- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Házimozi haladó szinten
- Google Chromecast topic
- Synology NAS
- Milyen Android TV BOX-ot vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- [Re:] Megkapta az XT jelölést az októberben bejelentett Radeon RX 5500
Hozzászólok Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
Azért arra kíváncsi leszek hol lesz holnap listában(tipp sehol)
[ Szerkesztve ]
Szok kici occó.....többet veszel mégoccóbbb...helo koci
-
dajkapeter
aktív tag
Kíváncsi vagyok valóban lesz-e a szolgáltatóknál. Mert egyelőre mind a 3 szolgáltatót hozza az LG oldala. Viszont biztató, hogy az árukeresőn egyre lejjebb megy az ára. Múlthéten még 216 volt, már ~210 az ára. Media markt se hozza a honlapján még.
Ha írásommal megsértettelek akkor annak valószínűleg nem én vagyok az oka....
-
Cranberries
tag
Sajnos még a szolgáltatók honlapján sincs semmi infó. :-(
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Én felhívtam a hozzánk legközelebb lévő MM-ot, és a kis hölgy vagy nem mondhatott semmit, vagy nem volt képben, de azt sem tudta miről beszélek...
Keresek külföldi vagy régebbi/ritka Hell energiaitalos dobozokat gyűjteménybe! | Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
babosmiki
addikt
Várjuk ki a nap végét.
"Galaxy A80, Watch Active2, GalaxyTabS2 8.0, Shuttle XPC, "
-
leslien
veterán
azt nem írtak h melyik év februárjában adják ki...
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?....
-
cicaslany86
aktív tag
Az a baj az LG kissé lerontotta a renoméját utóbbi időben. Ne számítsatok olyan megjelenésre, mint egy Samsungnál vagy Apple-nél, mert nincs olyan szoros egyuttmukodese a Media Markt-tal, gyártói pultjuk sincs. Tehat nincs teruletis, aki egyből viszi a demot ha hivatalosan megjelenik. A G6 egy hónapja került a kínálatba, leginkább csak K-szériás cucc van. Szivesen megtapiznám, de sajnos nem lepődnék meg azon sem ha abszolut nem jonne, vagy csak x honap mulva.
《Samsung Galaxy S10》
-
leslien
veterán
majd ha 120k lesz boltokban mint a G6 akkor lesz dögivel... idióta banda... csak akkor jön ki időben Lg telo ha Google rendeli...
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?....
-
Remekelek28
őstag
Nem tudjátok véletlen,ha elállok egy neten rendelt telefon vételétől 14 napon belül,mert a töltőfej hibás,akkor ez esetben kérhetek komplett cserét? Illetve,ha nem is állok el,de a töltő cseréjét kérem,azt a márkaszervizben kell,hogy tegyem,vagy vidéki lg szervizbe is vihetem számlával? Az a baj félek,hogy a telot is le kell adni,nem cserélik csak ugy a töltőt..
Nem v30-ról van szó,de LG.. -
aTe014
aktív tag
Nyilván
A 8-ast és a 0-át cseréld fel!
Ott és a vipphone-nál is egyre jobb áron van annak, aki venni akar.
OnePlus 7 Pro 8/256 Mirror Gray
-
dajkapeter
aktív tag
Pontosan a jogszabályt nem ismerem. De, ha neten vetted akkor 14 napig elállhatsz a vásárlástól. Ez alól a szoftver és az élelmiszer kivétel, úgy tudom. Elvileg ha töltőfej hibás, akkor a szervíz cseréli... Mégpedig ingyér
Ha írásommal megsértettelek akkor annak valószínűleg nem én vagyok az oka....
-
Remekelek28
őstag
Ezeket én is tudtam,de a lényegi kérdést nem válaszoltad meg.. De hátha vki tudja..
Hozzászólok Aktív témák
ma A dél-koreai gyártó rendkívül szűkre vette a kávákat a hathüvelykes P-OLED kijelző körül, megmaradtak a kiváló zenei képességek és elvileg a készülékház is elég strapabíró.
- [Re:] Megvásárolható a RoG Phone II Strix és Ultimate Edition
- [Re:] PLEX: multimédia az egész lakásban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Asus router-ek
- BestBuy topik
- Crypto Trade
- Milyen videókártyát?
- [Re:] Az év keresésekben: Google keresési trendek 2019
- [Re:] Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- DIGI internet
- További aktív témák...
- Windows 10 Pro aktiváló kulcs (Frissítsd 7, 8-ról 10-re, tartsd meg minden fájlod)
- G-i3-i5-i7 brand ATX gépek Munkaállomások Workstationok Áfás számla garancia
- HP Spectre 13-af00nx - ÚJ 13,3" FullHD IPS TOUCH notebook - gyönyörű fehér színben
- Lenovo Thinkpad T460, HD, i5-6300U, 256 SSD, 8GB, magyar vil.bill., ujjl.olv., 6 hó gar
- HP Spectre x360 Convertible - 13-ap0004nx - ÚJ 13,3" FullHD IPS notebook - i7, 16GB, 512SSD, Touch