Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- ASRock lapok általában
- Házimozi haladó szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Busterftw
nagyúr
Az kimaradt a cikkbol, hogy a studiot kiadtak Hollywoodi produkciok felvetelere is, ami az utobbi idoben nyilvanvaloan kimarado beveteli forras volt a covid miatt.
Csak a bezaras lenyeges magyarazata maradt ki vegul is.
-
Neovenator
senior tag
Dehogy maradt..."nem megfelelő üzleti kondíciók"...
Mint a "művészi különbözőségek" a rockbandáknál...nem, nem toszta meg a gitáros a dobos feleségét egy különösen jól sikerült koncertkörút záróbuliján, a backstage-ben, hullarészegen...művészi különbözőségek miatt távozik...
[ Szerkesztve ]
"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?"
-
exedoc
senior tag
Blabla. Nekik sem megy már olyan jól, meg a filmiparnak se. Ennyi a történet.
-
Busterftw
nagyúr
válasz Neovenator #2 üzenetére
Igen, ezt is irta a forras utana meg a tenyleges indokot.
Nem megfelelo uzleti kondicio lehet az is, hogy tul magas a rent. -
törölt tag
Szerintem a stúdió és a berendezések havi bérleti díja olyan összeg lehet, amiért "megérte" bezárni, úgy hogy nincs rá munka.
megelőztek
[ Szerkesztve ]
-
Darmol
senior tag
Rolólehúzást akkor szokás csinálni, ha nincs megrendelés még a látóhatáron sem. Mivel jelenleg Intelnek nincs pénze fenntartani halott dolgokat, és senkinek nem kell aktuális feltételek mellett, egyszerűen csak lakat kerül rá. Talán jövőben újraéled, de erősen kétlem.
Sajnálom a dolgot, mert szerintem a valódi 3D-s tartalomé a jövő ami most egy lépéssel hátrébb került.Aki azt mondja "nem tudom elhinni az igazságot" az naiv. Aki azt mondja "nem akarom tudni az igazságot" az ostoba. Aki azt mondja "az igazság tilos" az gonosz. Aki azt mondja "én határozom meg az igazságot" az beteg.
-
zsintai1987
tag
Persze hogy maradnak a szórakoztató iparban, hisz gyártanak "processzort"
3700x, ASUS 570prime, 2X16GbCorsair 3200 cl16 , ház:CM 500P fehér, Seasonic Focus+ 550W 80+ GOLD, rx 5700xt nitro+
-
.mf
veterán
"Az Intel megerősítette a Protocol számára, hogy valóban bezár az Intel Studios, amit a nem megfelelő üzleti kondíciókkal magyaráztak, de megnyugtattak mindenkit, hogy továbbra is érdekeltek a szórakoztatóiparban, és a vállalat komolyan hisz benne, hogy a sportközvetítések jövője a volumetrikus felvételekben rejlik."
Itt a hiba, hogy sportközvetítések... Bezzeg ha p*rn* lenne, egyből óriási kereslet lenne rá...
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Darmol
senior tag
FIFA 21 és csak egy XBOX vagy PS a gépigény. 3D person view és nem kell hozzá szerverpark sem.
Aki azt mondja "nem tudom elhinni az igazságot" az naiv. Aki azt mondja "nem akarom tudni az igazságot" az ostoba. Aki azt mondja "az igazság tilos" az gonosz. Aki azt mondja "én határozom meg az igazságot" az beteg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OMEN Gaming Laptop 16-n0001nh (75M74EA)
- Acer Aspire A515-54G i3-10110U/8GBDDR4/512GBNVME/GeforceMX2502GB!!! Beszámítok!!!
- Acer Nitro 5 AN515-45-R3W2 - Ryzen 5-5600H/16GBDDR4 3200Mhz/RTX 3050 Ti 4GB/512GB NVMe SSD+1TB HDD!!
- Asus ROG Strix G15 G513 - 15.6"FHD 300Hz - Ryzen 7 6800H - 16GB - 512GB - RTX 3060 - 2,5 év garancia
- Gigabyte Geforce Rtx 4060 Ti 16gb,2027.03.18ig gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest