- Házimozi belépő szinten
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi haladó szinten
- SSD kibeszélő
- Tényleg nekimegy a kínai félvezetőiparnak az USA
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisbalázs
tag
Ez nagyon fasszentos lett! Gratula!
Johnny Mnemonic 2021:320gb-t töltött az agyába és majdnem meghalt, inkább pendrive a s?ggébe!
-
and1ao
őstag
Oh my GOD.
Big respect
Guild Wars2!
-
Exodius
őstag
A magyar iMac!
-
copass
veterán
ez bizony szép!
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
santaclaus
csendes tag
Hát ez kegyetlen jó
-
domos
senior tag
Szép-szép, de az a Windows 7
If you don't do it enough, nothing's gonna really happen.
-
voodoo98
addikt
Jól néz ki, megnézném élőben is!
40kg azért nem sz*r!m.
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
fairi
addikt
Nem is tudom.
Én kimondottam szeretem ha valaki megoldja azt hogy egy régi szerkezetbe csúcstechnikát varázsol. Ám végül a késztermék hatalmas feliratai, ledek és piros díszítőelemek tönkre is tették a hangulatot (túldíszítettség, letisztultság teljes elvesztése).
Elég azt megnézni, eredeti monitoron egy diszkrét sony márkajelzés mutatja a gyártót, a mod-on meg hatalmas fekete Asus mutatja az alkatrészt belül. Elhiszem sok a sponzor és mindegyik nagy feliratot akart hogy még a vak is lássa mi van benne, így eredeti letisztultságot lehetetlen megtartani. -
oriic
HÁZIGAZDA
"Ám végül a késztermék hatalmas feliratai, ledek és piros díszítőelemek tönkre is tették a hangulatot (túldíszítettség, letisztultság teljes elvesztése)."
Ahogy a Mester is írta, a logók a megrendelő, szponzor kérése volt.
Live-Die-Respawn
-
nagyúr
Király lett. Bár ezt már az ITX topikban is írtam.
Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
törölt tag
Eléggé ghetto mod feelingje van.
Köcsög vagyok? -
Buky87
tag
Nagyon szép munkát végzett ismét. Egyszer szívesen oda adnám neki a gépem, hogy elképzelése szerint építse újra.
-
törölt tag
Ha monitor még jó volt, szerintem ez egy vétek mod lett, amennyiben már meghalt, akkor nem.
[ Szerkesztve ]
-
guftabi96
addikt
Nagyon komoly
Gratula a készítőnek!#KeepFightingMichael
-
MZperX75
addikt
Nagyon király ötlet! Munka kivitel hozza a szokásos minőséget!
Nagyon retró lett ez a csontszín,de gondolom ehhez nem nyúltál.
képcső helyett mi került bele? 4:3-as 24" kijelző??? emlékeim szerint ilyen 24"-ban LCD vagy TFT nem létezett,biztos tévedek.Ezek CRT monitorok 1600x1200@85-100Hz-as felbontásúak ill 2048x1440@60Hz ha jól emléxem.
Az én régi 21" IBM monitorom kb ezt tudta.[ Szerkesztve ]
-
elfelejtette
veterán
-
Oxi
aktív tag
Ízléses, szép munka.
Ahogy nézegettem a mod-ról készült képeket, eszembe jutott hogy nagyjából ugyanilyen elképzelés valósul meg pl. egy iMac-ben is. Ha a kettőt egymás mellé tennénk az olyan lenne mint egy Trabant egy Aventador mellett... Persze ez nem von le semmit az ötlet és a megvalósítás értékéből.Mínusz egy ok a kötekedésre.
-
Csupingo
veterán
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
MZperX75
addikt
Köszönöm!
Most már értem ,(régi TV-m 16:9-es képarányra 1024x768-as felbontású így lapított HD ready képet látok(1280x720) így azt gondoltam ,hogy ez a régi CRT monitor 3:4 -es képaránnyal rendelkezik.
most már látom ,hogy 16:10-el így kerülhetett 1920x1200-as felbontású panel bele.
A színe fényezve lett király kivitel minden apró dologra odafigyelve.
Nagy gratuláció a készítőnektévednék akkor az a fránya TV-mnek tudható be. :
lusta vagyok 24" régi Benq 2420HDB 1080p-s monitoromat bekapcsolni....
[ Szerkesztve ]
-
--HARDCORE--
senior tag
Besz@rás Nagyon ötletes!
#9 +1!
Üdv.: Zsolt ___> ReVolution!
-
kisza25
félisten
na szép lett a végeredmény, ahogy már azt a hogy is néznek ki topikban már sejteni lehetett
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
orion1025
őstag
Erre csak egy szó van: giccsparádé
Kopi31415:
Nálam pont a régi LCD-k bejövősek, a kis Armada M300-am órákig képes vagyok nézni, ellenben mondjuk a T61-től forog a szemem a helyén, ugyanannyi idő után.
[ Szerkesztve ]
"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
-
addikt
Szép munka ismét Jones-tól.
[ Szerkesztve ]
Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
félisten
Hát ez nagyon kellene kategória. Gyönyör munka,a fehér lötty külön plusz a hajlított csövekben baromi jól néz ki.
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
boeing
senior tag
Ez nagyon cool lett Gratula.
-
Francia91
veterán
Ez nagyon ott van! Rég volt már olyan mod, ami elnyerte a tetszésemet, ez köztük van, az első helyen!
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
jones965
Modder
Köszönöm a plusz megjelenést a Ph! felületén. Természetesen köszönöm a vélemény nyilvánításokat is, legyen ez pozitív, vagy éppen jó szándékú kritizáló.
Egy dolgot kell megértsen mindenki: én már megjártam pár kiállítást, és megtanultam azt, hogy a tekintetet valami figyelemfelkeltő dologgal kell a termékre felhívni. Ez lehet valami világító/villogó fény, a terméken feltüntetett alapszíntől eltérő dekoráció, vagy bármi más. Ez már elég lehet arra, hogy bárki megálljon akár a stand mellett, vagy az üzletben, és szóba bocsátkozzon akár a készítővel, forgalmazóval, marketingessel. Elindul egy kontakt, amiből később gyümölcsöző kapcsolat is lehet. És számomra ez a lényeg, az ember valamilyen szinten felhívja magára a figyelmet. -
Televan74
nagyúr
Újabb remekmű!Nekem nagyon tetszik.
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
ceia
őstag
Műszakilag szép munka, de ergonómiailag kétséges az értéke. Én nagyon örültem, hogy az LCD monitororral már nem kell egy több tizenvalahány kilós behemót tárgynak lennie előttem az asztalon. Most kényelmesen pihentetem a karomat az asztalon, csak aztán jön a billentyűzet, és utána a monitor. Ezzel a géppel ez nem jönne ki egy 75cm-es mélységű asztalon, ami azért nem kicsi. (150cm széles) Persze érdekes, kreatív akotás, ez nem kérdés. Nekem is a régi iMac jutott róla eszembe, csak ebben nincs hangszóró.
[ Szerkesztve ]
it's more fun to compute
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Őszintén remélem, hogy az az FW-900 már nem működött..
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest