Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kell-e új tápkábel a GeForce RTX 50-es sorozatú VGA-khoz?
- Milyen házat vegyek?
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Nagyon érdekli az Intelt a PC-s kézikonzolok piaca
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tarczali
tag
Nagyon komoly a ház, bár az ára is az, főleg mire ideér..
-
VaMik
tag
Sziasztok!
A Cooler Master házak esetében érdemes a winchester lefogató elemet használni vagy inkább csavaraozzam le a merevlemezet?
-
beteg
őstag
Annak, akinek tetszik a 2:
Élőben még sokkal ütősebb! A mérete, (tökmindegy, hogy hasznos-e vagy nem) lenyűgöző, a vonalai, az anyaga, a színe élőben sokkal jobban átjön, mint akármelyik képen! (amit én láttam róla)
Az RC-1000 Pure Black-nél sokkal igényesebb anyagokat adtak bele. Legalábbis ezt érzem, amikor ránézek, vagy megtapogatom. Pedig az sem volt ócska -
Gyufaaa
veterán
Brutál szép jószág!
-
teratti
senior tag
Szépnek szép, de a HAF-X 942-em nem adnám oda érte...
-
Tibor_560sec
aktív tag
Abszolút megalomán ...
Öröm ránézni ... -
tactic
csendes tag
elmebeteg ár, elmebetegeknek
-
TaaT
nagyúr
Én szívesen lecserélném a mostani P180Mini-met egy Cosmos RC1000 Pure Black-re, sima ezüstből 2 is van a haveri körben, de csakis feketére cserélném a mostanit
Ez a v2.0 meg kicsit húzós árban van, ellenben nagyon szép
[ Szerkesztve ]
-
syl5
őstag
Brutál jól néz ki, nagyon tetszik, hogy belül is igényesen fekete, és hogy az előlap lefelé tolható, na dehát az ára..
-
sestertius
őstag
A méret azért kicsit csalóka, a "csápok" miatt ekkora... de hatalmas magasságban is, ez tény. Kár, hogy ennek ellenére ebbe sem fér bele a 60 mm-es radi, csak a vékonyabb...
[ Szerkesztve ]
-
Xaels
félisten
Akinek ekkora méretű ház kell az vesz ilyet. Akinek kisebb az vesz kisebbet. Miért lenne értelmetlen? Nekem nincs szükségem ekkora házra ezért is van NZXT Vulcan-om, de ha lenne elég pénzem a hobbimra, akkor tuti egy ilyen méretű/szintű házban lenne egy sokkal komolyabb konfiguráció.
-
LonGleY
veterán
válasz
zsirfecske #107 üzenetére
És a mérete miatt az egyik legértelmetlenebb is egyben.
-
zsirfecske
addikt
ez a legdögösebb pc ház amit valaha láttam.
-
XtremLor
őstag
Durva már az előzetes képek alapján is bejött a kuckó, nem csalódtam benne.
Fehér színben is megnézném jol mutatna, elfogadnám! Igaz ez már lassan a tul nagy kategóriaij
esztő!
-
törölt tag
Szépen meg van csinálva, Az előlapi kábelerdőn lesz meló, mire lakható lesz úgy igazából.
Ennyiért már el lehetne hagyni a műanyag alkatrészeket, engem zavarna ha 4 év múlva letörne valami pöcök róla.
Pénzt nem adnék érte, mert pontosan 5,2X akkora mint amekkora szükségem van, a megalomániám meg kezd alább hagyni
P180 mini- is felvetődött pár hozzászólásban a "minőség" kapcsán...nem véletlenül
[ Szerkesztve ]
-
icon
senior tag
Nekem nagyon bejön ez a ház, ha lenne pénzem, gondolkodás nélkül meg is venném...
-
Integra
titán
a p180 minimbe is befért az atomerőművem és még van helyem bőven még egy vga-nak.
de ha kitörne a megalomániám, akkor ez a ház ott lesz a listán. még hogy a pc halott, persze... -
redmonk'
tag
Ekkora méretek mellett eléggé szégyen lenne elcseszni, pláne nekik. Mutassanak valamit microATX-ben mint a Fractal Design Arc Mini vagy az Antec Mini P180 például, de még az NZXT termékei is ide sorolhatóak.
Az tény és való, hogy szép ház lett és biztosan jó is.
-
Tomi_Sci
őstag
Gyönyörű, mint az elődje
-
Recon666
Közösségépítő
Brutális és gyönyörű és egyben minőségi is, de ehhez igazodik az ára is.
-
3.Aragorn
addikt
"Az éjfekete ház váza acél ötvözet, a burkolat és az autók ajtajához hasonló módon nyíló oldallapok alumíniumból készültek."
Egyébként az anyaghasználatot illetően számomra ez lenne az alap, minden háznál... -
S.Feri
őstag
Szerencsére az ANTEC P280 Minije ezt is "meg fogja ölni".
Egyébként szép, meg jó, biztosan nagyon kényelmes, csak felesleges nekem.
-
3.Aragorn
addikt
350 $ ?
Gerisz: Bizony, rémületes.[ Szerkesztve ]
-
Gerisz
addikt
Míg itt az árán megy "rémüldözés" már van aki vágja is (nem is egy ahogy keresgélek.
Itt biztos lehet majd követni.
[ Szerkesztve ]
-
kiskaktusz
addikt
brutális, de sajnos nagyon drága
-
freddirty
senior tag
-
MaUser
addikt
Ezt én sem nagyon értem. Mellesleg ebből a szempontból az atcs 840 óta gyakorlatilag helyben toporgás van, pedig akkor mindenki arra számított, hogy mivel az atcs 840 lehozta a full tornyok középkategóriájába a belső 3 radis rögzítést, ezrével jönnek az ilyenek. Erre semmi, továbbra is csak a legdrágább házaknál van erre lehetőség és az atcs is utód nélkül maradt.
-
proci985
MODERÁTOR
a harmadik, 15:07nél. a D14 gyakorlatilag elveszik benne.
elnézegetve eszméletlenül átgondolt, és az elsőhöz hasonlóan az ördög itt is a részletekben lakozik.
csavar mentes levehető oldallap , gyakorlatilag egyenes légút előről, vastag, zajtompító oldallap ugyanakkor hely egy esetleges ventire, ha kell (és 200Wos kártyáknál lehet az északi híd miatt fog), alsó rekesz elzárva a vinyókat hűteni, porszűrő rács felül. zónákban szabályozható ventik, kapcsolható ledek, két hotswap hely, fülek emelni. mellette elveszik benne a D14, az a durva. meg elnézem a házat, és még a Cosmoshoz képest is hatalmas.
egyébként élőben megnézném. a Cosmos is kicsit furcsa volt képeken, élőben viszont így négy év után is még ismerősök meg szokták nézni, hogy ez a házad. pedig se led, se semmi
.
két dolog nem tetszik. az egyik, hogy kinyitották az elejét, ez hűtés szempontjából jó, zaj szempontból kevésbé. más kérdés, hogy a Cosmos RC1000ben tényleg nagyon macerás volt halk/csendes és hatékony hűtést építeni, a légáramlás megoldása nehéz volt. másik, hogy a tetejéről eltűnt a gumi tartó. én pl azon tartom a kormányomat, nagyon kellemes dolog.
ami még meggondolandó, az a vinyórekeszek nyitottabbá tétele, bár az SSDk korában 5400as tárolóvinyókat lehet használni.egyébként belegondolva érdekes, hogy az antec 280 is sokkal nyitottabb lett a 183hoz képest, emellett megnőtt; a Cooler Master halk és hatékony háza pedig hasonló átváltozáson ment keresztül.
KaiotEch: az elődje lassan négy éve van meg. nem kopott, nem lötyög. semmit nem változott az évek alatt. hűtésben meg ezzel a felépítéssel kizártnak tartom, hogy ne teljesítsen jól.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
- = Zk = - #76 üzenetére
Kb ugyan az lehet mint a Corsair 600T ami igazából nagy sz*r hűtés terén teszt alapján fele áron. Egyébként a csuszkák tuti hamar elkopnak majd és lötyögni fognak...
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
kövezzetek meg, de nem vagyok hanyatt esve tőle!
..
max az árától.... de attól ki nem?! -
sestertius
őstag
Hát nem semmi kuckó, jó megoldásokkal, de hatalmas, hatalmas árral... Ekkora házat...
-
Georg17
tag
Videók:
Őszintén szólva nekem ez a ház minden idők legjobb PC háza, de ez saját vélemény. Ettől függetlenül nem fogok ilyet venni, mert nem csak a ház árát kell számolni, hanem azt is, amit bele rak az ember. S nyilván az nem egy E-350-re alapozott konfig lesz. Elit kategória, de ez nem lehet szempont a ház megítélésénél. Attól, hogy nincs pénzem Mercedesre, még nem biztos, hogy rosszabb egy Merci, mint egy Suzuki.
-
Góliát
őstag
Tényleg remek lett.Szép.
-
waithEard
őstag
A belső tetszik, a minőség biztosan első osztályú, de nekem nem tetszik. Túl "izés", ahogy asszony találóan megfogalmazta...
-
Gyönyörű.
-
AnginaP
aktív tag
Ha lenne rá pénzem kérdés nélkül venném megfelé!
Nagyon bejövős darab!
-
kiiso
tag
Mekkora nagy dög!
-
lorcsi
veterán
ez már döfi
befészkelni való -
LonGleY
veterán
válasz
macilaci78 #49 üzenetére
Hehe, tényleg, elcseszett PS odaklónozás. :]
-
shteer
titán
válasz
dangerzone #48 üzenetére
de a felső a dedikált physx kártya?
mert az max egy 470/570
egy érpárral kevesebb a betápnem egy tökéletes sajtófotó - ha már a táp kábeleit nem rakták bele (+ramokat se), a lap mellettit is elrejthették volna
-
oxalisz
tag
Szivet melengető mérnöki munka! (Ha valaki kicsit járatos a lemezmegmunkálásban, egyetért velem.)
Sajnos az árcédula ijesztő, és a gyártási darabszám vélhetően nem lesz akkora, hogy az ár érdemben csökkejen. -
shteer
titán
válasz
hibavissza #55 üzenetére
lehet, hogy neked gagyi... attól még a leghatékonyabb perforált lemezfajta
-
darkarthur
senior tag
Hát ennyit sosem adnék egy házért, bármennyire is szép, és tényleg tetszetős! Pont az ilyen robusztus házakat kedvelem, ebben benne van az anyag is, de hiába... főleg nálunk nem hiszem, hogy kapkodni fognak utána!
-
Whysperer
addikt
Nagyob komoly.de inkabb egy olcsobb haz es a maradekot meg belefektetem brutalabb hutesbe.
-
Nordic
Közösségépítő
Azért ez már kicsit sok egy házért, de el kell ismernek, megint alkotott a CM, és benne van a must have érzés...
-
hibavissza
veterán
azt a gagyi méhsejt rácsot cserélhetnék valami elegánsabbra. így elég gagyi, bár lehet élőben diszkrétebb.
-
janos1988
addikt
válasz
fatallerror #40 üzenetére
1-2e Ft-ról van szó, ilyen árnál nem számít.
-
-=Ghost=-
őstag
Jobb lett volna ha a felső csatikat elrejtették volna egy kis ajtó mögé. (mint mondjuk a 800D-n) Nem hiszem hogy van akinek oda folyamatosan be van dugva valami.
-
bteebi
veterán
Hát ez egészen brutális lett. Méretre, tömegre és árra is. Ha fele ennyibe kerülne, még akkor is nagyon drága lenne
, nemhogy így... Persze ez prémium kategória, és az árazása is ennek megfelelő.
-
capulet75
addikt
Ez nagyon szép. A Cosmos S amúgy is a kedvencem, nem az a tucat transformers kinézet. És ebben kijavitották az előző hiányosságait. Mondjuk a bekapcsológomb maradhatott volna, annál elegánsabbat még nem láttam. Egyszóval ez az új No1 ház nálam.
[ Szerkesztve ]
-
lujó55
addikt
Tényleg az! "Lenyűgöző"
Akár rá is ülhetsz, olyan erős. Nem nyeklik, nyaklik, az biztos! Mondjuk egy ilyen csodát érdemes prémium cuccokkal megtölteni, 500k-ból ki is lehet hozni egy gamer konfigot. -
macilaci78
nagyúr
Ezen a fotón a felső 5,25-ös hely közepén az a függőleges csík micsoda? Rosszul elkészített sajtófotó?
-
dangerzone
addikt
Hát ha nézem azt a 4 geforce vga-t, a lapot, meg a cm hűtőt, akkor egész olcsó érte az a 350 olyró.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
felesleges.
embereknek vagy elég a gyári, vagy amúgy is cserélik a ventiket jobbakra. 6 venti meg azért alapból egy ekkora házba is elég.
ha megnézed a többi felsőkategóriás CM (de akár más házat is), általában szokás cserélni a ventiket igényektől függően.
Balu972: a Cosmos is újonnan 60k körül mozgott Magyarországon. jól kifogva 50. szóval annyira azért nem nagy a különbség.
[ Szerkesztve ]
-
Pixelmaster
tag
Hát ez szerelem első látásra
az ára tényleg nagyon magas, de szerintem ha megvenném, ez egy életre szólna.
Csoda szép ház.
Egyetlen dolog amit elvárnék, hogy ennyi pénzért mellékeljenek hozzá fekete pl. sata kábeleket, hogy ha már ennyire izléses belsőt alakítotak ki, mint pl. akár egy mac pronál, az ember ne vágja haza piros, sárga fekete kábelekkel
u.i.: eszembe jutott még, hogy szerintem símán lesz piaca, mert csak az itteni viszonylatokban drága, ha veszünk egy osztrák vagy német állampolgárt aki keres 1000-2000 eurót vagy e felett, annak ez olyan mint nekünk a 100 €-s ház... szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
BotaN
senior tag
Videó teszt! Ez a ház, nem is ház bakker, PC palota eszeveszett!!!
U.I.: Nézzétek meg a tesztben azoknak az oldalpaneleknek a rögzítését, azokat a zsanérokat, most már értem miért kerül ennyibe.
[ Szerkesztve ]
-
Balu972
aktív tag
csúcs!
Nekem a Cosmos 1-es van, teljesen meg vagyok vele elégedve.
Az ára iszonyú, az 1-est alig használtan harmadáért meg lehetett szerezni itt a prón. -
patex1983
őstag
Gyönyörű lett és átgondolt belső elrendezésűnek tűnik így elsőre.
Az ára valóban nem gyenge...
Mindig is szerettem a CM házait -
davidsz
senior tag
Hát nemtudom ...
Maradok a Fractal Design Define XL-nél fele ennyiért megvan felszerelve.Új dolgok benne 0, újdonság majdnem 0. Az ára az már újdonság.
-
Indy69
aktív tag
Gyönyörű ,de az ára is
De ha tehetném se venném mert bőven elférek A HAF912 és a pénznek van helye másra is ,persze lesz aki megveszi mert vagizni jó -
shteer
titán
nekem túl nagy és "csicsás"
-
Meeeeeeennnnnyyiiiii?
[ Szerkesztve ]
-
misx
senior tag
Ha jól számolom, ez több mint 100 rongyba kerül magyar pénzben. Ezért már konfigot adnak, ami legalább be is fér az asztal alá.
-
LackoMester
addikt
Azt a ...K Főleg a belső kialakítása tetszik, egyszerűen überf@sza. Az ára meg no comment.
-
-
NomadND1
senior tag
válasz
fatallerror #20 üzenetére
Egyszer volt egy tag nálunk és mesélte, hogy ő nem aggódik a betörők miatt.
Van két Csehszlovák farkaskutyája akiket gyerekkoruktól fogva nevel, és amikor elmegy bezárja a lakásba őket.
Egyszer próbáltak betörni hozzájuk, és meglepve tapasztalták, hogy nem csak a kutyák vannak otthon. Bemenni még betudott az idióta, a problémák a kijutásnál kezdődtekMondta, hogy embert úgy beszarva még életében nem látott
Ez még 2009-ben volt .
-
Angel1981
veterán
A PC házak Bentley-je!
-
Nekem az Obsidian D800 jobban bejön és olcsóbb is. Ráadásul többé kevésbé ugyanazt tudja mint a koszmosz
-
Retekegér
MODERÁTOR
Még a quad SLI is hogy elveszik benne.
-
banhammer
veterán
Jól megkérik az árát egy olyan dolognak amit az ember egyszer letesz az asztal lábához és utána hónapokig szinte hozzá se ér.
-
Ste
addikt
Ha felülre be lehet tenni 3x120mm-es ventilátort akkor vízhűtéses radiból miért csak 240mm-es fér oda?
Nem fenyeget sem a ház megvételének veszélye, sem a vízhűtés kiépítésének szükségessége, csak kíváncsi vagyok -
mghltm
addikt
"A középen elhelyezett rackek hűtése is megoldható, amennyiben a ház előlapja mögé egy opcionálisan beszerezhető 120 mm-es ventilátort szerelünk."
a venti mar nem fert bele a 350 ojroba?
-
Xaels
félisten
Nagyon pöpec kis kuckó lett. Kár, hogy az egész ház többe kerül mint a konfigom
Mondjuk miután megvenném tuti költözhetnék bele ruhástól, mert asszony kiűzne a világból is.
-
NomadND1
senior tag
válasz
fatallerror #11 üzenetére
Nem biztos, mert egy 42-es plazmával mégis nehezebb közlekedni
Azért combos, hogy telepakolva, simán üti a 30kg-tA ház viszont tényleg egy mestermunka. A lehúzható előlap nálam is kiverte a bizit, de ízlések és pofonok.
-
Nagyon baró, bár szerintem egyre kevesebb az igény az ilyen bazi cuccokra...
-
PR0JECTNR56
addikt
Szimpatikus darab, bár még mindig a Fractal Design házai a kedvenceim.
-
SzlobiG
félisten
Ez nagyon drága hiába ilyen jó.
-
F34R
nagyúr
nekem nem tetszik láttam előbb mielőtt még a cikk kierült volna videót és hát kinek a pap kinek a papné , nekem túl robosztusnak tűnik.
-
Zodicus
senior tag
Meseszép, de még mindíg a Corsair Graphite fáj a fogam.
-
ixtom
tag
Ennyi pénzért az elejét is leburkolhatták volna (pl. egy ajtóval), de nem rossz.
-
Egon
nagyúr
A szerszám nélkül szerelhető Cooler Master Cosmos II két év garanciával 349,99 eurós áron kerül a boltokba, így a ház jogosan nevezhetne a legdrágább, sorozatgyártásba került PC házak díjára.
A Zalman TNN500A ennél jóval drágább volt, amikor megjelent. Vagy azt nem sorozatgyártás keretében hozták létre?
-
Gabboo
tag
Valóban lenyűgöző külsejű/belsejű/árú ház.
Nekem tetszik a dizájn, és átgondolt a belseje is, csak a személyes mániám hiányzik belőle, a 90 fokkal elforgatott alaplapi tálca, amúgy mindet tud. -
Kashim
őstag
Általában nem tetszenek a CM házak, de ez valami eszméletlen jól össze van rakva, brutális darab lett. Emellett visszafogottan, de mégis állatul néz ki. Nem is csoda, hogy így megkérik az árát. Súlya amúgy nem meglepő, a fém házak általában ilyen nehezek.
-
fatallerror
addikt
cuki de nekem elég a cm 690 II adv, ha majd szükséges kap bele 1 usb 3as panelt és ennyi, kétlem h valaha is lesz majd 30 centinél hosszabb vga-m így sokáig jó lesz
de tényleg elég modern külsejű lett ez a ház
-
jocek91
aktív tag
315-ös árfolyammal 110 000Ft
veszek kettőt! 22kiló.. nyeszlett lanpartysoknak nem ajánlott
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
Nem semmi. De az ára is horror.
-
atike
nagyúr
Ez brutális... Darth Vader ilyet kérne karácsonyra...
Csak ne az lenne az ára, ami...
-
engusz
veterán
Elég vad lett. Összességében nagyon tetszetős darab. Kíváncsi leszek, miként fognak alakulni a magyar árak.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Cooler Master Ultra Tower kategóriájú háza nem csak szép, de rendkívül sokoldalú és kialakítása is ötletes.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Opel topik
- Path of Exile (ARPG)
- One mobilszolgáltatások
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...