Hirdetés
- Akciókamerák
- OLED TV topic
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen videókártyát?
- Milyen széket vegyek?
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Kedves Érdeklődő!

Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!

LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
stemplar07
őstag
Hangban (Dac/Amp) pariban van az ,,Astell & Kern,, néhány típusával .. az S7 még egy Fiio profi fül erősítővel is gyengébben szól ..( nem hangerőre gondolok, természetesen, mert az ,,így már,, van, hanem minőségre )
(az aksi ami a gyenge pont ,( de legalább cserélhető) kell venni tartalékot aki nem tudja dugdosni ..) -
gretzky77
veterán
Hát én S7e-ről jöttem vissza nem bántam meg! Az is nagyon jó teló és erősebb is nekem mégis a V10 jobban bejön! A V10 nagyon jól optimalizált ,a hangminőség alatt fülessel a zenére gondolsz? Akkor egyértelműen V10, esetleg üzemidő lehet kevesebb a V10-ben de az átlagos sot megvan sztem
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Iphone 17 Pro 1TB, Bontatlan
- Xiaomi 13T 8/256 kék, hibátlan
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 86%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő