Hozzászólok Aktív témák
-
LurkerSheik
tag
Nem vagyok nagy LG fan, de a G3 tényleg az idei év eddigi legszebb telefonja. Valamint a web os is elég jól működik a tv-kben. Mondjuk az LG tévék általános sebességével eddig sem volt gondom. Ott van mellé a magic remote ami szerintem megint csak a legtutibb okos távkapcs.
A gyerek szájából vették ki...
-
Márko88
aktív tag
Mondjuk One M8- nàl nem szebb, de ez izlès dolga.
2017.05.25 Galaxy S8..nincsenek szavak
-
DaveJr
őstag
+LurkerSheik: Nem a G3 kapta. A billentyűzet, a képernyőzár és az UI kapta a díjat. Az hogy a képen egy G3 szerepel nem jelent semmit.
Isten és a programozók versenyt futnak egymással. A programozók egyre hülyebiztosabb programokat készítenek, Isten pedig egyre hülyébb embereket.
-
Nem semmi teljesítmény
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line. iPad Pro LTE & iPad 2018 ,Android One.
-
Csapoati
nagyúr
Kerdes, hogy akarnak-e egyaltalan (hajlitott kijelzos oraja mar van ugye a masik koreainak), de ettol fuggetlenul tenyleg nem semmi a G Flex.
A dijakat meg en is jogosnak erzem, lathatoan belead mindent most az LG. Csak a minap tesztelt L80-at felejtsuk el.
Haladni kell a korall (vagy Core-ral)!
-
skyli
senior tag
1-2 apró karc látszik a hátulján, de már párszor aszfaltra is ejtettem le (a sarkokon látszik ennek a nyoma
)
Talán egy kicsit karcállóbb a hátlap mint pl egy sima műanyag, de maximum nagyon pici karcok tűnnek el. Nem tesztelgetem
nem emiatt vettem. Elsősorban a 6 colos kijelző és kis keret miatt
Hozzászólok Aktív témák
ma A dél-koreai gyártó a Red Dot Awards Kommunikációs formaterv kategóriájában zsebelt be kilenc nagyon fontos díjat.