Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Pánik a memóriapiacon
- Vezeték nélküli fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Kedves Érdeklődő!

Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!

LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én mindig flac-ben rakom föl a 24 bites cuccaimat. Mivel ezeket én veszem föl Cubase-ben 24 bitben (főleg dob-basszus alap meg szinti/gitár-kíséretek koncertekre -, és fontos a minél élethűbb minőség, sosem konvertálok, nem akarok bevállalni semmiféle esetleges veszteséget.
A tárhely kérdését pedig megoldottam egy Samsung 128 Gb-os SD-vel. Eleve mp3-ból 50 Gb felett tartok állandóan a telefonon, úgyhogy ez amúgy sem volt kérdés.
Egyébként nagyon elégedett vagyok a zenei minőséggel, egyértelműen tisztábban, jobb térrel szólnak a dolgok, mint az előd telefonon, vagy bármi máson eddig. -
Ixion77
addikt
Gyors, valós tárhelyméret, olcsó, V10-zel általam tesztelve tökéletesen működik (zárójelben a V10-zel mért sebességadatok):
Netac P500
64Gb 3500Ft (írás 86 Mbps / olvasás 26 Mbps)
128Gb 8800Ft (írás 71 Mbps / olvasás 22 Mbps)
Szállítás kb. 2 hét.Én a 128-asat használom, és másolás ügyben a konvertálás nélkülre szavazok. Jó fejhallgatón akár hallható is lehet a különbség, de rossz fejhallgatón is felesleges a minőséget rögtön forrásszinten rontani... (Persze a Trabant is elvisz A-ból B-be, és mindenkinek akinek van az is, joga van úgy dönteni hogy inkább azzal akar utazni.)
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Warhammer 40.000
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sorozatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Máris megvásárolható az Ulefone új RugKing szériája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- alza vélemények - tapasztalatok
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Csak Kipróbált AGM G3 Pro 12/512GB jól használható Hőkamerával!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB Akku: 90%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S25+ 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan X / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest