Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ennyi pénzért konzumer Lenovot?
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Jim Tonic
nagyúr
Nem rossz darab.
Plazmacucci: mitől lesz ez konzumer?
Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
Attól konzumer, hogy ugyan azt a supportot kapod mint a 80e forintos Ideapadhez, ez az elődökkel is így volt. Lehet, hogy itt van harmadik év garancia, de más különbség nincs. 600 forintért nyalogassák a popómat mint egy Thinkpadnél, jöjjenek házhoz, stb. Tapasztalataim alapján ilyen itt nincs.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
törölt tag
válasz
Plazmacucci #1 üzenetére
Az hagyján, hogy....de még ráadásul amit tud?!
Ez ékes példája megint csak annak, hogy amiért akármennyit elkérhetnek, azért ki is fogják fizetni! -
Ixion77
őstag
A 920-hoz képest pozitívumok:
- Az új zsanérral talán jobb a hang
- A toll berakható a házbaNegatívumok:
- Gyengébb lett a kijelző (a tavalyi 100% SRGB volt, kisebb színhibával)
- Gyengébb lett az akku
- Nagyobb lett a méret
- A korábbi különleges zsanért szebb volt
- A toll kicsi lettA 930-as Core i7/8GB/FHD/512GB kiszerelésben 590eFt.
A 920-ast Core i7/16GB/4K/1024GB kiszerelésben 660eFt-ért vettem tavaly tavasszal.
Szóval nőtt az ár Lenovoéknál, pedig időközben az SSD árak is estek.Akinek ilyesmi laptop kell vegye meg a tavalyi változatot, amíg még lehet kapni!
[ Szerkesztve ]
"Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
Jim Tonic
nagyúr
válasz
Plazmacucci #3 üzenetére
Ha Te enterprise környezetben szerzel be ilyet, ugyanazt a kiszolgálást fogod kapni, mint egy Think sorozatú gépnél. De gyanítom, hogy konzumerként is, ha olyan garanciával veszed.
Runo: Miért, mit tud? Mi a baj a tudásával?
Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
Akula
őstag
600k? hoppsz
De ezt leszámítva ajándékba elfogadnám -
tibaimp
veterán
Kívülről elérhető bekapcsoló gomb! Végre
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Bazs-
tag
Szerintetek ez vagy inkább egy HP Spectre x360 ? Amúgy valahol meg lehet nézni ezeket személyesen ?
-
-
Bugarov
aktív tag
Nem semmi... az ára
[ Szerkesztve ]
-
tempx
tag
Várjátok meg inkább ezt szerintem
[ Szerkesztve ]
-
atike
nagyúr
Csak a fényes kijelzőt sajnálom... Na meg az árát...
-
margithid
veterán
Brutál az ára, nyilván ebben az is benne van, hogy csak a proci magában kerül 400$-ba, de akkor is rengeteg.
Ráadásul ami számomra még mindig érthetetlen az intel vagy az amd részéről, hogy nem árulnak megfelelő teljesítményű passzív hűtésű processzorokat.
Nekem egy teljesen passzív hűtésű gép kellene, ha nem is ekkora teljesítményű mint ez, de ilyen árak mellett...
Microsoftot se értem, miért nem támogatja valamelyik procigyártót, passzív hűtésű, olcsó, átlagos teljesítményű APU-k gyártása tekintetében? -
xedos
addikt
válasz
margithid #19 üzenetére
Core M-es procik azok lásd Macbook...
pl:1,2 GHz-es, kétmagos Intel Core m3 processzor (Turbo Boost technológiával akár 3,0 GHz) 4 MB L3 gyorsítótárral
További konfigurációs lehetőségek: 1,3 GHz-es, kétmagos Intel Core i5 processzor (Turbo Boost technológiával akár 3,2 GHz) 4 MB L3 gyorsítótárral vagy 1,4 GHz-es, kétmagos Intel Core i7 processzor (Turbo Boost technológiával akár 3,6 GHz) 4 MB megosztott L3 gyorsítótárral
[ Szerkesztve ]
-
margithid
veterán
Azt hittem az intel kukázta a CoreM sorozatot, de most láttam, hogy tavaly is jelent meg egy új.
Nem rossz, nem rossz, de olyan nagy fejlődést azért nem látok, jó lenne már a ténylegesen 4 magos, ha nem is 4/8-as.
Nyilván vannak azért korlátok is, amik nem férnek bele az 5W-os TDP keretbe, de a Bay Trial Atom procis Asus T100 például 5 éve is 4 magos volt már.
Remélem kínai gyártók látnak perspektívát az ilyen gépekbe, és csinálnak valami jót olcsón -
Kansas
addikt
Nem csak a korábbiak közt: Surface Book 2
Nincs olyan MI, ami képes lenne szimulálni az emberi hülyeséget... ha valaha lesz, annak tuti az emberi hülyeség lesz az oka...
-
Kansas
addikt
válasz
Plazmacucci #14 üzenetére
Kivéve amelyik nem... a Yoga csak annyit jelez, hogy tabletre hajtogatható.
Nincs olyan MI, ami képes lenne szimulálni az emberi hülyeséget... ha valaha lesz, annak tuti az emberi hülyeség lesz az oka...
-
TunerJoe
senior tag
Hát engem valahogy nem ütött szemen a 600k-s árcédula. Bár a szemeim már Apple-höz szoktak…
(Ettől függetlenül továbbra sem tartok olcsónak egy 600k-s gépet)instagram.com/albert__gyorgy
-
-
B.Ricsike
őstag
Sziasztok.
A Lenovo mennyire tartja frissen és fejleszti az aktuális készülékeit?
Konkrétan a Yoga Book C930-ra gondolok! (Tudom, ez a sima Yoga fórum)
Szerintem az E-Ink kijelzőben sok lehetőség van, de nem tudom, mennyire foglalkozik vele majd a Lenovo, mennyire fejleszt rá?! -
Kansas
addikt
válasz
Plazmacucci #30 üzenetére
Nem kevertem, vegyél vissza a magas lóból, csak pontosítottam a hanyag mód odavetett válaszodon.
"A Yoga az Idea brandhez tartozik" ez ebben a formában tényszerűen nem igaz.
Az Ideapad Yoga tartozik az Ideapad brandhez, a ThinkPad Yoga meg a Think brandhez, mit nem lehet ezen érteni? A Yoga önmagában nem termék, hanem a branden belül a tabletre alakítható variáns jelölése.Nincs olyan MI, ami képes lenne szimulálni az emberi hülyeséget... ha valaha lesz, annak tuti az emberi hülyeség lesz az oka...
-
törölt tag
Sziasztok,
Támogatva van ez a laptop Linux ügyileg?
Új hozzászólás Aktív témák
ph Előző két változata kiválóan sikerült a Lenovo prémium 2 az 1-ben gépének, vajon sikerült ezt tartaniuk?
- Új Lenovo Ideapad Flex 5 16 x360 Érintős Laptop Óriás Tab 16" -35% AMD Ryzen 5 5500U 6Mag 16/512 QHD
- HP Elitbook 840 G4 / I5 / 8GB / 256 M2 SSD
- Többé ne kell kompromisszum Tervező/Gamer DELL Precision 7720 i7-6920HQ/32GB/256SSD/P3000/17,3"
- HP ProBook 640 G5 / 8GB DDR4 / 256 M2 SSD
- Lenovo Flex 5 14ALC7 14.0"FHD+ IPS Érintő - Ryzen 3 5300U - 8GB - 256GB SSD- Win10 - 2,5év garancia
Állásajánlatok
Cég: Sessionbase Kft.
Város: Budapest
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs