- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- Szentjánosbogárral venné fel a versenyt a Macbook Neo ellen az Intel
- Nem kéri tovább a nekik fejlesztett csúcs-GeForce-ot Kína?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-book olvasók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Philips LCD és LED TV-k
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
HummeRC
senior tag
-
feree80
csendes tag
Tényleg nagyon jó játék! Ezzel a játékkal ajándékoztam meg magamat, nem tudtam ellenállni neki amikor a Media Marktban vásároltam. Gyakorlatilag ezt hozta nekem a Mikulás!

-
nrgia
őstag
Jó lesz ez is!

-
Lomha 8V
addikt
Jópofa. Be kéne újítani az unokahúgomnak.

-
parandroid
félisten
Meglepően kevés hsz született, ahhoz képest, hogy mennyire jó és általam az év legjobban várt játéka volt.

Vagy mindenki játszik vele duma helyett?
Ja, még nem is mondtam, hogy köszönöm a beszámolót. Az nekünk is feltűnt, hogy elégé össze kuszálták a különböző hősöket, történeteket és a helyszíneket, de így talán még jobb is. Az irányítása a szokásosan jó, a duma pedig kegyetlen.
Kicsi lányom már odáig van érte, meg vissza, de 50 EUR-ért nem kapja meg, majd ha 20 lesz, tolhatja ezt is, addig ott a másik kb 8.

p
-
HummeRC
senior tag
Meglepően kevés hsz született, ahhoz képest, hogy mennyire jó és általam az év legjobban várt játéka volt.

Vagy mindenki játszik vele duma helyett?
Ja, még nem is mondtam, hogy köszönöm a beszámolót. Az nekünk is feltűnt, hogy elégé össze kuszálták a különböző hősöket, történeteket és a helyszíneket, de így talán még jobb is. Az irányítása a szokásosan jó, a duma pedig kegyetlen.
-
waithEard
őstag
Köszi a tesztet!
-
antikomcsi
veterán
Megéri az árát az biztos, én ugyan nem próbáltam, de a fiam imádja, és így kívülről is jónak néz ki.
-
parandroid
félisten
Jé, sehol egy negatív komment?

Anno, amikor az XBOX-ot megkapták a gyerekek, az első játékok között ott volt a Lego Indiana Jones és a Lego Star Wars. Kicsit félve vettem nekik, mert nem látták még a filmeket (persze hallottak már róla, meg néhány epizódot láttak a klón háborús rajzfilmekből), de iszonyatosan bejött a dolog. Azóta megvan az összes eddig megjelent epizód, szerencsére később kapták a konzolt, így volt esélyem olcsóbban beszerezni szép sorban a játékokat, amíg behozták a lemaradást. A vége felé már akadozott a beszerzés, ott már előre végignézték (különösen a 7 éves, kisebbik lány) a végigjátszásokat youtube-on, szóval mire megkapott egy játékot, már teljesen képben volt. Általában ki is maxolják őket, azaz megszerzik az összes szereplőt, járművet, aranykockát, mittudomén még mit.
Oh, wait, egyetlen játék nincs végigjátszva, az új trilógiás SW, ott elakadtak a pod race epizódnál, azt egyszerűen nem tudjuk megcisnálni, próbáltam én is segíteni, de én még bénább vagyok. És az sajna elég lineáris, nem tudjuk kikerülni ezt az epizódot.

p
-
MaxxDamage
félisten
Én a régi Dual PI/PII/PIII konfigokkal vagyok így, hogy addig jó míg összerakom / beszerzek nagy nehezen minden alkatrészt azt sikeres Optimized / Setup után megy a padlásra ESD zacsiba / kartondobozba "collectionbe"

Am. ez a LEGO MSH nekemis teccik (írányítása nem a legjobb) , de remek Game !

L
-
HummeRC
senior tag
Értelek, de gyerek mellett semmi esélyünk Legozni. Este letesszük aludni és utána tv bámulás helyett legalább gépen kiéljük magunkat kicsit.

-
cyberkind
félisten
Érdekes, mi pont fordítva vagyunk az asszonnyal. Felnőtt korunkban találkoztunk a LEGO Indiana Jones 2-vel (már nem is tudom ki ajánlotta itt a fórumon, de azóta is hálás vagyok neki érte) és azóta már csak ilyenekkel játszunk. Hihetetlen jó közös szórakozás 2 gamepaddal egy gépen. Szerintünk pont a Star wars feldolgozások sikerültek a leggyengébbre a Lego szériában. Az IJ2, HP1, HP2, Batman2 DC Superheroes, LOTR mind jobban tetszett. És most a Marvel Superheroes is magasra tette a mércét a játékélményben.
Még sok ilyet a TT-től!
Nálam ott jön ez elő hogy a Lego már csak annyira kéne hogy összerakom és kész, sajnos már nem tud lekötni annyira mint régen, pedig zseniális dolog .

-
HummeRC
senior tag
Érdekes, mi pont fordítva vagyunk az asszonnyal. Felnőtt korunkban találkoztunk a LEGO Indiana Jones 2-vel (már nem is tudom ki ajánlotta itt a fórumon, de azóta is hálás vagyok neki érte) és azóta már csak ilyenekkel játszunk. Hihetetlen jó közös szórakozás 2 gamepaddal egy gépen. Szerintünk pont a Star wars feldolgozások sikerültek a leggyengébbre a Lego szériában. Az IJ2, HP1, HP2, Batman2 DC Superheroes, LOTR mind jobban tetszett. És most a Marvel Superheroes is magasra tette a mércét a játékélményben.
Még sok ilyet a TT-től!
-
cyberkind
félisten
Nagyon jó kis játék, csak kár hogy kinőttem már ebből és nem tudom élvezni, pedig mennyire jók voltak a Star Warsok is így kockákból .

-
Sanchez638
addikt
Egyszer megnéznék már egy teljesen sandbox Lego játékot, remélem törik rajta a fejüket a készítők.(Akár minecraft szerűség, az még dili is lenne)
-
Schuerue
csendes tag
Kedvelem a TT LEGO cuccait, de heti kettő még nekem is sok lenne belőle.

-
ViiiiktorOC
senior tag
Köszönjük a tesztet!
Jöhetne hetente 2 ilyen játék teszt!

-
MaxxDamage
félisten
Köszi a tesztet !

Tényleg minőségi LEGO Game !
L
-
Normi™
őstag
Nagyon király

-
alevan
őstag
És a legjobb benne, hogy szinte minden játékplatformra kiadják

-
oriic
HÁZIGAZDA
Szóval a szokásos minőségi Lego játék.
Köszi a tesztet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Raktáron, PlayStation 4 Slim 500GB, gyönyörű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- PlayStation 4 Pro 1TB 7216B, frissen pasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 64GB+256GB MicroSD + okositott, Atmosphere 3 hó garanciával
- Akciós! Kishibás! Macbook Pro 13 M1 16GB 256GB Akku: 87% 1 év garancia
- Macbook Pro 13 M1 16GB 256GB Akku: 88% 1 év garancia
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 24GB 1TB RTX 4060 8GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4685
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest