőttem a búcsún.
-
GoldhandRent
őstag
Ez foleg akkor vicces, mikor valaki olyan keri/mondja ezt (nem te, teged nem ismerlek)
akinek a gepe kb a pinceben van 3 darab 2meter vastag olomajto mogott, es 2km-es vezetekekkel hasznalja a lakasaban.
Mert persze nekik az ergébé nem kell, mert uccse láttya, de legalabb a kazanhomerseklet meg a gpu terheltseg az latszik.[ Szerkesztve ]
-
-
opr
nagyúr
Az megvan, hogy ez a Lian Li?
Konkretan semmit nem gyart azok kozul, amit felsoroltal...Tehat meg egyszer, egy olyan gyartorol beszelgetunk, aki elso sorban gephazakat meg ventiket, meg tapot, meg par ilyen hulye kutyut, mint pl amirol a cikk szol gyart.
Namost, ha belegondolsz, itt annyira azert nincs mozgaster.
Jo gephazat mar 20 eve is tudtak csinalni ha megfizetted (Lian Li nem epp az olcso markak egyike), ventiben meg kabelben meg megis mit molyoljon?
Most megy az rgb, a Lian Li latott egy rest, lecsapott ra, aztan majd kiderul mekkora sikere lesz, ennyi."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Sinesol
veterán
Btw, mi ez a világításfóbia? A hazai kockák barlangban élnek és bántja a szemüket a fény, vagy mi, hogy ennyire divat lehuzni a témát?
Szerintem nincs a kábellel semmi gond, bőven van ennek is helye, láttam már szép megoldásokat, még ha én inkább a letisztultabb dolgok híve vagyok, akkor is el tudom fogadni, hogy vannak más igények is.
-
Viktor77
titán
Meg.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Dilikutya
félisten
Így van, a világunk megérett a pusztulásra.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
-
sKie^
tag
Mint egy falat kenyer!
''Genyo Kapitany nem kegyelmez!''
-
rii
nagyúr
tápkábelen semmit persze ... de alaplap kaphatott volna hőfokmérőt, rpm kijelzőt a ház/MB cpu terheltség mérőt mint régen a bebox-nál ... VGA is GPU terheltség mutató .... ha már led
de ha nem led akkor led helyett lehett volna power gomb a MB-re ... stb.
[ Szerkesztve ]
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
opr
nagyúr
"Úgy tűnik, nincs megállás a valódi innováció helyett a LED-gyártók bevételét növelő fejlesztések sorában"
Ne ertsetek felre, nem vagyok epp nagy rajongoja ennek az rgb-hullamnak en sem, de... Megis, mi a tokomet fejlesztene valaki egy szabvany tapkabelen?"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Jeeeeee!
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Gróf...
aktív tag
Jöhetne már egy nagyobbacska meteorit!
Fogadatlan prókátorokra nem vagyok kíváncsi!
-
martin66
senior tag
És az lesz a vicc, ha ebből degeszre keresik magukat
-
wwenigma
Jómunkásember
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Autós topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nintendo Switch
- Nintendo Switch 2
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- További aktív témák...