Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Plazma TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
PROHARDVER!
Kedves Érdeklődő!

Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!

LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
zombinyul
addikt
Ez jó dolog hogy alkalmassá lehet ezeket a csúcs LG-ket tenni a vezeték nélküli töltésre, akár matricával, akár gyári tokokkal, viszont a több ligával lejjebb focizó 735-ös Lumiám gyárilag tudja. Ez azért kissé bosszantó, nem is tudom mire vélni hogy az LG miért szarakodik ilyesmivel.
-
stemplar07
őstag
-
joey04
titán
az s6 edge plusnál van az előny, mert sokkal erősebb, az exynos köröket ver erre a közép-felsős 808-ra, a kijelzője jóval jobb hiszen sokkal jobbak a feketéi és jóval jobban átható erős napsütésben (bár én ips párti vagyok, de kisebbségben vagyok ezzel és egyébként is az árról volt szó és a samoled "többet ér" a piacon), üzemidőben szintén sokkal erősebb, jobb a support (hivatalos és nem hivatalos is) és azt most nem tudom, hogy pl a v10-ben van-e UFS 2.0 és LPDDR4 (utóbbi gondolom igen), de ha nincs, az is megtolja nem kicsit a samu szekerét.
iphone-hoz meg hülyeség hasonlítani, azon ios fut, már szoftveres sajátosságokkal és már hardveres körítéssel és követelményekkel, akinek azon rendszer előnyei elengedhetetlenek, azoknak nem opció sem a v10 sem semmi más, akinek pedig a korlátok elfogadhatatlanok, annak jobb vétel egy középkategóriás androidos készülék is. de majd a számok döntenek, megnézzük a következő negyedévekben mit tud az lg és a v10, addig csak fölösleges vita menne.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 128GB gyári független mint az új 2025.03.31. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Apple iPhone 15 Pro 128GB , kék titán - 91% akku - hátlap repedt
- Apple iPhone SE 2020 64GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- Bontatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- Xiaomi 14T Pro / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Itt egy (Head-Fi ből ollózva ) impedancia növelő rajz, ami a 3-4000 ft.-os Honkongi helyett egy ügyes műszerész a HighGain trükkhöz tud csinálni, a lényeg ,hogy a ,,végén,, 70 ohm körül legyen , úgyis csak az ,,auto-gain,, átveréshez kell ..