Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Steam Deck
- Kvázi kidobja az OpenGL ES-t az Androidból a Google
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raysen623
addikt
Ma reggel megjelent a tálcán, hogy lefoglalhatom a Win 10-es verziómat és akár frissíthetek is... Találkozott valaki hasonló jelenséggel?
OK, megtaláltam a fórumon.
-
Hyoora
csendes tag
Sziasztok! Van olyan fórum ami a win10 magyar felhasználóknak van nyitva?
Vagy aki tud segíteni nekem pár problémában(fent van a hangkártya driver de nincs hang) az írna nekem egy pm-et? :/
Sorry hogy ide írtam emiatt! -
Kronos3000
senior tag
válasz
Komplikato #133 üzenetére
Én anno leszedtem valahonnan a DreamScene valamiféle Win7 alá való változatát,32bit-re tökéletes volt,bár csak kipróbáltam,most előkerestem egy mentés dvd-n megvan,és kipróbáltam elindul W8.1(x64)-n is.
-
Szatyor95
senior tag
Én szerettem ezt a funkciót, egyszerűen szép volt. Akkoriban még igencsak bikának számított a gépem, így meg sem röccent tőle. Hagyhatták volna a 7-ben is, maximum nem használta volna sok ember. Persze meg lehet lenni nélküle, de több óra word és excel után valahogy jó volt pár percig nézni a vízesést, ahogy zuhog.
-
JhoniMitchel
tag
válasz
Komplikato #133 üzenetére
Szedd le akkor te is a W10-et és írd meg nekik, hogy tegyék vissza. (van benne egy visszajezések küldésére való progi)
-
AAAgold
senior tag
-
Komplikato
veterán
Emlékeim szerint a DreamScene-t be lehet hackelni a W7 alá is. Hát nem sokan próbálták.
(Viszont nekem a gadgetek kidobása fájt egy kicsit, mert a sok csicsa marhaság mellett akadtak értelmes dolgok, időjárás, rss, naptár, árfolyamok ... és senki ne mondja, hogy külső gadget programok kevésbé teszik instabillá a rendszert.)
Ez kb. olyan mint anno a W98 aktív desktop, nem sok embert láttunk aki HTML alapú hátteret tett volna be, én is csak az ominózus gyári fehér hiba képernyőt láttam ilyenből. -
JhoniMitchel
tag
Már szedem is!
Am. akkor 2006-ban amikor még rengetegen használtak egymagos gépet, lehet, hogy felesleges tűnt, mert felfalta a procit, de ma már egy modern asztali gépnek meg se kottyanna, ha videó lenne a háttér. A telefonoknál is igen sokan használják a mozgó háttérképeket, pedig ott azért az aksit rendesen eszi.
-
azopi74
addikt
válasz
JhoniMitchel #129 üzenetére
Ja, a csodálatos DreamScene, az Ultimate verzóban... Hál' istennek eltávolították, mert rájöttek az égvilágon semmi értelme nincs. De ha valaki nagyon mazochista, és nem tud ilyen szarság nélkül létezni, ott a StarDock-tól a DeskScapes.
-
JhoniMitchel
tag
válasz
szabonagyur #124 üzenetére
Meg a vistaba lehetett videót is betenni háttérnek.
-
Az eredeti cikk, idézve:
"Windows 10 is a keylogger, could be stealing data
There's no question that the world was excited for the preview release of the latest version of Microsoft's operating system, dubbed Windows 10. But how many people who downloaded the latest release actually read the terms of service? We know for a fact that most people simply click "I agree" and "next" when presented with the wall of words, and that may not always be wise.
After looking through the privacy statement for the technical preview, it's clear that Microsoft is harvesting a lot of data. The beginning of the document starts harmlessly enough, stating that the company collects information about the device you install the operating system on. Things take a turn after that, stating that Microsoft collects voice input, information about files, and how long it takes to open the file for use in improving performance.
That's bad enough, considering many people are still concerned about Kinect always watching and listening in on you. Things get even more ominous with the following the statement:
enter text, we may collect typed characters and use them for purposes such as improving auto-complete and spell check features.
Based on this, Microsoft could have thousands of username and password combinations stored in a database somewhere. While they're probably not going to use the data to access your bank accounts or company's VPN, the fact that the data is collected at all means it's possible for someone to steal the information for their own use.
Source: Microsoft"
-
szabonagyur
félisten
válasz
JhoniMitchel #122 üzenetére
Ez nem igaz, a Vista volt beépített játékok terén a legtöbbet nyújtó.
-
DigitXT
nagyúr
válasz
JhoniMitchel #119 üzenetére
Akkó' nem is köll...
-
JhoniMitchel
tag
válasz
kriszwells #116 üzenetére
Igen, csak regisztrálnod kell, de ha volt hotmail vagy msn accod akkor azzal is betudsz lépni és akkor ott letudod szedni az iso-t a ms oldaláról.
Nem kell hozzá semmi, nem szükséges, hogy legyen a gépeden windows. Tehát leformázhatod a gépet előtte. A PS megy rajta, szóval valószínűleg a lightroom is menni fog, meg a GIMP, Vegas-al se lesz probléma szerintem.
-
JhoniMitchel
tag
válasz
KIRA\/NOVA #100 üzenetére
Nem tudom most ezt mire írtad, de igen 15 perc alatt fent van USB-ről.
-
kriszwells
aktív tag
Üdv! Ha regelek egy Microsoft accountot akkor ingyen kipróbálható ez a teszt verzió? Vagy kell h legyen frissítési alap? Igaz van Win 7-em, gyári. De ha le akarom előtte formázni a gépet, így fel tudom rakni?
Esetleg valaki (GIMP, Lightroom Sony Vegas) ezek mennek rajta? -
JhoniMitchel
tag
Jó, lehet ha teljesen meghalna a rendszer, amire nem túl sok esély van, akkor lehet beletelne egy órába is. Attól félek, hogy majd ahogy jönnek a frissítések és módosítások, olyanná válik a rendszer ami majd megint nem tetszik. Annak örülnék, ha így maradna ahogy most van rendszer, ami a 8/8.1-ben idegesített azt kivették, így meg olyan mint egy Win7 a Win8 pozitív újításaival.
-
SellSword
csendes tag
Valaki linkeljen be egy windows 10-es aknakeresőt :>
-
törölt tag
Magyarul tud?
-
retroid
senior tag
Hello
Daemon tools működik a 10el?
Utorrent?
-
Szatyor95
senior tag
válasz
Thocy a ZAGY #75 üzenetére
Az MHD4500 itt is megy, csak sajnos abból nem él meg sem az AutoCAD, sem az Inventor. Meg én sem.
Én is egyre jobban húzok a Linux felé, egyszerűen jobban tetszik az egész. Win-t eddig is csak a CAD és a játékok miatt használtam, de talán lassan beindul a Linuxos játékok készítése is.
Nem lenne rossz egy olcsóbb Windows, talán még én sem kukáznám a platformot akkor. Lehetne mondjuk 10.000 Ft, és feltehetnéd 1 gépre. 25.000 Ft-ért meg lenne egy olyan, amit 3 gépre is pakolhatsz. Ha meg mellé veszel egy Office-t, akkor azt akciósan kapod. Amennyire én tudom, az MS úgyis a Server ágból él OS terén.
-
-
Ghard
őstag
Bitdefender Antivirus Plus 2015 nem települ fel.
-
KIRA\/NOVA
aktív tag
válasz
JhoniMitchel #96 üzenetére
USB-ről = 15p WinX
-
KIRA\/NOVA
aktív tag
De a CMD-be sikerült bele rondítaniuk, van az mpxplay progim ami folyton kifagy megnyitás után de a necromancer DOS navigátor nem de be kell állítani hogy ne jelölgessen ki semmit a CMD mert az egér használata úgy ezzel az új funkcióval el van cseszve. Arról nem is beszélve hogy mért nem lehetett ezt bele integrálni a Power Shell-be
A Fekete téma sem már az igaz de a bejelentkező képernyő az jobb mint a 7nél.
WINVER: 6.4 -
azopi74
addikt
válasz
JhoniMitchel #96 üzenetére
Hát nem is a windows újratelepítésére gondoltam, hanem az egyebekre, ami utána jön. Neked például egy MS Office, Visual Studio, SQL server telepítés mennyi idő normál esetben? Azt ne mondd, hogy 15 perc
És akkor még csak a számomra nagyon alap dolgokat említettem...
-
Silentfrog
veterán
-
-
azopi74
addikt
válasz
JhoniMitchel #88 üzenetére
"Én már le is töröltem a Win 8.1-et mellőle, mert ezzel fogom használni a gépet ezután, annyira tetszik."
Bátor gyerek vagy
Ne lepődj meg azért nagyon, ha nem várt dolgok történnének.... Bár az is igaz, hogy korábban ebben a korai stádiumban sokkal instabilabbak szoktak lenni a MS OS-ek. De egy nem várt történés jónéhány órát elrabolna a drága időmből, amit nem tudom, ki térítene meg, szóval én inkább nem szórrakozok, De ha te még az időmilliomos korszakodban vagy, akkor csak kalandozz bátran
-
JhoniMitchel
tag
Feltettem a mai napon a Notebookomra a Windows 10-et (Windows Technical Preview-t) és első tapasztalataim szerint sokkal jobban használható már most, mint a Windows 8.1 és biztos vagyok benne, hogy az emberek majd erre sokkal többen váltanak Windows 7-ről és sikeresebb lesz mint a Windows 8.
Ami nagyon tetszik benne:
- Ha a képernyő sarkaiba húzod az egeret, akkor nem jön fel a sáv, mint Win 8/8.1-be
- A metrós alkalmazásokat mostmár lehet ablakos módban is futtattni
- Van start menü, majdnem ugyanaz mint a Windows 7-ben volt
- A windows 8-as skint megtartották
- Van egy kereső alkalmazás a tálcán amihez hozzá lehet rendelni a programok értesítéseitAz intézőhöz, vezérlőpulthoz és a legtöbb windows-os programhoz nem nyúltak, azok olyanok mint a Windows 8-ban voltak, ez is pozitívum számomra.
Bár még csak egy szűk napja használom, azt kell mondjam, hogy teljesen stabil és használható a rendszer. Az összes eddig telepített WIn8-as akalmazás fut. rajta (Office 2013, Chrome, Visual studio). Miután feltelepítettem, felismert mindent a Notebook-ban a wlan kártyát is, amit a win8-nál külön kellett leszednem.
Én már le is töröltem a Win 8.1-et mellőle, mert ezzel fogom használni a gépet ezután, annyira tetszik.
Angol, kínai és portugál nyelven lehet letölteni. A letöltéshez csak egy microsoft-os account kell, a régi msn-es vagy hotmail-es is jó hozzá.
-
-
Jack@l
veterán
válasz
Kronos3000 #83 üzenetére
Akkor erre se kell költenem... (sszák meg)
-
Kronos3000
senior tag
Feltettem a 64bit-est,teljesen jó semmi driver nem kellett hozzá,audio,még a vga is tökéletes amd catalyst-et is feltette.Jó lműködik,de így két óra próbálgatás után ez csak egy 8.1 fura start menüvel.Nekem tetszik de aki 8,vagy a 8.1-et nem tudta megszokni annak ez is necces lesz...
-
-
Jack@l
veterán
Nagy felbontású monitor tulajoktól kérdezném, hogy a betű/ablak skálázhatóság mennyit javult?
-
válasz
Thocy a ZAGY #75 üzenetére
Apropó kód: ha ez a 10es béta (najó alfa) tényleg stabilnak+működőképesnek bizonyul, ideiglenes ingyenwindows megoldás lehet sokaknak. Meddig lehet használni a 10-es bétát? Vajon jönnek rá frissítések?
-
SRII
őstag
válasz
szabonagyur #68 üzenetére
az ilyen beszólás után, azt érzem a te mentalitásodon is kellene csiszolni SZABONAGYUR!
-
Thocy a ZAGY
tag
válasz
Szatyor95 #43 üzenetére
Egy GMA950 is tökéletesen megy Win8.1 alatt alapból. Nyilván hardveres gyorsítás nincs a böngészőben, de az alap rendszert szépen vitte egy E6300 Core 2 Duo mellett, amikor feltettem pár napra megnézni milyen. Aztán ment vissza a Linux, mert már nagyon kiabált a kódért (azért azt mindenképpen az MS javára kell írni, hogy legalább ki lehet próbálni, mielőtt pénzt ad érte az ember). Megjegyzem nem vagyok elvakult Linux hívő, de amire nekem kell, arra az is jó (nagy néha kis patkolással, de egyre ritkábban kell), különösen, ha összehasonlítjuk az árakat (és mellé vesszük a legalitással járó jó érzést).
Egyébként ha meglépnék azt, hogy egy Win licensz nem 25-30 ezerbe kerülne, hanem csak 8-10 ezerbe és esetleg a soron következő mondjuk 3 verzióra is ingyen frissíthetsz (ha közben gépet cserélsz, akkor arra tovább viheted), akkor lehet, hogy meggondolnám magam.
Bár igazi konkurenciája (nem, jó ideig még nem az asztali Linuxnak, hanem a Chrome OS/Android párosnak) ingyen lenne, a kieső bevételt pedig lehetne pótolni egy jó Bing keresőből visszafolyó bevétellel és egy olcsó otthoni Office verzióval (a mostani előfizetéses modell már nem is rossz árban, de mondjuk ha lenne olyan, hogy plusz havi 800-1000 forintért hozzá csaphatod a legális - aktuális verziószámú - Windowst, szintén több gépen használva, azzal is ki lehetne békülni
).
-
Sutty66
tag
AZz első lépések kihagyásával itt közvetlen elérhető. [link]
-
Komplikato
veterán
Nem tudom, nem vagyok elég bátor feltenni, mert anno a Win8 TP az szépen hazavágta a másik HDD-n lévő rendszert. Pedig XP óta minden próba verziót kipróbálok én is. (Persze volt W98 is a build 1998, amiben még benne volt az USB támogatás, de az ilyen kuriózumként és az inkább RC, mint béta.)
Én nem értek egyet azzal, hogy mennie kéne P3+512MB ram gépeken is. Könyörgöm egy P4 gépnek majdnem nulla értéke van ma és az is már évtizedes matuzsálem. Másrészt elszomorít, hogy a W10-ből megint csak évtizeddel az első 64 bites desktop procik után van még 32 bites. Minek? Ne hogy elterjedjen már normális natív 64 bites optimalizált program, mi?
Régi ócska gép + XP kombó meg azért van sok cégnél, mert annyira sóherek voltak, hogy mindenféle gagyi helyről rendelték be a szoftvereiket olcsóért, aztán jó ha nem Turbo Pascalban írt DOS progi, hanem "csak" W3.1-es vagy direkt W95 "fejlesztés", új verzió nincs, a régi programozó meghalt, már csak drágán dolgozik, stb. a lényeg, hogy új rendszeren nem is megy a csuda programjuk. Láttam kismillió ilyen egyedi számlázó programot, meg sok mást. Másik hasonló kedvenc valami ActivX-et használó, böngészőből futó tákolmány, ami miatt teszem azt IE6-nak kell lennie a gépen vagy maximum IE8, mert újabban nem megy ...
-
Ghard
őstag
Windows 8.1 mellé telepítve külön partícióra lehet választani bootnál, hogy melyik induljon?
-
cildren
tag
Csak nálam fordult elő, hogy véletlenül rányomtam a store-ra és utána semmit nem lehet csinálni kb a rendszerrel?(VMware Workstation 10-ben fut a rendszer)
-
imibogyo
veterán
Pedig teljesen igaza van és ez szerintem nem tisztelet kérdése (pláne nem a magyar windows tiszteletéé, maximum a magyar nyelvé). Egy abszolút fejlesztés alatt álló rendszernél konkrétan 1000. a sorban, hogy minden egyes (már bocsánat, az informatika és a fejlesztés szempontjából) kis nyelvet támogasson. Ez majd a véglegessel szemben egy minimum elvárás lesz természetesen, de egy pre-alpha verzióban elég érdekes "igény". Ráadásul ez soha nem is volt jellemző a fejlesztői verziókra.
-
BiP
nagyúr
Ütni nem üti. Nem én tehetek róla, hogy tesztelőknek szánják, ellenben mégis fontos feature-öket nem tesznek még elérhetővé. Pedig szerintem is meghatározó az új WDDM, az új DX, ill. a weblapok szempontjából az IE12.
(van pár oldal, ami IE-t követel, de még a 11-essel sem kompatibilis, eléggé megnehezíti a napjaimat)
De szerintem a következő Preview-ban már benne lesz.
És valóban volt már olyan, hogy preview-n ment, a véglegesen nem.
DE azért lássuk be, ez is több, mint a semmi. Legalább el lehet kezdeni azt a fajta tesztelést, hogy a verzióváltásból adódó gondokat kiküszöböljék, aztán a többit meg majd a későbbi verziókkal.
Ez még a jobb scenario, mintha nem lenne semmi előzetes, aztán a véglegesnél kamillázik mindenki. -
Ez hamar jött,megnézzük,hogy milyen lesz.Kiderül érdemes e váltani majd jövöre.
-
Világéletemben angol oprendszereket használtam, általában elég nagy bajban vagyok, ha magyar wines ismerősöket kell kisegíteni, hogy mit-hol talál a vezérlőpultban, eszközkezelőben és egyéb szép magyar nevű helyeken
úgyhogy nem tud meghatni ha nem rakják bele egy pre-alfa-verzióba...
-
Lenni lesz, a mostaniban meg legyen kedves lőjön valaki egy DXDiag screenshotot, hogy milyen verzió ketyeg benne. Attól tartok valamilyen 11.x.
#54: Ez elvileg egy pre-alfa tesztpéldány. Gondolom a DX12-t is szeretnék tesztelni és létezik belőle már alfaverzió. Akkor miért nem teszik bele? (a kérdés továbbra is költői, akinek fenn van, az + tudna erősíteni a használt DX-verzióról)
-
-
Geller72
veterán
Ez az egymás utáni mondatod egy kicsit üti egymást, nem gondolod? Pont ezért írtam a kommentet egyébként:
"Előzetes a fejlesztőknek, hogy előre ismerkedhessenek vele, tesztelhessék az appjaikat, hogy megy-e vele, stb. hogy ne a végleges Win10 megjelenésekor koppanjon mindenki, hogy ez nem megy, az nem megy.
vs.
Ez ráadásul annyira előzetes, hogy nem csak nem feature complete, hanem már ismert feature-öket is kivettek belőle, nem tették bele a jelenlegi fejlesztés alatt álló változatokat belőle. (pl. IE12, DX12, Cortana)Érted már miről is beszélek? A cucc annyira pre, hogy könnyen előfordulhat az a szitu, miszerint a pre cuccal ment, a véglegessel meg nem fog. Vagy éppen fordítva. Volt már rá példa nem egyszer. Hogyan tesztelsz applikációt, ha nem a végleges cucc van a kezedben, legalább egy RC? Pont egy ie12/dx12 az a szint megugrása, amivel egy rendszer teljesen más shellt kap a végére. Eléggé belenyúl mindkettő az alaprendszerbe ahhoz, hogy akármi is legyen a végeredmény. Szerintem.
-
válasz
Szatyor95 #43 üzenetére
Na ettől tartottam: a 8.1-es driverek se lesznek jók. Driver-aláírósdit helyretetted?
-
SRII
őstag
válasz
szabonagyur #44 üzenetére
ott van tényleg, de magyar nincs, ezért le sem szedem! ha valaki megtudja ,hogy lehet magyarosítani az írja meg!
-
Szatyor95
senior tag
#17: Egy Intel MHD4500 és egy AMD Mobility Radeon HD3650. Hiába a gyártói támogatás hiánya, ez az Intelnél is adott. És az működik.
#21: Maradok is a 7-nél amíg lehet. Utána meg ott a Linux. Érdekes egyébként... 8.1 alatt hibátlanul üzemel, holott már ott sem támogatott.
#42: Még nem elérhető a magyar nyelvi beállítás. Majd később lesz csak.
-
SRII
őstag
hali!
senki nem írja,hogy angol nyelvű baxa meg! vagy ez természetes dolog, és én bamba vagyok az ilyen dolgokhoz, de ha bamba vagyok akkor tájékoztatás jelleggel letehet volna írni,hogy eng!lehetséges esetleg hogy, magyar legyen?
-
-
Prosectura2
tag
Live CD?
-
BiP
nagyúr
Start menü, virtuális asztalok, új IE, új DirectX, Cortana.
De ami a lényegesebb újítás, az a közös platform, közös Store, a biil+egér és a touch kezelés ügyes kombinációja a különböző kategóriájú gépeken (dekstop, laptop, tablet, dokkolós tablet)Érdemes olvasgatni a ZDNet, Neowin.net, Winfuture.de, Winsupersite, The Verge oldalakat, elég naprakészek.
(Nem véletlenül csak őket hívták meg a zártkörű sajtóeseményre tegnapelőtt).
pl. ez a bemutatóról a blog, talán ez a legteljesebb.
http://live.theverge.com/microsoft-windows-9-event-live-blog/
http://windowsitpro.com/paul-thurrotts-wininfo/microsoft-seeks-please-everyone-windows-10
http://www.zdnet.com/microsofts-windows-10-whats-new-and-how-to-get-the-preview-bits-7000034210/
http://winfuture.de/news,83866.html10-es elnevezés:
Szerintem ennek egyszerűn leginkább marketing okai voltak, aztán szépen utólag ráhúzták a magyarázatot, hogy miért legyen 10 (nagy ugrás), de miért ne 9 (Win95-re utalás), miért ne One (mert 1-es Windows már volt), miért ne X (OS X után ciki lenne), miért ne simán Windows (valami jelölés mégiscsak kell).
Szerintem egyszerűen a Win8 negatív megítélésétől akarnak csak szabadulni, ezért jött a nagy ugrásos mese, hogy a vásárlók ne azt érezzék, hogy ez csak egy tupírozott 8-as, hanem valami új.
És hogy a fenti ok mellett miért volt jó marketinghúzás? Annyira váratlant léptek ezzel, hogy 2 napja erről beszél az egész internet. Jó kis lépés volt. (meg főleg, hogy titokban tudták tartani, ezért lehetett ütős.) -
-
BiP
nagyúr
Ez egy Technical Preview. Előzetes a fejlesztőknek, hogy előre ismerkedhessenek vele, tesztelhessék az appjaikat, hogy megy-e vele, stb. hogy ne a végleges Win10 megjelenésekor koppanjon mindenki, hogy ez nem megy, az nem megy.
Ez ráadásul annyira előzetes, hogy nem csak nem feature complete, hanem már ismert feature-öket is kivettek belőle, nem tették bele a jelenlegi fejlesztés alatt álló változatokat belőle. (pl. IE12, DX12, Cortana)A felhasználói felület pedig mindig később, a megjelenéshez közelebb szokott a véglegesre változni. Gondolom más programoknál sem az UI kialakításával kezdik, de a korábbi Windowsok előzetes változatai is jó példák arra, hogy az első Preview-k mindig az előző rendszerre hasonlítottak a legjobban.
(így jelen esetben ez a 8.1-re)(#33) Kakaduku: Sosem létezett, így ki sem maradhatott.
-
Kakaduku
senior tag
A Win 9.0 kimaradt?
-
szabonagyur
félisten
válasz
t72killer #28 üzenetére
Rendben legyen licensz, de ott a hardver akkor is kevés, és amik futnak rajta milliós programok nem fognak Win10 alatt... illetve nem várható el hogy az elmúlt 15 év összes hardvere támogatott legyen. Lehetne, szép is lenne, de az én 6 éves gépem ami ma is megállja helyét sem támogatott. Win7 még megy rá, kész el kell fogadni.
-
WoodrufF
tag
Játékokat próbált már valaki futtatni,esetleges gyorsulás?
-
válasz
szabonagyur #22 üzenetére
A magyar/német/brit/amerikai stb államnak keretlicensz-szerződése van az MS-el, ami azt jelenti, hogy bármelyik meglévő MS oprendszert további licenszdíj nélkül frissítheti.
Nem feltétlen a magyar viszonyokra gondolok, pl a brit és a holland kormány fizetnek az MS-nek a frissítésekért.Persze ott marad az újratelepítés macerája és az appok kompatibilitása...
-
Szeszkazán
senior tag
Sehogy se tudtam fel tenni VMware Sphere alól, első újraindítás után kékhalál minidig és 0x000001 error
-
Geller72
veterán
Tehát szinte majd minden olyan cucc hiányzik belőle, ami miatt w10-nek lehetne nevezni, most enélkül meg szinte koppra w8(.1) az egész. Akkor ennek így mi értelme volt?(van).
-
szabonagyur
félisten
P3+512? Ekkora hülyeséget.... nem fogják támogatni mivel értelme sincsen... szerinted egy nullát érő gépre fognak venni 20e Ft összegért új rendszert? dehogy fognak... illetve az a teljesítmény rohadtul kevés azokra a gépekre. Általában nem azért nem cserélik le a P3as gépet mert nincs gépre pénz...a rajta lévő programokat is meg kellene venni újra és valószínűleg az új verziók amik Win8-1 vannak megírva nagyobb gépigénnyel is bírnak.
-
válasz
Szatyor95 #15 üzenetére
A csempe/start témához: kíváncsi lennék a Server Next-re, ami szintén most lett alfatesztre kiadva, vajon egy szerver OS-en is nyomatják a modern UI-t
#19: gondoltam, hogy addig totál átszabják... Pl kell bele DX12 - vagy ez már a mai verzióban is megvan?
#21: 5+éves vas esetén nem lepődöm meg. Bár 8(.1)-re igazán írhatott volna meghajtót az AMD.
Sajnos ezt csinálja most az ipar: harmatgyenge hardvereket próbálnak lenyomni a felhasználók torkán, amik kb a 2003-2004-es gépek szintjén mozognak. Ergo, ilyen őskövület gépeket sem lenne muszáj kidobni. Viszont az új OS alá, ami ilyen gyenge vason is elfut, csak az új ócskavasakhoz van driver, az is csak ideig-óráig. -
-
laxus
csendes tag
Microsoft fiókra mindenképp szükséged lesz, hogy rendesen használni tudd a rendszert. A Windows storból nem tudsz letölteni nélküle.
Egyébként Microsoft fiókot használva, tökéletesen szinkronizálja a win8-as beállításokat. Háttér, tálca színe, appok...minden megmarad. Bár kicsit bosszantó, hogy megváltoztatom a tálca színét és fél perc múlva a win8.1-es gépemen is megváltozik
, de ezt gondolom kilehet kapcsolni.
-
Szatyor95
senior tag
Hamar magára haragított ez is a 8.1 után. Se értelmes startmenü, se működő VGA...
-
laxus
csendes tag
A rendszer tökéletesen stabil, semmi probléma nincs a driverekkel sem. Szerintem már most használható elsődleges rendszernek is.
Szerintem nem azért olyan stabil, mert egyből ennyire jó munkát végzett a MS, hanem ez a Windows 8.1 kissebb módodításokkal. Az sem véletlen, hogy az összes korábbi win8-as driver tökéletesen működik. Én személy szerint nem nevezém Windows 10-nek, inkább Windows 8.2. Az egész menürendszer, menüpontok tökéletesen megegyeznek a win8-al.
-
RyanGiggs
őstag
Tehát akkor Intel Graphics driverből mehet föl ez??!
Ez vonatkozik majd a végleges változatra is?
(Hisz mint tudjuk ez az utolsó HD4000-hez való driver) -
alldaybig
tag
Mikor jelenik meg a boltok polcain ez a Win OS X?
XD
-
A drivertémához: tegnapelőtt raktam újra a 8.1-et a notimon és az intel gigabit LAN-hoz véletlenül a 6.4-es (win 10) driver mappáját tallóztam be az eszközkezelőben - simán bekajálta és felrakta, annak ellenére, h újabb OS-hez való
#1: én minimum megvárom az RC-t. Win7-nél az RC-t már munkára is használtam (XP-ről ugrottam, nagyon kellett az új rendszer). Ha követik a win7-es hagyományokat, akkor már 100%-ban megbízható darab lesz.
Amit még nagyon jó lenne az MS részéről: a 8(.1) hardverkövetelményeinek enyhítése a régi PC-k irányába! Rengeteg XP fut még állami gépeken (kórházak, stb), P3+512MB RAM szintű vasakon - nem csak Mo.-gon. Ezekre jó lenne egy működő windows, ami elvinné a régi appokat.
-
MortalVenoM
tag
kipörgetem a shadow of mordort és mehet is fel. amúgy is ráfér már 1 nagy generál
-
vodika
tag
Hali!
Nem szeretnék reg-elni, más forrás esetleg...?
Előre is köszi!
Vodika -
alevan
őstag
Alsókat AMD E3500-al is simán megy.
-
Krugszvele
senior tag
Tegnap feltettem és be is állítgattam, semmiféle probléma nem volt eddig!
-
kalozhun100
őstag
Működik az NVIDIA és az Intel drivere is hibátlanul.
-
7time
senior tag
Van mit javítani rajta de ez egy pre alfa majd a bétára visszatérek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Tökéletes élményre senki se számítson, de a vállalkozó kedvű felhasználók számára szabad a vásár.
- Napelem
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Eredeti játékok OFF topik
- Jövő héten jelenik meg a Poco F7 széria
- További aktív témák...
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- Fujitsu D556 alaplap + Pentium G4400 CPU
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 10400F 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 XT 16GB GDDR6 GDDR6 SilentiumPC 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest