- Fixált kábelekkel jönnek a SilverStone legfrissebb, ATX 3.1-es tápjai
- DDR5-ös Ryzenekhez való, fapados deszka tűnt fel a Colorful portfóliójában
- 1440p-s irodai EIZO monitor USB Type-C csatlakozóval
- Prezentálta az új Snapdragon G rendszerchipeket a Qualcomm
- Befutott az Intel-féle XeSS 2 fejlesztőkörnyezete
Új hozzászólás Aktív témák
-
O_L_I
őstag
válasz
ZewaDeluxe #23 üzenetére
Persze hogy lehet. Minden ARM-os tebletre felmegy a Win csak arra kell figyelni hogy a 64 bites Ultimate editiont telepítsd...
-
ge.k.ko
tag
Furcsa, ez esetben a fejlesztőim egytől egyig idióták. Nyilván van az a munkakör, ahol egy teljes értékű excel értelmes, de még egy nagy cégnél sem használja az office szolgáltatásainak 99%-t a userek zöme.
Dokumentumot közösen írni, olvasni, megosztani a Google-el jelenleg olcsóbban és kényelmesebben lehet.
De mondom, eltérőek az igények. Csak arra próbáltam utalni, hogy mára már az office közel nem annyira kritikus,tekintve a működő alternativákat.
Ja, és transformeren és iPad-on c-ben még kódolni is simán tudok, ahhoz sem kell wines cucc.
-
ZewaDeluxe
tag
Egy ilyen gépen cserélhető az op.rendszer? Teszem azt: feldobható rá mondjuk egy Windows 8?
-
DemonDani
addikt
jó ez kár h ide nem ér el akciosan
-
A jó ártól baromi messzire van.
Olcsó kínai tablet (IPS-sel, 2 Cortex A9 maggal) 200USD+ használt akár még garis szubnoti pl HP 2530p 200 USD jön ki belőle, használati érték 5x jobb.
-
azopi74
addikt
"Csak azt nem tudom, hogy a userek 95%-ának minek rendes office? Google docs simán elég mondjuk mindenre. Amire nem, arra meg általában nincs is szükség."
Annak a 95%-nak egyáltalán nem kell office, mivel a cuccot csak facebookolásra email olvasásra web böngészésre casual gamingre és fingóappokra használják. Akinek viszont szüksége van irodai programcsomagra, annak viszont édeskevés egy google docs szintű fubkcionalitás. (Leszámítva az ultraidióta egységsugarú júzereket, de azoknak semmi keresnicalójuk nincs egy irodában, menjenek inkább a szántóföldre :-)
-
Gusztáv
addikt
Nem rossz, a dokkoló 56$-os ára meg dicséretes.
-
MrPetya19
addikt
Animációk a prezentációban. De arra elmegy a polaris, de a legjobb a yozo.
Van jó 3d-s ui windowsra. -
ge.k.ko
tag
Csak azt nem tudom, hogy a userek 95%-ának minek rendes office? Google docs simán elég mondjuk mindenre. Amire nem, arra meg általában nincs is szükség.
Nekem mondjuk mindegy, de mi a cégünkben 3 office liszenszel bírunk, és még sok is. A külső doksikat az asszisztens feltolja docsba, és ennyi.
Nekem bőven elég a transformer. ThinkPadam heti max 2x kapcsolom már csak be.
Ja, és az Office pont abban nem jeleskedik, ami pedig egyre fontosabb - nevezetesen az online kollaboráció. Persze eltérőek az igények, de azért ez tapasztalatom szerint zömében megszokáson alapul, s nem valós featurák használatán.
-
MrPetya19
addikt
Van már C60-nal, ott a windows 8. Androidra ajánlom a dslr remotert chainfire-től.
-
jan101
tag
én utóbbi időben nagyon casual-ra vettem a pc-t, net, zene, film, töltögetés, file-mozgatás, képek... ha nem kerülne sokkal többe, mint egy izmosabb netbook, és lenne benne egy 64 de inkább 120GB körüli tárhely, akkor engem kilóra megvennének. Volt első generációs 7es galaxy tabom, imádom a tapogatós feelinget, de jelen állapotában még mindig csak egy drága játékszernek tartom a tableteket.
-
"Mögötte egy duplamagos, 1,5 GHz-en ketyegő Qualcomm Snapdragon SoC lapul "
S3 vagy S4, mert azért nem mindegy
Ha S4 akkor meg bőven elég mindenre és az ára is korrekt. -
törölt tag
Létezik IPS-ses tablet, ami X86 és nem kínai; lehetőleg 7" körül?
-
PPatrik
aktív tag
tetszik ez az új irányvonal,de egy ilyen dokkoló és az android jelenleg szerintem nem életképes. Néha hasznos lehet ez nem vitás, de ha nem irányítunk vele remote desktoppal egy wines gépet akkor nem túl sok értelme van. Majd ha lesz rendes office androidra, vagy windows rt lesz az ilyen gépen akkor még visszatérhetünk.
-
jan101
tag
még mindig nem érzem jó alternatívának ennyi pénzért sem ezeket a masinákat pl egy brazosos netbooknak.
-
MrPetya19
addikt
Árban nem annyira konkurencia, de sokkal jobb a dokkoló.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Tudásához képest kedvező árával az ASUS Transformers táblák alternatívája is lehet.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Politika
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i5-1340P/16GB RAM/512GB SSD/14"COL/FHD+/IPS/Garancia/
- Dell Latitude E5530 patika állapotban.I3,8GB Ram,15,6 Hd,500Gb hdd,gyári töltő,
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i7-10610U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Acer Aspire A317-53G-54HB (i5-1135G7 20GB 512 GB SSD MX350 2 GB WIN11 HOME)
- Eladó MacBook Air 13 2024 Silver M3 16 GB RAM, 256 GB SSD
- HP, Dell, Lenovo dokkolók eladók
- Samsung Galaxy Book4 (NP750XGK-KG1/KG2/KG3/KG5) notebook, TÖBBFÉLE VÁLTOZATBAN!
- Eladó Lenovo Ideapad Gaming 3 (15ACH6) 16GB RAM, RTX 3050!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- French press gyűjteményem felszámolom :) A kettő együtt 2999 Ft
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest