Hirdetés
- Kormányos topik
- [Re:] Hat évre terjeszti ki termékein a garanciát az Arctic
- [Re:] Célegyenesben a Vulkan videokódoló és -dekódoló kiterjesztései
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 - 5600X / 5800X / 5900X / 5950X "Zen 3" (AM4)
- Valami baja van a tápomnak
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- [Re:] Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
-
PROHARDVER!
LG G2 témaösszefoglaló
Hozzászólok Aktív témák
-
firemanus82
senior tag
válasz
fery02 #53049 üzenetére
Nálam miért nem segített a rom csere? Volt 2x is telepítve, HR is...
LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro Dual => Huawei P30 Pro (256Gb) => Huawei P40 Pro (256 Gb) - A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
Quqesz
nagyúr
válasz
firemanus82 #53050 üzenetére
Remélem nem lesz,de 4x-re nem is volt egy kép sem ami utalt volna frissebb verzióra....figyi meglássuk....de asszony sony-jára még csak időpont sincsen lolira(Z1 compact,ugyan ez a hw kisebb kijelzővel amit most dob kukába,mert ritkaxar)
Viszont én is vidás vagyok és nekem már hosszú ideje a v20d van fent és egyszer csak jött egy sms a vodától,hogy változtatás miatt indítsam újra a telót és hirtelen lett 4G a listában[ Szerkesztve ]
Kínai ügynök vagyok, ezért vettem huaweit...
-
válasz
Mastershifu #53011 üzenetére
Nincs mit, szívesen!
Vedd nyugodtan, csak arra figyelj, ha kicsit is koszosabb munkakörnyezetben is használnád a telót, akkor lehetőség szerint ne fehéret, mert ez a Nekeda tényleg tisztíthatatlan szinte.A Spigen tokom meg eredeti, szintén eBay-ről, wowsomethingnew nevű eladótól (ő eredetit árul).
firemanus82:
Fogalmam sincs neked miért nem segít és ezzel a témakörrel én már csak azért sem nagyon foglalkozom, mert településünkön még 3G sincs, amiért nagyon haragszom magentáékra. -
PeteePeti
senior tag
válasz
fery02 #53049 üzenetére
Próbáltam azt is, de az újra indítás után ismét nem volt LTE! Most viszont a ROM cserével teljesen meg oldódott a probléma! De azért köszi!
Oneplus 9 Pro Stellar Black 12/256 | Garmin Enduro | Samsung Galaxy Tab S5e | Samsung Galaxy Buds+ | PS4 Slim | ASUS laptop | Merida Crossway XT-Edition 2020 | Siemens VECTRON
-
firemanus82
senior tag
válasz
Quqesz #53053 üzenetére
V20d-nél nekem is megjött. Azóta felraktam a v20H-t és semmi...
LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro Dual => Huawei P30 Pro (256Gb) => Huawei P40 Pro (256 Gb) - A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
Azharel
aktív tag
Ha már LTE, márc. 1.-től Telekom dominósok is használhatják a 4g hálózatot.
-
ak76
senior tag
válasz
firemanus82 #53029 üzenetére
Ugyan már,a samu is frissítette anno az S3-ast 4.3-ra,és egy katasztrófa amit csináltak vele,az S4-ről nem is beszélek,egy hétig bírtam hogy a készüléket minden este töltőre kellett tennem átlag 2-2 és fél óra kijelzőidővel,20 perc telefonálással,3 sms-el,meg 10 maillel,nevetséges az üzemideje,a havernál most is az van 4.4 alatt is egy siralomvölgy az egész cucc...
Az Lg frissítési politikája pont ugyanolyan mint a többi mainstream gyártóé,tudják jól hogy a vásárlók 99 százaléka pont leeszarja hogy JB,KK,vagy LP van e a telefonon,amíg fut a facse,a viber,meg a jutyúb,nem érdekli őket,pláne nem is értenek hozzá,tőlük akár "windows is lehet az android".
A kockák sírása meg senkit sem izgat. -
firemanus82
senior tag
Majd (márciusban vagy később) meglátjuk...
-
Danny365
őstag
Jóféle háttérképek egyenesen a Flex 2-ből.
-
válasz
Danny365 #53066 üzenetére
Kéne a romjából az az órás ficsőr is. Elvileg tudná a G2 meg G3 is, nem?
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Akit a következő sorok zavarnak, kérem tekintsék semmisnek az írásomat. Azoknak osztom: akik lusták
, nincs idejük keresgélni, vagy nem áll módjukban keresgélni.
G3-s frissítés hírek már voltÍgy készíts saját, testreszabott böngészőt Androidra
Jönnek a 4K-s mobilok, a Huawei szerint ennek nincs értelme
PhoneSoap – a töltő, ami elmossa a mobilod (ezt melyik pihentagyú találta ki
)
https://hardverapro.hu/apro/meg_mindig_nincs_gemer_geped_ezt_most_olcso_megusz/friss.html
-
laverdadb
tag
Valaki tudja pontosan, hogy Cat 3as vagy cat 4es a G2? Mindenhol mast irnak!
iPhone 12 / iPad Pro
-
Quqesz
nagyúr
válasz
firemanus82 #53057 üzenetére
Sztem próbáld meg a kdz-vel feltenni a voda v20d romot,fent van a firmvare oldalon. Egy próbát megér...
Frissítés
Nekem ilyenkor az jut eszembe,amikor még nexus s-em volt és kijött a 4.0 ice cream...2 nap után letiltották a frissítést,mert akkora bughalmaz volt,hogy égett tőle a gogli...a szifonokra az ios hányszor jött ki xarul.....most is kijött a 8-as,de már 3-4 frissítésnél tart...ez van(asszem wp terén is vannak gondok)Danny
Köszi a képeket![ Szerkesztve ]
Kínai ügynök vagyok, ezért vettem huaweit...
-
Snoop27
senior tag
Nem hittem volna, hogy tolto kabel es tolto kabel kozt ekkora kulonbseg lehet. Eddig a gyari toltokabelt hasznatam, azzal toltottem PC USB-jen keresztul is, de max. 300-320 mA-rel toltotte, tegnap este erkezett meg a par napja megrendelt fast charge micro USB kabel, hat mit mondhatnek, hihetetlen a kulonbseg, eddig 300 korul volt a toltesi sebesseg ezzel pedig 1300-1400 mA, nem gondoltam volna. (kocsi toltohoz vettem)
Bocs az offert, gondoltam megosztom veletek a tapasztalatomat.LG Optimus G Black --> LG G2 32 GB Black --> LG G4 Brown Leather --> Note 5 Black Sapphire --> Samsung S8 Orchid Grey + Moto 360 --> Huawei P40 Pro --> iPhone 11 Pro Max
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Snoop27 #53076 üzenetére
Pc-n természetes hogy lassabban tölt. Hálózatról azért gyorsabban töltötte a gyári is nem? Nekem 1500-1600mA-el tölti.
Én emagrol rendeltem 500ft-ert egy 2 végű (lightening/microusb) kábelt csak úgy vagy jó lesz vagy nem alapon, és halistennek bírja a bika töltést.[ Szerkesztve ]
https://www.facebook.com/sniperstraps/
-
Snoop27
senior tag
válasz
vadászcsiga #53077 üzenetére
Viszont en mind2 kabellel PC-n keresztul toltottem, s igy volt olyan nagy kulonbseg, nem gondoltam, hogy ilyen sokat szamit a kabel minosege.
LG Optimus G Black --> LG G2 32 GB Black --> LG G4 Brown Leather --> Note 5 Black Sapphire --> Samsung S8 Orchid Grey + Moto 360 --> Huawei P40 Pro --> iPhone 11 Pro Max
-
tepenzed
őstag
Tudna valaki egy bevállt autòs tartót linkelni?
-
gabenn4241
tag
Akit érdekel egy bontatlan nillkin üveg fólia, keressen meg privátban.
-
Mastershifu
tag
válasz
tepenzed #53079 üzenetére
Szia!
Breffo Spiderpodium -- díjnyertes kiegészítő
Itt a fórumon találkoztam vele én is, szerintem az egyik legkomolyabb darab.
i486 DX2-66MHz
-
firemanus82
senior tag
válasz
tepenzed #53079 üzenetére
Én ilyet használok
-
batai15
nagyúr
Tényleg hamarosan jön az 5.0?
[link]
"A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél". John C. Maxwell*******
-
kristof_
tag
-
castiels
addikt
Sziasztok.
Kijött már a Lollipop? -
Sragi
őstag
Nem tudom ki,hogy van vele de én abszolút nem remegek azon,hogy nem jött még meg a nyalóka. A többi gyártó sem rohan vele...
[ Szerkesztve ]
Motorola Defy+/LG G2/Honor 8 Sapphire Blue/MI 9T Pro
-
batai15
nagyúr
válasz
castiels #53092 üzenetére
Hát őszintén nagyon csalódtam. Se kamera api nincs benne , ráadásul bootlopolt nem egyszer. Ki is fagyott, közelség szenzor se megy. Volt h alkalmazás is eltűnt. Ráadásul az ART miatt még kevesebb helyem volt.
Gyorsabb és ennyi kb."A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél". John C. Maxwell*******
-
torreador22
aktív tag
Sziasztok! Egy kérdés a hozzáérőtökhöz! Az üvegfólia eltávolítása nem hagy nyomot a kijelzőn?
torreador22 felhasználónak 369 pozitív és 0 negatív értékelése van az oldalon!
-
inthro
aktív tag
-
Sanki
addikt
válasz
torreador22 #53096 üzenetére
Én 1-2 hete egyszer vissza szedtem az üvegfóliát, nem hagyott semmi nyomot a kijelzőn.
/// Eladó: Opel Astra G Delphi fűtéskapcsoló, Spal riasztóhoz távirányító/// "Work smarter, not harder..." /// -
-
Nightman1
tag
Most hadd ne konvertáljak,de kezembe akadt egy xperia Z2.
nyilván van amiben a g2 jobb,és van amiben az xperia.
de hogy a g2nek sokkal jobb képei készülnek..
ezen lehidaltam..
megpróbálom feltölteni vhová..[ Szerkesztve ]
Hozzászólok Aktív témák
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Horgász topik
- Kormányos topik
- Komoly Covid Kocsma
- [Re:] Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt
- Robotporszívók
- [Re:] Hat évre terjeszti ki termékein a garanciát az Arctic
- [Re:] Samsung Galaxy S20 FE Gyári garancia, sok ajándék!
- [Re:] Fatális balesetet szenvedett egy állítólag Autopilotot használó Tesla
- Kerékpárosok, bringások ide!
- [Re:] Célegyenesben a Vulkan videokódoló és -dekódoló kiterjesztései
- További aktív témák...
- Philips 499P9H (49", 5120x1440, VA panel, 70Hz, Ívelt, FreeSync, HDR) ÚJ! AKCIÓ! 224.900.-
- Samsung Galaxy S9 DUAL sim 64GB Midnight Black
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - AMD QuadCore/8GB/192 GB SSD/15,6" FHD/AMD 2GB VGA/ HDMI / Webkam / Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i5 - 3.Gen / 8 GB / 120 GB SSD / 12,5" / Webkam / Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5. -6.Gen / 8GB/ 256GB SSD/12,5" (FHD is)/ HDMI/ Webkam/ Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Comnica Kft.
Város: Budapest
Cég: ProDSP Technologies Zrt.
Város: Budapest