Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Tkomos box más szolgáltató netjén.
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ge.k.ko
tag
Figyu, a piac az nem egy gittegylet, egy bizottság, ami elönti, hogy mennyi legyen az ára. Azt szocializmusnak hivták, engedjük már el, mert nagyon nem működött, és nagyon nem volt jó. Ez a piac. Ha a kínaiak tudnának olcsón az almával megegyező minőséget gyártani, akkor az alma csődbe menne. De nem tudnak, látható módon. A tények makacs dolgok. De még a Samu szintjét sem érik el.
-
ge.k.ko
tag
Ezt hívják kognitiv disszonanciának. Ha csak 40-ed van egy telóra, akkor megideologizálod, hogy miért jobb a szar. Csak hogy tudd, ez egy nagyon kontraproduktiv állapot, ugyan is nem serkell a tanulásra, fejlődésre, ellenben keserűvé tesz. De persze a Te dolgod.
Mindenki másnak, megelőzve a felesleges kommenteket: nem gáz a 40 ezres telefon, csak az enyhén agressziv fröcsögés, az nem szimpi. És igen, egy 3x annyiba kerülő teló valszeg csak 2x olyan jó, de ugye ezt hívjak piacnak. Annyi az ára, amennyit adnak érte.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
"szerintem ez őrületesen szubjektív dolog, hogy kinek mennyit ér (egy redmihez képest!) az alma jobbsága..."
Csakhogy az eredeti állítás az volt, hogy a kínai a jobb, ráadásul ötödáron.
Erre írtam, hogy az iPhone (és társai) márpedig nem véletlenül kerülnek ötször annyiba. Ebben nincs benn, hogy annyival jobbak is - nyilván érvényesül a csökkenő hozadék.
[ Szerkesztve ]
-
arty
veterán
válasz
#72042496 #23 üzenetére
rájöttél, hogy ötször ... ÖTSZÖR!!4! olyan jó az alma? ha az alma hatszor annyiba kerülne és csak négyszer lenne jobb, akkor nem érné meg? (az alma vagy a redmi)
és mi a helyzet az alma felébe, harmadába kerülő, redmi feletti xiaomikkal?szerintem ez őrületesen szubjektív dolog, hogy kinek mennyit ér (egy redmihez képest!) az alma jobbsága...
viszont az fontos lenne, ha a piac bebüntetné az alma árazását, mert ők az egész "ipart" magukkal húzzák(meg lehet nézni, mennyibe kerül egy samsung, huawei vagy akár egy oneplus is már....)
-
hunluki
senior tag
Melyik iPad mini volt az? Nekem négyes van napi 5-6 óra használatban felváltva asszony és általam, BT billel, ez a komment is épp rajta születik. Nem mondanám lassúnak.
Első gen mini viszont nagyon rottyra lett téve ios 9-el, ha arra gondolsz akkor tökéletesen jogos a meglátásod.
-
ted_tris
tag
Par napja a kolegam mutogatta a 3-4 eves ipad minijet nagy buszken, hogy meg mukodik.
Nezegettem es lassult mint a fos.
Egy hasznalhatatlan vacak. (Mennyi volt akkoriban 100-120?)
En januarban lesz 5 eve, hogy vettem a gyereknek egy lenovo 3500fl-t. (29000-ert)
2 evig kuldte neki kemenyen.
3 eve en hasznalom netre.
Az ifos minihez kepest egy kapkodo idegbeteg.
Egyszer sem fagyott szet az 5 ev hasznalat alatt.
Boot utan kicsit gondolkodik ugyan a 4 beallitott email cim miatt, de ennyi.
Igaz nem is engedtem ra egyetlen rendszer frissitest sem.
A mai napig 4-6 ora netezest bir.
Fl studiot tolok rajta.
El lehet erni a korlatait ha sok az effekt es sok a csatotna, de na.
5 ev, 29 rugo, kinai.[ Szerkesztve ]
-
ted_tris
tag
válasz
#72042496 #23 üzenetére
Persze, hogy nem veletlen.
Azert van mert van aki egy muanyag gagyiert kepes 5*-os arat fizetni.
Nem er 5, de meg 3-szor annyit sem.
Ez baromsag.
Kosz.
Inkabb veszek 40-50-ert kinait 2 evente mint valami cefres fost 150+-ert (annyiert csak egy ajfost kapsz) 3-4 evente.
Most nezem lemaradt valami.
"Ez most a globalis felmelegedessel letkerdes mert minden nap keletkezik uj tocsa amin meg nincs"... Yacht.
Na igy.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
"Mar barmelyik kinai termek jobb minosegu mint egy usak marka."
Én a Xiaomi Redmi telefonokról hittem el majdnem az ilyet. Annyiért remek készülékek, de a gyakorlatban számomra hamar kiderült, hogy az iPhone és társai nem véletlenül kerülnek ötször annyiba.
[ Szerkesztve ]
-
kilua
senior tag
"Mar barmelyik kinai termek jobb minosegu mint egy usak marka.
Csak a kinai 5-od annyiba kerul"*pontosabban fele-harmad annyiba kerül ... jogos, de az igazság árnyaltabb
Az a kínai telefon ami 1000 dollárt közelíti (Huawei) rendre a legjobb okostelefon kb akármit nézünk benne.
Nekem 60Ks chuwi tabletem van, teljesen jó, de biztos voltam benne hogy egy surface biztos sokkal jobb, ma már nem vagyok biztos benne :)
-
ceia
őstag
Jajj de kis ügyikék, már a privacy és a minőség is úgy megy nekik, mint az Applenek. Csak egy grafikust is fel kéne venni, mert az Applenek is van, a m$-nál meg az Android stílusát próbálja utánozni egy coder, aki 3-mas volt rajzból.
-
törölt tag
Egy amd szakértőt is megkérdeztek, aki azt válaszolta, ha rajtuk múlna 110 fokig nem lenne throttling.
-
Ez van, amikor szó szerint mindenkit átcsoportosítanak a minőségügyi osztályról a marketingre.
[ Szerkesztve ]
-
Akula
őstag
Ezeket a sz@r0kat ugye intel procikkal szerelik?
(#1) troviko: +1
(#9) ted_tris: +1[ Szerkesztve ]
-
olbaidhun
őstag
válasz
Predatorr #15 üzenetére
Kedves ragadozó Ufó! Ez nem vicc. Helyzet az, hogy valóban előfordult az almával is.. majd miután nagy vihart kavart, hozzáláttak a javításhoz. Nem lenne ezzel gond, de olyan kategóriákról beszélünk, amelyek presztízse megköveteli legalább a hűtés korrekt működését.
Szóval a hírcsatornákba éppen megfér az objektív hírek leközlése is.. nem csupán az ajnározás.
-
ted_tris
tag
Mert kell hozni az elvart szamokat, hogy a mellyen letisztelt reszvenyesek ki tudjak fizetni a yacht-okat.
Ez most a globalis felmelegedessel letkerdes mert minden nap keletkezik uj tocsa amin meg nincs.
Nem a vasarlo a lenyeg. Az mar reg le van szarva.
Fillerbaszasnak hivjak ezt.
Mar barmelyik kinai termek jobb minosegu mint egy usak marka.
Csak a kinai 5-od annyiba kerul.
Ez nem tetszik igazabol a seggszoret hajja fesulo diszbaromnak.[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
Brávó Microsoft!
-
zolee001
őstag
válasz
burriebonz #11 üzenetére
Az MS jó 10 éve majmolja az Apple megoldásait némi fáziskésésekkel,1 éven belül volt a Macbook botrány,hogy tulmelegedés miatt vette vissza a proci teljesitményét
Manapság minkét cégre igaz a szlogen,drágán xart -
Predatorr
őstag
A mindennapi híreket olvasva úgy vélem, igazán itt már az ideje a lapcsaládban egy szórakoztató viccmagazinnak, főleg, hogy több cikk kerülhetne bele, mint a többé-kevésbé szakmai részbe.
-
kromatika
veterán
CIKI.
-
t72killer
titán
MegaLoL, a M$ szív a winfosch frissítések miatt
-
törölt tag
És mi váltotta ki az egészet? Windows frissítés, vagy a termékek megjelenése óta létezik a probléma?
-
dSERiES
senior tag
Nagyon jó progi, régóta használom a 7577-en
Undervolt-ra lényegében, de tuti ami tuti én is kilőttem a BD Prochot-ot.
-
troviko
senior tag
Az már a legeslegalja, hogy a saját hardvereikre sem tudnak fejleszteni.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Ugyanakkor tudnak a problémáról, és jön a javítás is, amivel visszagyorsulnak az érintett gépek az eredeti sebességükre.