Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Barret001
addikt
válasz
Dr. Romano #78 üzenetére
Vettem én is egyet,első mozzanat az volt,hogy a RGB ledet kiforrasztottam belőle!
-
Dr. Romano
veterán
Hát ha nem is magnó, de van itt RGB blutooth hangszóró is
-
GreatL
őstag
Hát ez kell. RGB ott ahol eddig még nem volt? A kínai klónt meg sem várom (sejtve hogy ezt is Kínában gyártják). A nem ütemre villogó diszkófényes magnóhoz ez dukál.
[ Szerkesztve ]
-
opr
nagyúr
En a kis hibakod-kijelzonek tudnek orulni minden alaplapon de nagyon. Ritkan jon jol, de akkor orakat tud sporolni.
Ez egy olyan feature, ami mar 15-20 eve is jelen volt a felso kategoriaban, mindig is remeltem/ugy gondoltam, hogy szep lassan le fog szivarogni az also kategoriakba is, es mar az lesz fura, ha egy lapon nincs ilyen, nem az, ha van, dehat ez nem jott be sajna.ui.: Azt is leszarnam, ha rgb-ben irja ki, csak legyen.
[ Szerkesztve ]
-
rii
nagyúr
jó .. de én a maradék 99%-ról beszéltem, amibe az én vga-m, és MB-os is beleesik .-)
jó lett volna valami hasznos tartalmat is kapni, ha már ennyi LED-et rápakolnak
de ezt az feature-t, ami hansznos is tud lenni, meghagyték a prémium kategóriának.
a többi csak csillámport szór szerteszanaszéjjel ...[ Szerkesztve ]
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
idegen lény #55 üzenetére
Teljesen jó a bícsbojz
-
Astroboy
őstag
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
#06658560 #54 üzenetére
Hol a hiba ? (Én látom, de Te nem).
Nekünk mindenre tökéletesek, mert a mi mindenünkben nincs benne a duálmonitoros CAD.
És még mielőtt vitába szállnál, hogy hát akkor ez nem a "minden" kategória, gyorsan azt reagálom arra majd, hogy "hát enni sem lehet róla egy jót" , mert elég kicsi a felülete és ha így nézzük, a "mindenre jó"-ba ez sem fér bele. Tehát lényegében a "minden" definícióján kezdtél el pörögni.
Figy, mondok én Neked valamit: amikor éppen szarban van az életed, meg vagy keseredve, elhagyott a nőd, vagy bármilyen egyéb anomáliából adódóan úgy gondolod, hülyéreagyon kell pontosítani a világot, állj meg egy percre: nem, nem kell, megy anélkül is
Nekünk mindenre jó.
Ne kockulj ennyit, az élet odakint van. Csak lazán
-
D.Va
senior tag
IGEN! Van választásod!
Ha nem tettszik a piros Ferrari, ne vegyél piros Ferrarit. Vehetsz szürkét is.
Az hogy te mindenből RGB-set és LED-eset választottál az csak és kizárólag a TE hibád. Mindenből tudtál volna venni világítás nélkülit. Alaplapok, VGA-k RAM-ok, házak, ventik 90%-ába NINCS, ismétlem: NINCS semmilyen világítás. Mért nem választottál olyat?
Nehogymár a gyártó legyen hülye mert te világítós cuccokat veszel.[ Szerkesztve ]
-
IgnisFatuus
aktív tag
Egyetértek, világíthat a kábel visszafogottan egy színben is attól, hogy RGB...Most cseréltem szép piros fekete szövetesre a tápkábelt, de ha lett volna ilyen amikor vettem, megfontolom...
Egyébként nálam is pirosra van beállítva a LED szalag.Akinek a gép nem csak használati tárgy, hanem hobbi az építgetése, annak készülnek az ilyen termékek...ennyi.
-
BBencK
csendes tag
válasz
#06658560 #48 üzenetére
"kábel a csőben elv"
Azt nem lehetett volna a polcról leemelt alkatrészekből összerakni, hogy hatalmas legyen a haszon rajta.
Ha jól tudom jelenleg is csak egy rápattintós valami, Linus szétberhelte. Bár az még gyártás előtti verzió volt azt hiszem. De ha jól látom csak a kábelfésűkkel kapcsolódik a kábelhez. -
Gróf...
aktív tag
"Rávilágítanék" egy problémára: Nyitott házzal tolom. Vettem egy vga-t ami 16 millió színben pompázik. (Benne van az árában!) Az alap beállítása, hogy vörösen pulzál. Fel kellett telepítenem egy külön programot, hogy kikapcsoljam. A gépem minden kapacitására szükségem van. Nem fut semmi feleslegesen.
Az alaplapi ledek is le vannak ragasztva.
A gépházhoz is kaptam világító ventilátort. Annak el kellett csípnem a vezetékeit, hogy kiiktassam.
Akkor vajon szeretném-e, hogy minden tündököljön és nekem ez pénzembe-energiámba kerüljön?????
Ami még fontosabb: Van választásom?????
Legyen ergébés cucc, de ne erőszakoljanak meg vele!
Ott tartunk, hogy a marketing mindenek felett áll. Pusztán azért, mert az ostoba népet szórakoztatni kell!
NEM KELL! Ha nincs újdonság, akkor annak örülünk, ami van. Aki meg nem tud, az nyugodtan sétáljon fel a Tajgetoszra... -
Prof
addikt
Vicces, hogy meg mindig nem ertik, hogy attol hogy konnektorba dughato egy PC meg nem kell karacsonyfanak lennie...
Valoszinu monitorra nem tellik az ilyen usereknek es inkabb a ledeket nezik a hazon.
-
TeeJay
félisten
válasz
Dr. Romano #60 üzenetére
akkor már csak az RGB-s LAN kábel van hátra
100megabitenként változna a színe ahogy közelít a gigabithez
biztos sokan élveznék
vagy az RGB router antenna
ha forgalom van wifin villogna különböző színnel ha 2,4GHz vagy ha 5GHz és ha oda vagy vissza forgalom van akkor is külön színaztán lehet már ezeket is megcsinálták réges régen
-
Daelion
őstag
Megérett de nem ezért,vannak azért ennél 'kicsit' nagyobb bajok is az emberiséggel.
Nincs bajom RGB-vel amíg 1-2 színre van rakva de ez már nekem se jön be.
-
TeeJay
félisten
RGB SATA kábel van már? villogna ha épp adatforgalom megy rajta
RGB világítós tápegység? ahogy nő a terhelés egyre jobban menne pirosba a szín, de a venti fordulatot és lehetne színnel jelezni
RGB hangkártya? ütemre villogna az egész házpersze az én házam full teli fém körbe, engem hidegen hagy a fény de biztos valaki minden RGB-t megvesz
-
KikiGames
tag
[ Szerkesztve ]
-
Aprósólyom
addikt
Én tudnék. Egy "L" Vagy "U" Shape tápcsatlakozó toldó, ami hátravezeti az alaplap mögé a csúnya alaplapi tápkábeleket.
Bár lehet van ilyen, még nem kerestem rá....
(#28) Milka 78 Én arra gondoltam, hogy majd az RGB catlakozókat, íróasztali megvilágításra használnám. ily módon az alplapi, programozható RGB csatlakozót nem tartom annyira rossz ötletnek, azzal a dimelhető kb 10W összeteljesítményből, már frankó világítást lehet csinálni...
[ Szerkesztve ]
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
idegen lény #52 üzenetére
DJ Bobo vagy Bee Gees ? Nem mindegy..
-
idegen lény
őstag
Az a baj ezzel az RGB-vel, hogy megkésett. A diszkókorszakban sokkal nagyobbat tarolhatott volna.
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
#06658560 #50 üzenetére
Miért akarnád megfektetni ?
Prime, memtest, szépen veszik a kanyart, egyébként meg webezni, email-ezni, excelezni vannak. 8G, 120SSD, teljesen jó kis kütyük. Vesa mount-al felpattannak a moncsi hátuljára, ollé.
Egyébként mosom kezeimet, nem az én döntésem volt, hogy ezeket vegyük, de az anyámnál zümmögő, lassan 8 éves vagy mennyi Athlonomat szerintem ideje lecserélni vmi miniPC i3-ra, hiszen ő is csak ennyire használja. Se VGA, se ormótlanság, se semmi nyűg.
Teszik a dolgukat, kész.
Célgépek "Marikának". Ők nem olyan fektetős fajták, tudod.
-
törölt tag
Szerintem így ez a termék szar, ha normálisan akarták volna megcsinálni, akkor kábel a csőben elv mentén kellett volna.
Vagy kábelre rápattintható kiegészítőként. -
Dr. Romano
veterán
Remélem nemsokára az rgb-ben is találnak sebezhetőséget.
-
Televan74
nagyúr
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
-Skylake- #35 üzenetére
Hagyni kell a hülyéket (gyártókra értem) gyártani a nagy házakat.
Én egy Phanteks Enthoo Evolv ITX házikóba költöztem, de még ő is "nagy" mai mércével már. Mondjuk legalább game-elni még jó, dual slot, hosszú VGA elvan benne, nagy CPU hűtő is, szaladt is rendesen.
Aztán végül meguntam a kábeldzsungelt és eladtam az egész desktop kócerájt, lett egy gamer laptop. Legjobb döntés, avulni meg mindegyik avul úgyis, ezt meg legalább hordozhatom is.
Cégbe most vettünk 3 Asus VivoMini miniPC-t, tökéletes az Intel GPU-val mindenre, ami nem hardcore játék. Mondjuk Prime és GPU Test alatt csúcsra járatva a procit és a VGA-t egyszerre, csúnyán bethrottling-olt az i3, ezen meg a miniPC gyártók fejleszthetnének, de amúgy ja, osztom.
-
Béééla
őstag
Tegyenek bele egy minimál intelligenciát (mindkét végről egy-egy induló világítás, 12V-nak 11, 5V-nak 4.5V nyitófeszt összehozni) és mutatja ha megszakadt vagy leesik a fesz.
-
opr
nagyúr
válasz
-Skylake- #37 üzenetére
Akkor olvasd el az idezett resz elotti par szot is, esetleg az az elotti hozzaszolasomat is, es mindjart rajosz, en meg miert ugy valaszoltam, ahogy.
Mashogy mondom, hogy egyszerubb legyen akkor: Ennek a cuccnak komoly marketing erteke van. Egy gephaznak, legyen az akarmilyen kicsi es fasza is, nincs kb semmi. Ennyi a megoldas. Reagaltak a piacra, szerintem okosan. Az megint egy mas kerdes, hogy egy adott embernek szemely szerint mennyire tetszik a termek. Engem a gondolatatol is a hanyinger es a rohogogorcs kerulget felvaltva, ettol fuggetlenul a termek a celjat mar akkor elerte, ha egy darabot se adnak el belole, mert peldaul mi is epp a Lian Li topikban beszelgetunk. Es hidd el, hogy erre nincs olcsobb modszer, egy osszetakolt vilagitos csillamf@szlama tapkabel.
[ Szerkesztve ]
-
-Skylake-
addikt
Akkor kezdjen el ertelmes meretu hazakat tervezni, mert minden gyartonal (Liannal is) szignifikansan tobb az ultramegagigaextended atx haz, mikozben a vilagon semmi ertelme. Latod, ez egy piaci res, hogy szakadjunk el a kobmeteres 30kilos hazaktol, mert egy kabylake-g ugyan kompromisszumosan kicsit, de lenyegeben kb barmire eleg es intelek beleraktak 1 literbe. Ezt fejlessze , ne villogo 24pinest.
-
hemaka
nagyúr
-
kriszpontaz
veterán
termék fejlesztésében egyébként a túlhajtásban jeleskedő Der8auer is részt vett
Micsoda mérnöki bravúr.... -
Solten
őstag
-
shteer
titán
-
D.Va
senior tag
Én csípem az RGB-t ha ízléses, de ez már durva, pár fórumtársnál ki fogja verni a biztosítékot...
RGB-s kondik, CPU lábak mikor jönnek?
[ Szerkesztve ]
-
Yutani
nagyúr
Szivárványos. Bizonyos körökben tuti siker.
Mutasd a géped, megmondom, b***-e vagy.
[ Szerkesztve ]
-
atike
nagyúr
Megérett.
-
Arnold2
őstag
Na akkor borítom a bilit és elsőként bevállalom, hogy nekem (kisebb fenntartásokkal, de) tetszik.
Nemrég vettem új házat, aminek oldala edzett üveg, az eleje meg full minimalista (viszlát DVD meghajtó).
Majd az egész felkerült, megfelelő kábelrendezés után az asztalra, mellém. A szobám egy díszeként funkcionál, nevezzük akár hangulatvilágításnak.
Van benne (koromhoz abszolút nem illően) viszonylag sok RGB-s megoldás, ami akár ki is kapcsolható, vagy hangulatomnak megfelelően kalibrálható. Na ide, természetesen nem ennyiért, de elférne egy ilyen kábel. Ha megfeleződik a beszerzési ár, akkor megkezdem a gondolkodást egy ilyen portékának a beszerzésén.Bár hazabeszélek, de lehet az RGB-s megoldásokat okosan (vagy okosabban) is használni.
Szerintem -
opr
nagyúr
Uhhhh ember, akkor csoda, hogy elsz...
Nem gond amugy, mert ha nem pont ezt vesszuk, akkor teljesen egyetertek veled, hogy nagyon tul lett tolva ez a "minden szarra rakjunk rgb-t, aminek a kozeleben van aram" dolog, csak pont ennel a termeknel erzem ugy, hogy nem igazan volt mas valasztasuk, ha akartak fejleszteni valamit. Fejleszteni meg ugye kell, hogy a markanev benne legyen a hirekben. -
Interceptor
addikt
Ez a "világ megérett a pusztulásra" duma nem kicsit fárasztó már. Régen is voltak/történtek marhaságok, ahogy most is.
-
rii
nagyúr
elnézést
hajnal 4-ig dolgoztam ... aztán 7kor már keltem ... azóta meg készenlétben vagyok ...általánosságban szerettem volna érteni ... nem konkrétan erre a cikkre/termékre ...
(#16) GoldhandRent:
98 óta tudnék értekelni egy ilyen megoldást ... akkor jött ki a bebox a beos-el .... -
Chp
őstag
Emlékszem, 10 évesen légpuskával komolyabb cuccokat lőttem a búcsún.
-
GoldhandRent
őstag
Ez foleg akkor vicces, mikor valaki olyan keri/mondja ezt (nem te, teged nem ismerlek)
akinek a gepe kb a pinceben van 3 darab 2meter vastag olomajto mogott, es 2km-es vezetekekkel hasznalja a lakasaban.
Mert persze nekik az ergébé nem kell, mert uccse láttya, de legalabb a kazanhomerseklet meg a gpu terheltseg az latszik.[ Szerkesztve ]
-
opr
nagyúr
Az megvan, hogy ez a Lian Li?
Konkretan semmit nem gyart azok kozul, amit felsoroltal...Tehat meg egyszer, egy olyan gyartorol beszelgetunk, aki elso sorban gephazakat meg ventiket, meg tapot, meg par ilyen hulye kutyut, mint pl amirol a cikk szol gyart.
Namost, ha belegondolsz, itt annyira azert nincs mozgaster.
Jo gephazat mar 20 eve is tudtak csinalni ha megfizetted (Lian Li nem epp az olcso markak egyike), ventiben meg kabelben meg megis mit molyoljon?
Most megy az rgb, a Lian Li latott egy rest, lecsapott ra, aztan majd kiderul mekkora sikere lesz, ennyi. -
Sinesol
veterán
Btw, mi ez a világításfóbia? A hazai kockák barlangban élnek és bántja a szemüket a fény, vagy mi, hogy ennyire divat lehuzni a témát?
Szerintem nincs a kábellel semmi gond, bőven van ennek is helye, láttam már szép megoldásokat, még ha én inkább a letisztultabb dolgok híve vagyok, akkor is el tudom fogadni, hogy vannak más igények is.
-
Viktor77
titán
Meg.
-
Dilikutya
félisten
Így van, a világunk megérett a pusztulásra.
-
sKie^
tag
Mint egy falat kenyer!
-
rii
nagyúr
-
opr
nagyúr
"Úgy tűnik, nincs megállás a valódi innováció helyett a LED-gyártók bevételét növelő fejlesztések sorában"
Ne ertsetek felre, nem vagyok epp nagy rajongoja ennek az rgb-hullamnak en sem, de... Megis, mi a tokomet fejlesztene valaki egy szabvany tapkabelen? -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Jeeeeee!
-
Gróf...
aktív tag
Jöhetne már egy nagyobbacska meteorit!
-
martin66
senior tag
És az lesz a vicc, ha ebből degeszre keresik magukat
-
wwenigma
Jómunkásember
Új hozzászólás Aktív témák
ph A három, sőt, már négypálcás termékek sorába illeszkedő újdonság egy RGB LED-ekkel kiegészített 24 tűs tápkábel.
- Milyen videókártyát?
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- Politika
- DeepSeek ide vagy oda, az adatközpontoknak egyre több és több áram kell
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Spórolós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpársportok
- További aktív témák...