Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Az Intelt is utolérte az USA új exportkorlátozása
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topic
- Letarolná a kínai AI igényeket a Huawei CloudMatrix 384
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BloodRay
veterán
Mondjuk attól lenne gyenge, hogy IPS-ből is vannak ennél jóval jobb értékek(és ne jöjjünk azzal, hogy a legrosszabb adatot adták meg, mert valószínű épp ellenkezőleg van)...
Panelmérethez meg azért van köze mert minél nagyobb az, annál látványosabban előjöhetnek a gyenge válaszidő hátrányai. De mintha nem tudnád... -
-
Gabor970
addikt
s retekklub meg a telaviv kettő felőlem lehet 4K is, attól még trágya a műsor. Ráadásul ezek még osztódással szaporodtak is. Én spec betiltanám, nem értek azzal egyet, hogy majd a néző választ. Ha akasztást lehetne élőben közvetíteni, azt is néznék. Beteg ez a világ....
-
dezz
nagyúr
Filmeket már előbb is adhatnak HD-ban (a Voice is HD-s).
BTW, "a társaság november 2-án induló új, SuperTV2 nevű adóján minden műsort nagyfelbontásban lehet majd nézni." (Ha már kérdezted.)
"Vagy inkább nézem a NatGeo meg a Discovery vagy a Spektrum HD-t ?"
Ezt nem tudom, hogy értetted, mindenesetre ezek is megvannak a UPC-nél.
-
Peat;)
veterán
Ha nem lenne semmilyen hd anyag akkor jobb lenne mert nem lenne miről beszélni? Legalább elkezdték, ez is valami ahogy írtam. A többi meg majd majmolja ahogy az szokás a kereskedelmi tv csatornáknál, pl rtl is ha elkezdi és mondjuk a sportklub is átveszi így majd a hd-t annak már én is élvezője leszek. Ismeretterjesztő magyar csatorna meg nincs, így neked aztán tök mindegy ha csak ezeket szoktad nézni. (nem beszólás, azok valóban értelmes csatornák amiket említettél)
-
micimacko
aktív tag
Természetesen nem a képminőségre írtam, hanem, hogy szerintem a gyártó nem selejtet gyárt.
Ha jól tudom Amerikában az egyik legtöbb tv-t eladó márka, de ez nem biztos...mintha valahol olvastam volna a gyártóval kapcsolatban. Más kérdés, hogy nálunk valószínűleg azért nem ismert, mert csak az USA piacon vannak jelen.
A problémám az volt a hozzászólások többségével, hogy úgy alkottok véleményt, hogy nem is ismeritek a gyártót, annak termékeit, azok minőségét.
-
dabadab
titán
"A specifikációk szerint 6,5ms a válaszidő? Atya úr isten... tényleg fantasztikus képük lehet"
Jo napot kivanok, tetszett mar hallani, hogy nem csak TN panel van? Es mivel nem TN, hanem IPS vagy *VA van bennuk, ezert ezeket az ertekeket ennek megfeleloen kell kezelni, ugyanis a g2g valaszido meg a kepvaltas valos sebesseges kozti kapcsolat fugg a panel technologiajatol.
-
dezz
nagyúr
Már a TV2 is HD.
Meg még van egy tucat magyar nyelvű HD csatorna. Ahol sokat megy a tévé, általában már nem az RTL Klub és TV2 a favorit, legalábbis nem egész nap. (Esetleg a minimálcsomagosoknál, illetve freeviewban.)
(#27) jan101: Nos, én tudok, de hogy ne legyen itt is vita, nem teszem.
-
-
szp1
addikt
válasz
micimacko #23 üzenetére
Ezek tényleg jónak tűnnek, csak mire ideérnének mindent lehetne mondani, csak azt nem, hogy olcsók.
A kisebbik is 240-be állna meg, és akkor még a forgalmazó árrését és egyéb költségeket nem számoltam. Simán lenne 300 az ára - na jó 299 990,-
Annyiért meg van itthon ultrabook. -
bteebi
veterán
Kifejezetten jól hangzanak. Ennyi pénzért alkalmi vétel mind a két típus. Egy 60-as rendel!
-
micimacko
aktív tag
Nehéz elfogadni, hogy valaki esetleg minőséget is gyárthat olcsón?
Végül is ez is egy hulladék, ugye? Ha jól tudom az egyedüli termék, amire a Microsoft azt mondta...ilyennek képzelnek el egy Win7-es notit.
-
szp1
addikt
Pont ezt akartam belinkelni....oda-vissza veri az "occó" edge-ledet.
Az 1000 dolcsi egyébként is 223 000,- + 27% ÁFA = 283.000,-....jan101: 60-as TV-t általában nem tévézgetésre vesz az ember, főleg nem a f@sza kertévés SD minőségre.
Filmekre meg egyértelmű melyik a jobb ( anélkül, hogy elkezdeném a PDP vs LCD vitát ). -
Gabor970
addikt
nem kell amerika után ácsingózni, van itt hasonló árban 60", képminőségben meg azt gondolom nem kérdéses a sorrend.
-
osztraksajt
őstag
Nagyon jó USA only TV-kről olvasgatni, csak sajnos a tengeren innen nem sok értelme van.
Ezek jellemzően listaárak, sokkal jobb árakon adják kint. De aki kíváncsi nézzen körbe pl az amazonon. Csak aztán nehogy megüsse a guta az árak láttán.
-
wolfman
veterán
De nem azért nem lenne jelentősen olcsóbb mert a funkciók olcsók, hanem mert akkor se adnák jelentősen olcsóbban, pedig nem lenne oka. Egy bazi drága, 1794 funkcióval bíró TV se azért drága, mert megéri a pénzét, hanem mert ennyiért adják azon funkciókat. Ha lenne TV amibe nem rakják bele, csak a jó képminőséget, akkor az lenne a bajuk, hogy mindenki azt venné mert olcsó és a funkciók a fogyasztók 2%-nak fontos, a többi úgy is gépre köti vagy értelmes média-lejátszóra!
-
martonx
veterán
Itthon nem lehet valahogy ilyen TV-hez jutni?
-
Stalker-2572
veterán
Itthon kapható ?
-
flaki
csendes tag
Nem úgy van (vagy legalábbis eddig így volt) hogy a Vizio Európában nem forgalmaz termékeket? Nem véletlenül ilyen "olcsó". Egy Samsung, vagy Panasonic is kb. fele annyiba kerül az usában, mint nálunk. Szóval ha a jövőben forgalmazni is fogják, akkor az ottani 1000 dollárból itt Európában kb. 1500 euró lesz, az tuti. Mer itt ugye sokkal gazdagabbak az emberek...
-
BloodRay
veterán
Na ez meg a másik, hogy annyira nem kell ettől hanyattesni.
(#4) szp1 -> Szerintem is valami hasonló csúcsminőség lehet.
(#6) wolfman -> Ettől(hogy minőségi képileg) már így látatlanban sem kell félni.
Csúcskategóriás képű, de alapfelszereltségű készülékeket meg azért nem árulnak/gyártanak, mert alig lenne minimálisan olcsóbb a sok sallang nélkül(azok költsége eloszlik), viszont cserébe le lenne maradva a konkurenciához képest.(#8) parkasz -> Igen, itt inkább csak a méret hangoztatásán van a hangsúly. Az a gond, hogy ekkora méretnél(főleg a 60" esetén) fantasztikus lehet a képminősége ezeknek a tv-knek. Én speciel inkább vennék hasonló, vagy magasabb áron jó képminőségű akár kisebb készüléket, minthogy legyen egy hulladék képű "villantós" méretű tv-m.
-
PeeterssoN
őstag
Sajnos sokunknak ezek az árak még mindig húzósak.
-
parkasz
senior tag
Igenis legyen a piacon olcsó termék is, ahol nem a zengzetes PR szövegen van a hangsúly és a rengeteg kirakható matricán mit tud a tv.
Hirtelen ahogy a hírre pillantottam annyit olvastam, hogy támad a viziló
-
wolfman
veterán
Nem feltétlenül, de azért nincs kizárva. Ha azért van benne minőség, csak tényleg a csillogás és hangzatos funkciók amitől mentesek, akkor jó vétel! Én azért még tudtam volna mit kihagyni belőle. Egy 60"-os TV legjobb képminőséggel és tényleg minden hülye funkciótól mentesen, na az az igazi. Olyan miért nincs? Mert vennék?
-
BloodRay
veterán
A specifikációk szerint 6,5ms a válaszidő? Atya úr isten... tényleg fantasztikus képük lehet.
2x8W... gyanúsan ratyik lehetnek ezek a gyakorlatban, nem véletlenül ilyen olcsók. -
jan101
tag
1:1ben váltva 226ezerért rohannék egy ilyen 60colost venni
-
törölt tag
szerintem korrekt. én üdvözlöm hogy nincs 3d, részemről az teljes mértékben zsákutca. van ennél olcsóbb megoldás is, de részemről nyitóárnak nem olyan vészes ez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Egy 42 hüvelykes tv már ötszáz, egy hatvanas pedig már ezer dollárért hazavihető.
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 (5K vagy 2 x 4K felbontás) (DisplayLink)
- Xbox Ultimate előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest